• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde tüp bebek canım ağustos ayı tüp bebek topiğinden hatırlıyorum seni benim 25 ağustosta transfer oldu endişeliyim kalp atışı duyulmaz diye pazartesi
benim de 30agustosta oldu transferim.senin 5gün önce benden sen kesin duyarsın ya,sen duyamazsan ben hiç duyamam :KK12: enson ptesi beta baktırdım ben,aile hekimliğinde hemşieyim zaten elimin altında herşey 10300 küsür çıkmıştı k.dogumcu arkadaş var ona sordum sonra ptesi duyardın büyük ihtimalle dedi.senin kaçtı beta değerlerin ???

Kızlar bir de ikili tarama testi yaptıracak mısınız?
Allah korusun olumsuz bir durumda aldırmak gibi bir niyetimiz Yok. Doktorla da konuştuk.
Ama doktorum sadece ikili tarama testini ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamızı önerdi. Üçlü dörtlü vs gibi onlara gerek Yok dedi. Tedbir amaçlı bence yaptırın dedi.
canım bu testleri sadece gebeliği sonlandırmak amaçlı düşünmeyin.eğer bir olumsuzluk varsa dogum esnasında doktorun ve ekibin bu duruma hazırlıklı olması herkesin avantajına olur.testlerinizi yaptırın,önüne geçebileceğiniz sıkıntıların habersizce sizi daha çok üzecek seylere dönşmesine izin vermeyin.. :anneadayı:

Merhaba! Ben yeni katiliyorum araniza. Allah nasip ederse insAllah mayis annesi olacam. Ilk gebeligimde kese bos oldugu icin kurtaj olmak zorunda kalmistim. 8 ay sonra tekrar hamile kaldim suan 4 haftadayim HCG 1579.2 cikti ama keseyi goremedik daha. Normalmi acaba?
keseyi 1500 ile 3000 arası görmeniz lazım. tabi burda ultrason cihazının kalitesi çok am açok önemli.benim başıma geldi ordan biliyorum.devlet hast.de bakırdım ilk göremedi doktor,akşamına özele gittim gayet net gözüküyordu kesem.göremeyen doktoruda tanıyorum acemi beceriksiz falan değil çok iyi bir dktordur ama cihaz kötü olunca devlet has.de göremedi adam ne yapsın :(

keseyi 1500 ile 3000 arası görmeniz lazım. tabi burda ultrason cihazının kalitesi çok am açok önemli.benim başıma geldi ordan biliyorum.devlet hast.de bakırdım ilk göremedi doktor,akşamına özele gittim gayet net gözüküyordu kesem.göremeyen doktoruda tanıyorum acemi beceriksiz falan değil çok iyi bir dktordur ama cihaz kötü olunca devlet has.de göremedi adam ne yapsın :KK43:

Evet devlet hastanesine gitmistim :) zaten doktor ultrasona bakmadan bile dedi daha gorunmeyebilir diye. Insallah cihazdandir. Tekrar ayni seyi yasamaktan ister istemez korkuyorum.

Benimde üç hafta var gitmeme. Emin ol geçmiyor :anneadayı: onu görmek için beklemek heyecan verici.Rabbim hevesimizi kursağımızda koymasın inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım:KK200:
Amin canım inşallah çok güzel bekleyişler bunlar:KK200: bak şimdiden kıskandım sen daha erken göreceksin:deli: ben gittiğimde 12 haftalık olacak ikili test için çağırdı

Evet devlet hastanesine gitmistim :) zaten doktor ultrasona bakmadan bile dedi daha gorunmeyebilir diye. Insallah cihazdandir. Tekrar ayni seyi yasamaktan ister istemez korkuyorum.
cihazdan cihazdan emin olabilirsin,için rahat olsun. benim tüp bebek diye ben bakma heyecanıma yenik düştüm çok üzüldüm göremeyince bilmeme rağmen durumu yine de koşa koşa özele gittim çünkü tahmin ediyordum cihazın çözünürlğü okadar dandikti ki,sen de istersen daha kaliteli cihazı olan bir merkezde baktır kesin görürsün ;)

Haa adı elevitti zaten folik asit de kullanıyorum ama Dr diğerleri için 16 . Haftada yazarım dedi ben yine de kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor kan değerim azıcık düşük

cihazdan cihazdan emin olabilirsin,için rahat olsun. benim tüp bebek diye ben bakma heyecanıma yenik düştüm çok üzüldüm göremeyince bilmeme rağmen durumu yine de koşa koşa özele gittim çünkü tahmin ediyordum cihazın çözünürlğü okadar dandikti ki,sen de istersen daha kaliteli cihazı olan bir merkezde baktır kesin görürsün :KK66:

Cok tesekkur ederim :) Birazcik daha sabrediyim Allah'im insallah bu sefer nasip eder :)

Cok tesekkur ederim :) Birazcik daha sabrediyim Allah'im insallah bu sefer nasip eder :)
boş gebelik sıklıkla tekrarlayan bir durum değil hiç endişelenme,benim de ilk gebeliğim boş gebelikti kğrtaj oldum 8.haftada.. sonra kızıma gebe kaldım hiçbir sıkıntım olmadı sağsağlim dogdu 6yaşında oldu bile ;)

Can'ım senin de 7. Hafta benim de. Dün 6+4 tü.
Biz bebişi gördük çok şükür. Sen de görürsün inş. Göremezsen de sıkıntı yapma. Çünkü çok çok çok küçük daha.
Şimdi muayeneden çıktım kese var fakat bebek göremedik erken olduğu için olabilir dedi doktor haftaya cuma tekrar çağırdı hakkimda hayırlısı artık inşallah boş gebelik değildir

Can'ım senin de 7. Hafta benim de. Dün 6+4 tü.
Biz bebişi gördük çok şükür. Sen de görürsün inş. Göremezsen de sıkıntı yapma. Çünkü çok çok çok küçük daha.
Şimdi muayeneden çıktım kese var fakat bebek göremedik erken olduğu için olabilir dedi doktor haftaya cuma tekrar çağırdı hakkimda hayırlısı artık inşallah boş gebelik değildir bide Protestan yazdı çarşamba günü lekelenme olmuştu tedbir amaçlı dedi

boş gebelik sıklıkla tekrarlayan bir durum değil hiç endişelenme,benim de ilk gebeliğim boş gebelikti kğrtaj oldum 8.haftada.. sonra kızıma gebe kaldım hiçbir sıkıntım olmadı sağsağlim dogdu 6yaşında oldu bile :KK66:

Allah bagislasin ne guzel. Allah'im isteyen herkeze nasip etsin insallah. Icimi rahatlattin tesekkur ederim :)

Kizlar bu ikili test ne zaman yapiliyor? Daha erken degil mi?
Canım ikili test 12. Haftada yapılıyor isteğe göre oluyor benim dr öneriyor.. ben ilk bebekte yaptırdım bebeğin ense kalınlığı ölçülüp down sendromu risk hesaplanıyor ben gerekli görüyorum özellikle 35 yaş üstü hamileliklerde risk daha yuksekmis dikkate almak lazım..sevgilerimle :anneadayı:

benim de 30agustosta oldu transferim.senin 5gün önce benden sen kesin duyarsın ya,sen duyamazsan ben hiç duyamam :KK12: enson ptesi beta baktırdım ben,aile hekimliğinde hemşieyim zaten elimin altında herşey 10300 küsür çıkmıştı k.dogumcu arkadaş var ona sordum sonra ptesi duyardın büyük ihtimalle dedi.senin kaçtı beta değerlerin ???
Ben keseyi gördükten sonra hiç baktırmadım beta ya bilmiyorum

Back