2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
nasıl yöntemler onlar tatlım teşekkürler

Kucuk aparatlar var evde kalp atislarini dinleyebilmek icin :)

Birini bulayimda insallah gerci ikincise ikiz olabilir diye dusunuyordum ama hayal iste.
Cok karisik ya eylul 5te beta 6.64tu,Eylul 6da regl oldugumu sandim,sonra lekelenme olunca gittim ama degerlerim yuksek cikti doktor hamilesin baska aciklamasi yok diyro.Dis gebelik ihtimalini gozardi etmeyelim dedi ama 9na dair hic belirtim yok.Sonucta kanamam 2 hafta once oldu ve mutlaka bi aksilik olurdu sanki.Ne dusunecegimi sadirdim

Pıt pıtlari dinledim çok şükür ya inşallah herkrscikler dinler şimdi 1 ay sonra gideceğim bakalım zaman su gibi aksın

Benimde üç hafta var gitmeme. Emin ol geçmiyor onu görmek için beklemek heyecan verici.Rabbim hevesimizi kursağımızda koymasın inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım

Evet csnım. Kayıtlı olduğun sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıyorsun. Bende yeni yaptırdım.

Çooookkk heyecanlıyım dr rv var bugün. Memelerimdeki hassasiyet azaldı 2 gündür. Hala midem bulanıyor herşey berbat kokuyor. Açlıktan midem karnım içine çöktü resmen. Umarım sorun yoktur bebiş iyidir. Büyümüştür. Yüzümüzü güldürür bugün inşallah

Kızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
Can'ım senin de 7. Hafta benim de. Dün 6+4 tü.
Biz bebişi gördük çok şükür. Sen de görürsün inş. Göremezsen de sıkıntı yapma. Çünkü çok çok çok küçük daha.

Kızlar bir de ikili tarama testi yaptıracak mısınız?
Allah korusun olumsuz bir durumda aldırmak gibi bir niyetimiz Yok. Doktorla da konuştuk.
Ama doktorum sadece ikili tarama testini ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamızı önerdi. Üçlü dörtlü vs gibi onlara gerek Yok dedi. Tedbir amaçlı bence yaptırın dedi.

Ayyyy evet. Bi ben düşünmemişim demekki bunu ve ben kameraya çekmeyi unuttum.

Kacirmadin aslinda olsun :) O en guzel yerde hafizanda kalsin :) Ama 12.haftaya dogru defalarca izlenecek guzel bi goruntu cikiyor ortaya unutnayin :)

Ben kizimda da gonullu olarak yaptirmadim.Nasip olur devam ederse bunda da dusunmuyorum.

Canımmm güzel haberlerini bekliyoruz. İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…