• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Slm kızlar ben de sizi takip ediyorum ancak yazma girişiminde bulundum. 14 eylül 4+6 iken dr gittim keseyi gördük kalp atışını da görmek nasip olur inşaallah.
Şubatta kürtaj oldum kalp atışları oluşmadığı için bu sefer inşaallah kalp atışlarını duyarım ve sağ salim sıhhatli bir şekilde kucağıma alırım. Tüm hamile arkadaşlarım için aynı içtenlikle bunu temenni ediyorum
hosgeldin canım sagsalim kucagımıza alırız inşallah

Özel sağlık sigortası kapsamında nelerden faydalanabiliyorsunuz ve ne kadar süre ile ? Ben şu an işten ayrılmış durumdayım eşimden dolayı sigortam var bende bebek için araştırdım biraz ama kafam çok karıştı . Bilgi verirseniz çok sevinirim
şu an demir hayat sigortada var bu paket.hamileyken yaptırılıyor 8 muayene, tüm tahliller, 2 li ve 3 lü tarama testi ve normal veya sezeryan doğumu kapsıyor.ankarada liv hospital medical park ve koruda geçerliymiş.ama onu da sigortaya soracağım.aslında hrs hastanesi akrapol lokman hekimde de geçerli.ama bunları özel sigorta şirketi saymadı.liv hospital ile başlayan 3 hastanede geçerli olduğunu söylüyor ki şüpheli bence hepsinde var.çünkü burada okumuştum zaten 40 hastaneyle anlaşmalıymış ve iyi bir ücret denmişti. 4300 tl. ödeme ister 9 ister 5 taksit.ben yaş itibariyle ve liv hospital 150 200 pahalı diye 4650 tl. ödeyeceğim. o da vazgeçmezsem doktor arıyorum.biz aynı gün koru hastanesi ve medicana ile görüştük liv le de. hepside 7.000 tl. veya yukarı ücret çıkartıyor.

hastanelerde 10 muayene veriyor farkı 2 muayene fazla.ayrıntılı ultrason ayrıca ödeyeceğiz ve 2 muayene ayrıca ödeyeceğiz.hepsinde aynı 233 tl. muayene ücreti var.iyi bir şeyler bulursanız bize de söyleyin.

Arkadaşlar selamlar kısmetse 2. bebeğimi bekliyorum, henüz doktora gitmedim evde testle öğrendim ama ilkindeki kadar heyecanlıyım. Oğlum kardeşi geldiğinde 3.5 yaşında olacak, çok fazla kıskançlık olmamasını istediğim için uzun süre beklemek istiyordum ama sürpriz oldu bu bize. Bir yandan da oğlum yalnız kalmayacak diye seviniyorum. Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Benim bir sorumda 6. haftası içindeyim tahminen hamileliğimin ve şişliklerim çok tartıda da fazla çıkıyorum, ekmeği ve şekeri kesmeyi düşünüyorum, zaten meyve pilav gibi şeylerden karbonhidrat alıyorum, sizce doğru olur mu bu şekilde beslenen var mı? İlk hamileliğimde herşeyi yedim, sütüm olsun diye de çok yedirdiler ve kilolarımı veremedim, bunda böyle olmasını istemiyorum, 1 hafta önce tartıldım 75 kiloydum.

kızlar kocaeliden olan yok mu? kocaelide önerebileceğiniz doktor var mı?
Canim ben kocaelindeyim medikal park hastanesi ne gidiyorum doktorum gökhan gümüştaş benim 2. Gebeliğin ilk çocuğumuza gökhan bey rakip etmişti ve doğurmuştu çok memnun kalmıştım tavsiye ederim birde akademi hastanesinde nuri hüseyinoğlu var arkadaşlarımın dr herkes çok memnun kaldı tavsiye ederim
Günaydın kızlar... biz dün keseyi gördük sadece. Bebek henüz görünmedi. Onun dışında 4 cmlik bi yumurta kistim olduğunu söyledi doktor. Kendi kendine yok olur önemli birşey değil her kadında olur dedi ama gene de endişelendim bu kistlerden yaşayan var mı. Zararsızdır dimi :110:
Aynen canım benimde kesenin yaninda kist gördü dr bebek buyuyunce kisti patlatiyormus dua edelim insl kaybolur gider ara ara sanci yapiyor çünkü

Buarada göğsü şişen arkadaşlar benimde 5 haftamda çok şişmişti geçti

Arkadaşlar selamlar kısmetse 2. bebeğimi bekliyorum, henüz doktora gitmedim evde testle öğrendim ama ilkindeki kadar heyecanlıyım. Oğlum kardeşi geldiğinde 3.5 yaşında olacak, çok fazla kıskançlık olmamasını istediğim için uzun süre beklemek istiyordum ama sürpriz oldu bu bize. Bir yandan da oğlum yalnız kalmayacak diye seviniyorum. Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Benim bir sorumda 6. haftası içindeyim tahminen hamileliğimin ve şişliklerim çok tartıda da fazla çıkıyorum, ekmeği ve şekeri kesmeyi düşünüyorum, zaten meyve pilav gibi şeylerden karbonhidrat alıyorum, sizce doğru olur mu bu şekilde beslenen var mı? İlk hamileliğimde herşeyi yedim, sütüm olsun diye de çok yedirdiler ve kilolarımı veremedim, bunda böyle olmasını istemiyorum, 1 hafta önce tartıldım 75 kiloydum.
Canım günde iki dilim kepekli ekmek ye bari benim düşüncem öyle bende ilkinde çok kilo aldım inşallah bu sefer dikkatli olurum. Bende de ödem var maalesef

Günaydın kızlar... biz dün keseyi gördük sadece. Bebek henüz görünmedi. Onun dışında 4 cmlik bi yumurta kistim olduğunu söyledi doktor. Kendi kendine yok olur önemli birşey değil her kadında olur dedi ama gene de endişelendim bu kistlerden yaşayan var mı. Zararsızdır dimi :110:
Kistler hamilelikle beraber yok oluyor genelde. Sıkma canını önemli bişey değildir. Ben de sağlık ocağına kan tahlili için gittim sabah geç kalmışım yarına kaldı :110:

herkese merhaba kizlar.beni sivilceler basdi yuzumde sirtimda hatta gogsumde bile cikdi :KK43: kizimda yokdu bence.tam olarak hatirlamiyorum.vardisada ilk 12hafta yokdu.bu sefer 6haftadan basladi.. 7+5im. bide basagrilarim bitmek bilmiyor

Aynen canım ya bende de çok sivilce çıkmaya başladı. Adet olamadigimizdan mi acaba ?
Offff bende de var aynı durum. Hep adet öncesi başlardı böyle :(

Çin takvimi demişken herkes baktı mı bakalım tutucak mı benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız cıkıyo oğlumda da çin takvimi erkekti o zaman rus takvimin bilmiyodum ikinci gebeliği olanlarda yorum yapsın bakalım kimlerin tutmuş
Benim ilk hamileliğimde çin takvimi erkek diyordu tuttu. Bu sefer kız çıkıyor hayırlısı artık. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda

Kızlar yarın bat günüm dünden beri kahverengi akıntı başladı ama silince geliyo,sanırım adet olcam. bu şekilde kahverengi akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bu ay ilk defa denemiştik ama ümitlenmiştim nedense..

Assos Assos canım çok teşekkürler.medikalin muayene ücreti ne?birde işkinde normal doğum mu yaptın? bende normal doğum istiyorum tabi bi akailik olmazsa

Kızlar yarın bat günüm dünden beri kahverengi akıntı başladı ama silince geliyo,sanırım adet olcam. bu şekilde kahverengi akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bu ay ilk defa denemiştik ama ümitlenmiştim nedense..
Canım benimde gelmişti. Yerleşme kanaması olabilir. Kan tahlilinde çıkar ☺️

merhaba canım hayırlı olsun hayatlarımız hemen hemen benziyor :KK49:

Hayırlı olsun ☺️ Sanırım hemen hemen aynı tarihteyiz bizde keseyi görebildik sadece bendede 4 cm kist çıktı 3 doktora gösterdim önemli değil dedi hamilelikle geçer kaybolur dediler endişelenme inşallah geçer :dua:
Öyle mi canım çok teşekkür ederim rahatladım :)

Canim ben kocaelindeyim medikal park hastanesi ne gidiyorum doktorum gökhan gümüştaş benim 2. Gebeliğin ilk çocuğumuza gökhan bey rakip etmişti ve doğurmuştu çok memnun kalmıştım tavsiye ederim birde akademi hastanesinde nuri hüseyinoğlu var arkadaşlarımın dr herkes çok memnun kaldı tavsiye ederim

Aynen canım benimde kesenin yaninda kist gördü dr bebek buyuyunce kisti patlatiyormus dua edelim insl kaybolur gider ara ara sanci yapiyor çünkü

Buarada göğsü şişen arkadaşlar benimde 5 haftamda çok şişmişti geçti
Aynen öyleymiş doktor da öyle söyledi. Umarım kaybolurlar. Teşekkürler :)

Mideyi boş bırakmayın diyorlar canım. Yanında kraker,leblebi filan bulundur. Yatmadan önce yada uyandıkca atıştır. Allah yardimcin olsun. Simdiden uykularini bölmeye başlamıs yaramaz :)
Eppek iyi geliyor bulantima ama uykudan uyanmak gun boyu bulanti cekmek... insallah gecer ya cok zor boyle..
Bulanti icin sunu denedim ise yaradi diyen varsa Allah rizasi icin yazsin :(

Back