2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir rahatladım biraz

Gözünaydın canım bişey çıkmamış çok sevindim

Hayırlı olsun hoşgeldiniz Sağlıkla kucaklayın inşallah zamanında

Merhabalar bayanlar bende ikinci bebeğimi bekliyorum,rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eylesin, bizlere de sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip eylesin inşaallah
Hoşgeldiniz amin inşallah o günleri de görürüz

Kızlarr selam biz bügün ikinci kez gördük bebişimi. Bu sefer karından gözüktü minnak . Kalp atışı daha güçlü dedi doktor biraz büyümüş minnak çok şükür. Artık bi sonraki kontrolüm bi ay sonra. Özleyeceğim bebişimi

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız? Biz de henüz keseyi göremedik ilk gittiğimde 2 gün gecikmem olmuştu. Görünmez çok erken demişti. 10 gün sonraya randevu verdi. Haftaya cumartesi. İnsallah bebişi görürüz. Çok heycanlı bu ilk günler. Sağlıklı mı gelişiyo mu korkusu baya oluyor bende. Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun insallah

Benim dr bulantı için ilaç verdi de kullanmadım bebeğe zararı olur diye ama böyle giderse kullanacagim içim dışımda yaşıyorum

toist Pamukprncess kızlar durumlarınız nasıl bulantı falan varmi henüz bende tik yok ara ara gece yatarken karnım açıyor dönerken falan
Ayni şekilde benimde karnımın agridigi Tatlım oluyor ben çok iştahlıyim ama aynı zamanda yedikten sonra bir ağırlık hafif mide ağrısı oluyor yumurta çok severdim yiyemiyorum şimdi eti de zoraki az yiyorum ilk hamilelikte çok rahattım ya ama yine çok şükür ne bulantı ne bişey yiyorum

Benim dr bulantı için ilaç verdi de kullanmadım bebeğe zararı olur diye ama böyle giderse kullanacagim içim dışımda yaşıyorum

Benim karaciğer enzimleri biraz yüksek çıktığı için hiç ilaç yazmadı çok kötü olursan serum takarız dedi ama gitcem galiba bulantılar beni mahvetti. Halsizlikte cabası işteyken dinlenemiyorum Rabbim sabrını veriyor yinede bir şekilde.

Merhaba anneler... Hastaneden geldik biz. Erken olmasına rağmen gördük kesemizi. Kuş gözü kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gelin dedi ama ben kalp atışınıda duyalım diye 15 gün sonra gitmek istiyorum(Tabi dayanabilirsem). Ayrıca doktordan da memnun değilim. Araştırma yapmam lazım biraz.
Sizde durumlar nasıl ? İyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…