2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende ayın 20 sine aldım randevu ama erken mi olur bilemedim 6+3 olucam
Ben ilk gebeliğimde 4+6 da vjinal ultrasonla keseyi görmüştüm 6+1de de kalp atışlarını duymuştum ve sat a göre hesaplama doğruydu erken döllenme falan yoktu eğer senin de öyleyse geç döllenme gibi bi durum yoksa erken değil bence :)

Günaydın hanımlar. Nasılsınız . Günlük bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum sanırım soğuk olduğu için sanirim boğazım yanmaya başladı yoğurtta ılık yenmez ki yaaa

Benimde ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu 7 haftalık filanken duymustuk kalp atısını ama adetim gecikmesine rağmen değerim düşüktü bunda 6 günlük gecikmede 2500 filan cıktı değerim ilk gebeliğime göre baya yüksek inşallah bizde görürüz haftaya

Değil canım benimde olmadı. Gebelik her vücutta aynı semptomları yaratmıyor.
Benim de ilk gebeliğimde çok akıntım olmuştu bata yakın hatta hep adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum beyaz krem gibi bi akıntı görüyordum. O yüzden şimdi olmayınca acaba akıntı mutlaka olmalı mı diye bi danışayım dedim. Teşekkürler cevap için. Hayırlı doğumlar diliyorum..

Aynen benim de 3gün gecikmeden sonra 1500lerdeydi. Ozaman şimdi senin de geç döllenme durumun yok inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını :)

Kizlaaaarrrr aranızda nomasıs plus adındaki ilacı kullanan oldumu? Folidoce kullanıyordum doktor değiştirip bunu verdi.. 2 gündür kullanıyordum ki nette denk geldi zencefil adet sökermiş.. düşük nedeniymiş... bu ilaç içinde de zencefil var.. umarım bişi olmaz folidoceye devam edicem bundan sonra doktor umrumda deil

Hamilelikte zencefil bulantı için kullanılıyor canım. Dr.a bulantın olduğundan bahsettiysen bunu önermiş olabilir.

Zencefilli öksürük için kullanıyorum şu an bulantı fln hicbisey yok sanki hamile degilim

Zencefilli öksürük için kullanıyorum şu an bulantı fln hicbisey yok sanki hamile degilim
Bulantı icin biraz daha erken sanırım ama o da iyi değil keşke hiç olmasa benim ilkinde cok az oldu farklı oluyo diyolar ama bakalım bunda nasıl olucak ama cevremden bildiğim kadarıyla baya yoruyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…