- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.101
amin canim hepimiz insallah)selam kizlar nasilsiniz? bizde dun cok sukur minnagimizi gorduk hem keseyi hem bebeyi hemde kalp atisini cok sukur :) 2ci de olsa ilki kadar heyecanli)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim hepimiz insallah)selam kizlar nasilsiniz? bizde dun cok sukur minnagimizi gorduk hem keseyi hem bebeyi hemde kalp atisini cok sukur :) 2ci de olsa ilki kadar heyecanli)
Benimde bat 6 gün sonra 2500 cıktı yüksek gibi geldi ondan sordum normal o zaman teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahNormaldi Can'ım. Adet günü 395 iki gün sonra 842 oldu. Sonra hiç yaptırmadım.
az kalmis canim seninde.. :) 2gunAyy siz böyle dedikçe ctesi gittikçe uzak gelmeye başladı bana Gözün aydın canımm sağlıkla ilerlesin inşallahhh
senin az kalmis benim 25 inde randevum teselli olsun sana biraz :::::)))))))))Ayy siz böyle dedikçe ctesi gittikçe uzak gelmeye başladı bana Gözün aydın canımm sağlıkla ilerlesin inşallahhh
Çok sevindim maşallah onaselam kizlar nasilsiniz? bizde dun cok sukur minnagimizi gorduk hem keseyi hem bebeyi hemde kalp atisini cok sukur :) 2ci de olsa ilki kadar heyecanli)
Gözün aydın canım kaç haftalıksın tambasagrilarim hic gecmiyor kizlar.dun doktora sordum her gebelik farkli.ilerler dedi..migreni tetikliyormus ama bu migren agrisi deyilki boyle farkli bir agri.donuk agri.nasil tarif etsem cok garip.hic gecmiyor.korkmaya basladim ..9 ay boyle nasil gececek
evet canim cok rahatladimÇok sevindim maşallah ona
bugun tam.7+0olduk canimGözün aydın canım kaç haftalıksın tam
Allah sağlıkla devam ettirsin canım bizde bugün 6+4 olduk gittiğimizde baya olcak bizde duyarız inşallahbugun tam.7+0olduk canim
senin az kalmis benim 25 inde randevum teselli olsun sana biraz :::::)))))))))
canım kalp atışı düzenli mi diye kontrol ediyorlar bence git.kizlar bidaki randevum 26 eylul doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben diyorum ekim baslarindami gitsem inan hastane gitmekde yorucu kalp atisi dinledik 12 haftada tarama testleri olcaz pek birsey olmicak yani napsamki
ilk bebiade tam 8+0 da gitmisdim nasil sabirsa artik :))) bu sefer biraz eerken olduAllah sağlıkla devam ettirsin canım bizde bugün 6+4 olduk gittiğimizde baya olcak bizde duyarız inşallah
bugun tam.7+0olduk canim
yok canim sat 26 temmuz :) ama cok erken.ogrendim idrar testinde 19 agustos hatta 18inde golge gibiydi gittikce koyulastiSenin sat 25 Temmuz değil mi canım? Bende 7+1 diyo
yok canim sat 26 temmuz :) ama cok erken.ogrendim idrar testinde 19 agustos hatta 18inde golge gibiydi gittikce koyulasti