2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım kan değerin 1000 üstü olduğunda vajinal 6000 üstü olduğunda karından ultrason ile görünüyor kese. Bu hafta senin için çok erken daha 2 hafta sonraya kese için gitseydin keşke.. Bende erken öğrendim çok stresli oluyor böyle

senin kaç haftalık canım ? insallah ya acaba dış gebelik falan mı diye korktum ben

sen 2 günde bir testlerini tekrarla ama aynı yerde yaptırmaya özen göster canım. 23 çıktığı gün mü baktılar ultrasonla? Sen 2 güne 2 kat artıyormuş gibi hesapla vajinal baktıracaksan 1000-1500 olduğunda git daha önce yine görünmez

anladım teşekkür ederim canım.. :) ben tamamen tesadüf öğrendim polistikover tedavisi görüyordum daha 3 hafta önce gebelik yoktu. p.tesi bir test yapıyım dedi çok silik çıktı kanda da zaten çok az çıktı değer doktor çok yeni dedi. her şey bir anda oldu eşimle hala şoktayız :) tesadüfen yapmasam daha haberim olmuyacakti gelecek ay gidcektim doktora şimdi erken öğrenmiş oldum :)

evet o gün baktılar. Aynen şöyle oldu sabah test yaptım silik çıktı ama az da olsa vardı çizgi. inanmadım o pahalı testlerden birini aldım o biraz daha canlı çıktı ama oda silikti. Aksama doğru doktora gitti böyle böyle oldu dedim anlattım. oda önce ultrasyona baktı kese gözükmüyor ama rahim duvarı çok kalınlaşmış yüksek ihtimal gebelik var dedi. hemen kan testi yaptık 1 buçuk saat sonra da 23 çıktı. değerler çok az ama yeni olduğu için böyledir dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi. doktor benim doktorum değil ilgilenmedi hatta gözümü korkuttu. (benim bir kistim var hala duruyomuş keşke hamile olmasaydın zararlı olur dedi) ben de o doktora gitmiycem c.tesiye kendi doktoruma gidecem onada en erken o gün randevu alabildim normalde bugun gitmem lazımdı ama randevu alamadım daha erken.

Sen 2 defa daha kan versen yeterli olur artışa göre tekrar gidersin dr. a ctesi gitsen de bakmayacak usg ile ama kistin varsa onunla ilgili konuşursun belki. Hayırlı olsun canım tedirgin olma benim arkadaşım 10cm miyomla doğum yaptı.

çok sağol Allah razı olsun valla içim çok rahatladı şu an :)

daha cok erken gormemen gayet normal ben 4 hafta 2 ken bile bakilmadi gozukmez diye degerlerin bin gecmesi lazim 5 haftalikken keseni 7 haftalikken bebek kalp atisi duyuluyor bunlar karin ultrasyon ama vajinal baktirirsan daha erkende gorebilirsn sanirim

Ben de 2014 Aralık annesiyim. Biz de bu ay ilk defa korunmayı bıraktık. Yazdıklarının aynısı bende oldu benim de bat 19 Eylül 10 Eylül de ilişki sonrası pembe akıntım geldi günlük ped koydum hatta ama gerisi gelmedi. Belim, sol kasığım ve bacaklarım çok ağrıyo. Çok merak ediyorum ama erken test yapmak istemiyorum beklemek çok zor

aa sahiden aynı şeyler olmuş...evet beklemek çok zor...ben de test yapmak istemiyorum ama belki bir çılgınlık yapıp pazar günü kan verebilirim bilmiyorum

Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Ve sürpriz! İki kese göründü
Çok şaşkınım. Ve mutluyum. Acayip duygular içinde kaldım.
Merhaba bende yeni katıldım 2013 subat annesiyim nasip olursa 2018 mayıs anneside olucam . Tebrik ederim büyük sürpriz gercekten bişey sorabilir miyim bchg değerleriniz nasıldı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…