2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eğer istiyorsan inşallah senin de ikizdir Can'ım daha çok varmış randevuna. Ben de 22 sinde gidicem tekrar. İnş kalp atışlarını alırız o zaman.
bu ikinci hamileligim ilk olsa istiyordm ama simdi gozum korktu hayirlisi bakalim babam da ikizde o yuzden supelendim olma ihtimali var diye..bide karnimda gozle gorulur sislik var daha erken ama aceba 2. gebelikte ondan mi ki

Günaydın kızlar İnşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben çok korkuyorum ya bişey olursa diye bilmiyorum nasıl atlatıcam ama ödüm kopuyor bir şey olucak diye. doktor randevum cumartesi günü günler geçmek bilmiyor. Acaba diyorum sağlık ocağına mı gitsem kan tahlili falan yaparlar offf. panik atak olucam yakında.

saglik ocagina git bence tahlil ordada yapiyorlar bende gitmedim henuz doktora saglik ocagindaki hersey normal dedi tahlil icin

saglik ocagina git bence tahlil ordada yapiyorlar bende gitmedim henuz doktora saglik ocagindaki hersey normal dedi tahlil icin
Doktorum iki kez tahlil yaptırdı aslında geçen hafta ama ben korkuyorum bi önceki hamileliğim boş gebelikti ya aynısı olursa durumu vasr sanırım bende

Doktorum iki kez tahlil yaptırdı aslında geçen hafta ama ben korkuyorum bi önceki hamileliğim boş gebelikti ya aynısı olursa durumu vasr sanırım bende
anladm cnm icini ferah tut bi sıkinti yoksa kendini iyi hissediyorsan korkma..bos gebelikte hic bi belirtin olmamismiydi cnm

bu ikinci hamileligim ilk olsa istiyordm ama simdi gozum korktu hayirlisi bakalim babam da ikizde o yuzden supelendim olma ihtimali var diye..bide karnimda gozle gorulur sislik var daha erken ama aceba 2. gebelikte ondan mi ki
Can'ım karın şişliğinin ondan olacağını pek sanmıyorum. Benim ilk hamileliğim tekti. Ama ilk haftalarda bile 3-4 aylık hamile gibiydim. Ama bunda hiç karnım Yok. Hatta kilo bile vermişim. Nerdeyse dümdüz olacak karnım.

Amin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı ağrısız sancisiz hamilelik versin hepimize
Hergün ya musavvir çekin bolbol hem ana rahmindeki cocuk düşmezmiş ve cocuk ahlaklı olurmuş
El-MUSAVVİR; Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren. demekmiş canım gerçekten çok güzel bir esma süreklli geçirelim içimizden.

demekki her gebelik farkli oluyor hayirlisi doktora gidince anlicam insallah :)

Merhaba güzel anne adayları Ben iki gün önce test yaptım pozitif çıktı kan testimde ise 23,57 çıktı yani çok ama çok yeni bir şekilde hamileyim :) doktor 2 güne bir tekrar kan testi yapıp değerlerin artışını takip edecez dedi ama şöyle bir sorun var benim iki gün önce ultrasyonda kesem gözükmedi c.tesi güne randevu alabildim en erken.. sizce kese gözükmemesi normal mi yoksa daha 2 buçuk3 haftalık olduğu için erken mi o yuzden mi yok ? siz de kese kaç haftalıkken gözüktü acaba?

Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı olduğu için kalp atışı ne zaman merak ettim. Biz gecen hafta çarşamba keseyi gördük kalp atışı için bu cuma yani 15 eylülde gelin tekrar dedi.

Bende geçen hafta cuma gittim kese ve yolk sac vardı bebek yoktu canım. Bu ctesi tekrar gidicez. Sen benden önce göreceksin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…