2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanımlar merhaba,

bugün doktor kontrolüne gittim,tabii ki şimdi kese falan gözükmedi. sat tarihime göre 4+5 gün oluyorum.
gebelikle ilgili paket testler ve beta hcg testi yaptı.

ve şimdi gördüm ki Beta hcg sonucum çıkmış 2016 çıktı değer sizce nasıl?
birde kalbimini duyup,sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

kizlar bidaki randevum 26 eylul doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben diyorum ekim baslarindami gitsem inan hastane gitmekde yorucu kalp atisi dinledik 12 haftada tarama testleri olcaz pek birsey olmicak yani napsamki

bir de hanımlar etrafa ne zaman söylemek gerekir hamileliği.
çok heyecanlıyım eşim,ben ve patronum biliyor (doktora giderken izin aldığım için)
patronum nazar değer söyleme dedi ama insan herkese duyurmak istiyor içim içime sığmıyor.

allah öncelikle uzun seneler bekleyenlere hayırlı evlatlar versin,beklemek çok zor.

kizlar bidaki randevum 26 eylul doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben diyorum ekim baslarindami gitsem inan hastane gitmekde yorucu kalp atisi dinledik 12 haftada tarama testleri olcaz pek birsey olmicak yani napsamki
bir sıkıntı yok ise eğer ve tahlil vs. yapılmayacaksa ekim başında gidebilirsiniz.
zaten randevu tarihinizden ekim ede birşey kalmıyor.

kiz hamur isi yemiyorumki ekmek az yerim bazen hic pilavi zaten tiksindim yumurta muz patates findik corba falan tukettim

Patates de nişasta içeriyor ya fazla tüketmemek lazım. Ben de hiç dikkat etmiyorum aslında.. daha hamileliğe özel bişey yiyip içmeye başlamadım. Öyle yapınca kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum.

Merhaba bende yeni katıldım 2013 subat annesiyim nasip olursa 2018 mayıs anneside olucam . Tebrik ederim büyük sürpriz gercekten bişey sorabilir miyim bchg değerleriniz nasıldı acaba
Normaldi Can'ım. Adet günü 395 iki gün sonra 842 oldu. Sonra hiç yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…