- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.081
kızlar cümleten slm mide ekşimesi bulantım var calısıyorum 3 günde kaynanamgil geliyor isyannnnuyumak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar cümleten slm mide ekşimesi bulantım var calısıyorum 3 günde kaynanamgil geliyor isyannnnuyumak istiyorum
olede bi huyum yok 3 yasında bir oglum var perişan olur ama sonunda öle olacak uzanıp yatacamNaz yap kokuya gelemiyorum de girme mutfağa yat aşağı :)) Nasıl olsa aç kalmamak için girer mutfağa sende uyursun Krizi fırsata çevir isyan etme
İlk 3 ayda 1-2 kg normalmiş daha fazla almamaya bak kuzum hamur işlerinden uzak dur bari :)
bir sıkıntı yok ise eğer ve tahlil vs. yapılmayacaksa ekim başında gidebilirsiniz.kizlar bidaki randevum 26 eylul doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben diyorum ekim baslarindami gitsem inan hastane gitmekde yorucu kalp atisi dinledik 12 haftada tarama testleri olcaz pek birsey olmicak yani napsamki
Boş gebelikte sanki hamile değilmiş gibiydim ağrı sızı göğüs ağrısı falan hiç yoktu. Gebelik sadece kanda pozitifti.anladm cnm icini ferah tut bi sıkinti yoksa kendini iyi hissediyorsan korkma..bos gebelikte hic bi belirtin olmamismiydi cnm
benimde öyle şimdiBoş gebelikte sanki hamile değilmiş gibiydim ağrı sızı göğüs ağrısı falan hiç yoktu. Gebelik sadece kanda pozitifti.
6 gün kaldı...pazar günü son 2 gün kalmış olcakkac gününüz var adete
kiz hamur isi yemiyorumki ekmek az yerim bazen hic pilavi zaten tiksindim yumurta muz patates findik corba falan tukettim
benimde öyle şimdi
Normaldi Can'ım. Adet günü 395 iki gün sonra 842 oldu. Sonra hiç yaptırmadım.Merhaba bende yeni katıldım 2013 subat annesiyim nasip olursa 2018 mayıs anneside olucam . Tebrik ederim büyük sürpriz gercekten bişey sorabilir miyim bchg değerleriniz nasıldı acaba
İnş Can'ım çok sağolhadi hayırlı olsun cok sevindim senin adına canım saglıcakla alırsın kucağına inşallah
Maşallah Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahselam kizlar nasilsiniz? bizde dun cok sukur minnagimizi gorduk hem keseyi hem bebeyi hemde kalp atisini cok sukur :) 2ci de olsa ilki kadar heyecanli)
selam kizlar nasilsiniz? bizde dun cok sukur minnagimizi gorduk hem keseyi hem bebeyi hemde kalp atisini cok sukur :) 2ci de olsa ilki kadar heyecanli)