2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı olsun gözün aydın canım var tabi hoşgeldin aramiza
Ayyy Allah razı olsun. Çok teşekkürler... İnşallah tutunacak bu sefer annesine.. Bugün kan verdim, 21.13 çıktı bhcg. Bugün adet günümdü normalde.. Yumurtlama dan 15.gün yani. Değer düşük değil di mi?

Ayyy Allah razı olsun. Çok teşekkürler... İnşallah tutunacak bu sefer annesine.. Bugün kan verdim, 21.13 çıktı bhcg. Bugün adet günümdü normalde.. Yumurtlama dan 15.gün yani. Değer düşük değil di mi?
Onemli olan artış olması. Sen stres yapma. Kafani mesgul edecek seyler bul ve bir daha test yaptir canim. Beklemek zor ama bebisi strese sokma :emir_bebek:

Onemli olan artış olması. Sen stres yapma. Kafani mesgul edecek seyler bul ve bir daha test yaptir canim. Beklemek zor ama bebisi strese sokma :emir_bebek:
0 da strese girer mi? Tamm ben kafayı dağıtayım biraz, ama sürekli araştırmak, aynı durumda olduğum kişilerle kpnuşmak, okumak ve recrübelerini dinlemek istiyorum.. Sürekli aklımda

0 da strese girer mi? Tamm ben kafayı dağıtayım biraz, ama sürekli araştırmak, aynı durumda olduğum kişilerle kpnuşmak, okumak ve recrübelerini dinlemek istiyorum.. Sürekli aklımda
Tabi ki stres butun vücut faaliyetlerini etkiliyor. Rahatlamaya calis. Hosuna giden aktiviteleri yap hem zaman hızlı gecer hem bebis olumsuz etkilenmez. Ilk gebelik mi

Tabi ki stres butun vücut faaliyetlerini etkiliyor. Rahatlamaya calis. Hosuna giden aktiviteleri yap hem zaman hızlı gecer hem bebis olumsuz etkilenmez. Ilk gebelik mi
Evet ilk.. Daha önce iki kimyasal gebelikle düşük yaşadım. Onları farketmemiştim bile. Biranda kanamayla kaybettim. Bu arada yaş 41 oldu bu yıl. Geç evlenince, böyle arıyosun işte! :)

Evet ilk.. Daha önce iki kimyasal gebelikle düşük yaşadım. Onları farketmemiştim bile. Biranda kanamayla kaybettim. Bu arada yaş 41 oldu bu yıl. Geç evlenince, böyle arıyosun işte! :)
60li yaslarinda saglikli bebekleri olanlar var. Olumlu seylere odaklanmalisin. Olumsuz dusunecek olsak kendimize zarar veririrz. Benim de 2 tane kurtajim var kalpleri durdugu icin. Bu 3. Gebeligim risk oranim fazla ama kendimi oyaliyorum surekli.

60li yaslarinda saglikli bebekleri olanlar var. Olumlu seylere odaklanmalisin. Olumsuz dusunecek olsak kendimize zarar veririrz. Benim de 2 tane kurtajim var kalpleri durdugu icin. Bu 3. Gebeligim risk oranim fazla ama kendimi oyaliyorum surekli.
Kalp durmasının sebebibni araştırmadılar mı? Allahın izniyle, inşallah, bu sefer sağlıklı bebeklerimiz bize sımsıkı tutunacaklar, bu sefer gitmeyecekler. Konuş bebeğin le şimdiden. Vitamin, folik asit, d3 vs alıyor musun?

Gunaydin kizlar.
Sabah sabah beni lavabodan cikarmadi.mahvoldm.hazirlanip nsl ise gitcem onu dusunuyorm.sirketin araci almaya gelio.onde oturuyorm. Ama kullanan arkds deli gibi kullanio.sanirim dur kardes saga cek ben bi cikarip geleyim dicem.
Sabah bulantim normal hayatimda da olur.oyzdn ck normal karsiliyorm.ama suan bir sicak corba icsem kendime anca gelrm.ck fenaym.genel mudurde gelecek.toplanti fln olur smdi.eyvah eyvah.bana sans dileyin:KK43:

Bulantı ve kusmalarım geçmiyor 1 haftadır ne yemek ne su 20 dk da bir kusuyorum serumla ayaktayım ayrıca doktorun biri 6.5 cm kistin var çok önemli dedi öbürü önemli değil dedi kafam allak bullak zor bir hamilelik olacak belliki bugün 7+2 olduk inşallah bebeğim sağlıklıdır silivride yaşıyorum buradaki doktorların hepsi birbirinden berbat en yakın çorluyamı gitsem doktor önerisi olan varmı aramızda arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Canım çikolata kistiyse korkma bende de vardı kaç doktora gittiysem korkma dedi önemsiz zaten Doğum sırasında gidecek inşallah :KK66:

Protestanı hiç bir düşük belirtisi yokken verdi dimi abiniz bide jel muhadilı bir ilacmi ben anlamadım benim doktorum vermedi ama bende kullanmak istiyorum progestan zararı olurmu bilemiyorum
Progesteronum 14 çıktı bilmiyorum kaç çıkmalıydı. Hap versiyonu var bir de vajinadan fitil şeklinde kullanılan jel versiyonu. Hap olan mide bulantısı yapabiliyor, fitil olan hem daha etkili hem yan etkisi yok diye biliyorum. Doktorunuza danışın siz.

Gunaydin kizlar.
Sabah sabah beni lavabodan cikarmadi.mahvoldm.hazirlanip nsl ise gitcem onu dusunuyorm.sirketin araci almaya gelio.onde oturuyorm. Ama kullanan arkds deli gibi kullanio.sanirim dur kardes saga cek ben bi cikarip geleyim dicem.
Sabah bulantim normal hayatimda da olur.oyzdn ck normal karsiliyorm.ama suan bir sicak corba icsem kendime anca gelrm.ck fenaym.genel mudurde gelecek.toplanti fln olur smdi.eyvah eyvah.bana sans dileyin:KK43:
Bulantım olmuyor diyordun şaşırdım canım. Bugun pazartesi bebişinle sendromsuz, güzel bir gün ve hafta dilerim :)

Bulantım olmuyor diyordun şaşırdım canım. Bugun pazartesi bebişinle sendromsuz, güzel bir gün ve hafta dilerim :)
Geceleyin ustumu acmsm.camda ustten acikti.usuttm bence ondan bulandi. Bsyler yedim evde. Bastirsin die.
Sanada sendromsuz musmutlu meleginle birlikte guzel bir pazartesi dilerim:)

Kizlar ben hamilelikten once diyetin bana mirasi olan sabah 200ml sut 3kasik yulaf ezmesi 2 kuru kayisi 2ceviz findik fln atar isyerinee yerdim. Hamilelikte bunun sakincasi olur mu. Yulafi fln seven bi insanim.asiri sekerden hoslanmam. Tuz hic kullanmam.yemek piserken ne atilmissan hayatta ekstrasina ihtiyac duymam. Ama ilginctir ki 66.7 flndim hamile oldgmu ogrendgmde suan 68im. Yani bu normal deil.sanirim ipi gevsettm.
Aksamlari esimle spor salonuna inicez. Ki bundan daha once 60dk spor yapiodm. Simdi orta hizda 40dk 50dk yurumeyi planliyorm. Yoksa ben kendimi hareket etmeyince rhtsiz hissediyorm. Doktorda yuru dedi.ama tutup agirliklarla hareketli agirlikla squat yapmicam tabi:) buarada squatin hamilelere faydasi var diolardi. Yinede siz arastirin:)

Kızlar doktorlarınız kan ve idrar tahlili yaptımı benim tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı ama yanma olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi ama 2 gündür çok halsizim enfeksiyondan mı bilmiyorum birde TSH 3,59 çıktı onun için de ilaç verdi progestan ve hibor da kullandığım için kararsız kaldım kullanmıyorum şimdilik tüp bebek merkezine soracağım önce. Bir de folik asit dışında vitamin kullanıyormusunuz

Canım sende hibor progestan iğne ve estrofem kullanıyormusun tüp bebek merkezindeki hemşireye dün mesaj attım ama hala cevap vermedi yarın sabah başlayayım o Zaman geç kalmamışımdır dimi

Canım lütfen tsh için verilen ilacı hemen al ve iç. Tsh yüksekliği bebekte zeka geriliğine kadar bir çok kötü etki gösterir, tüp bebek doktoruna sormana bile gerek yok bu çok bilinen bişeydir. Ben yıllardır içiyorum tiroid hastasıyım ve bu değer siz hasta olmasanız bile gebe kalındığı anda birden yükselir kontrol altına almak şarttır..

Benimki de tüp bebek.. taze transfer ve keseyi görene kadar estrofem içtim. Kese göründüktükten sonra bıraktırdı doktorum. Şuan hibor iğne progestan fitil ve günde iki tane folbiol + multivitamin + günde iki tane inofolic kullanıyorum..

Gunaydin kizlar.
Günaydın canım Allah yardımcın olsun çok zor inşallah bulanmaz daha fazla hamile olduğunu bilmiyorlarsa midemi üşütmüşüm diyip rapor al bence bi kaç gün? Bol şanslaar güzel anne :anneadayı::KK200:

Benimde ilk gebeliğim kalp durmasından :KK43: bu yüzden çok stresliyim 2. Bu .... ilk gebeliğimde hiç kalp atışını duyamamıştık. Bunda 6. Haftada duyduk umarım güzel gider...

Günaydın kızlar ilk defa öğürdüm bu sabah ama hemen geçti..onun dışında duygu değişimleri oluyor terleme oluyor..bu arada dr a gittiğimde sol taraftaydı kesem bir anlamı varmıydı acaba:dondurma:
Ben de kontrole gittiğimde sol taraftaydı var mı acaba anlamı? :)

Ya başım dönmüyor, midem bulanmıyor, kasıklarım da ağrımıyor artık sadece belim ağrıyor birde stres yaptığımdan sanırım dişlerimi sıkıyorum çenem ve başım ağrıyor kalp atışlarını duyasıya ben kalpten gidicem sanırım paso yatıyorum hiç birşey yapmak istemiyorum

günaydın hanımlar hafta sonu giremedim sayfalar baya ilerlemiş.bende iştahsızlık başladı malesef.mide bulantılarımda var.birde ağzımın içi yara oldu ya bu yüzden de çok fazla yiyemiyorum.yarın doktora gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır.

X