2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bugün bütün gezdik dolaştık ailecek bebeğimizle ilgili hayaller kurduk :anneadayı:
Rabbim isteyen herkese hayırlı bir vakitte nasip etsin inşallah.

Sanki ilk gebeliğim ayaklarım yere basmıyor. Belki bi çoğunuza saçma gelebilir yada abartı ama İnanın yaşayacağım onca zorluğu bildiğim halde taşacağım onca güzellik için çok heyecanlıyım.
Her gün karnıma vurduğum iğne canımı acıtsa bile bebeğimi düşünmek beni mutlu ediyor :anne::emir_bebek:
Yaaa Can'ım benim seni cok iyi anliyorummmm inan bende öyleyim ucuncu de olsa oyle olurdum heralde cok baska hepsinin lezzeti.. sonucta o senin ucuncu evladın ama sen onun tek annesisin :KK66: ilk gibi hissetmek ve yasamak coook guzel
Ve özel bence her kaidn oyle yasasa her hamileliğini keske :KK68:

Kızlar benimde bulantım hafif var ama özellikle tiksindiğim yiyecekler oldu nedense :KK43: hemde en sevdiğim yemeklerdi...balık ve et yerken çok zorlanıyorum... tek tesellim ilk üç ay bebeğin depolardan besleniyor olması... umarım tiksintim yakın zamanda geçer... dr verdiğim omega3 sana yeter zorlama kendini dedi...

Yaaa Can'ım benim seni cok iyi anliyorummmm inan bende öyleyim ucuncu de olsa oyle olurdum heralde cok baska hepsinin lezzeti.. sonucta o senin ucuncu evladın ama sen onun tek annesisin :KK66: ilk gibi hissetmek ve yasamak coook guzel
Ve özel bence her kaidn oyle yasasa her hamileliğini keske :KK68:

Allah razı olsun . İnşallah daha çok çok güzel günlerimiz olacak hep beraber burada hep güzelliklerden bahs edicez kısmetse

Kızlar benimde bulantım hafif var ama özellikle tiksindiğim yiyecekler oldu nedense :KK43: hemde en sevdiğim yemeklerdi...balık ve et yerken çok zorlanıyorum... tek tesellim ilk üç ay bebeğin depolardan besleniyor olması... umarım tiksintim yakın zamanda geçer... dr verdiğim omega3 sana yeter zorlama kendini dedi...

Ayy sorma bende yumurta çok severdim Canım da istiyor ama kokusundan yiyemiyorum

Bu arada benimde 1 düşükten sonra ilk hamileliğim şuan 27 yaşındayım. Sizlerin kaçıncı hamileliği ve kaç yaşındasınız???

Ben 36 yaşındayım 6. Gebeliğim
2 kızım var , üç düşüğüm var
İnşallah bu sefer üçte üç yapacağım kısmet olursa :anneadayı:

Ne güzel maşallah heyecanla bekliyorsunuz. Ben daha bu gerçeğin idrakine varamadım Kızım sağolsun peşinde koşturmaktan düşünmeye fırsat kalmıyor. Bir de ne yalan söyliyim ilk hamileliğimdeki yoğun bulantıları yaşamaktan cok korkuyorum Hepinizin bebekleri hayırlı olaun inşallah. Rabbim sağsağlim kucağımıza aldırsın

Kızlar bende henuz bulantı cok az hamile oldugumu öğrenmeden iki
Gun once havuzdaydım basım dondu midem bulandı ama ben ağzıma su kacti ondan dedim birde bugun dışarıdaydım arabada bulandı ama ztn benim
Arabada bulanır bazen bu kadar . oglumda da 7. Hafta biterken başlamıştı insaallah bunda hıc olmaz Yaa annemin hıc olmazmış :KK43:
İnşallah olmaz ama her gebelik farklı belirti gösteriyor.

Allah razı olsun . İnşallah daha çok çok güzel günlerimiz olacak hep beraber burada hep güzelliklerden bahs edicez kısmetse
Evet Can'ım insaallah uzun süreç var onumuzde :halay:
Ne güzel maşallah heyecanla bekliyorsunuz. Ben daha bu gerçeğin idrakine varamadım Kızım sağolsun peşinde koşturmaktan düşünmeye fırsat kalmıyor. Bir de ne yalan söyliyim ilk hamileliğimdeki yoğun bulantıları yaşamaktan cok korkuyorum Hepinizin bebekleri hayırlı olaun inşallah. Rabbim sağsağlim kucağımıza aldırsın
Aminnn Can'ım kızin kac yasinda yfak mi ?
İnşallah olmaz ama her gebelik farklı belirti gösteriyor.
evet öyleymiş bunda daha ağır sanki beli'm agriyor fazla
Ayakta kalınca

kahverengi lekelerim sarıya döndü umarım düzelir ve tekrarlamaz.şeffaf akıntı da var sanırım o da normal.tsh 2.5 altı olması konuşulmuş.nacizane tecrübemi paylaşayım.ilk gebeliğimde doğunun bir ilçesindeydik özele gidiyordum ama doktorlar cok iyi degil.ilk 3 ay kan tahlillerim hep yapildi tsh 4 ustu cikmis hep ama ben 2.5 un üst sinır olduğundan habersizdim.hamileligin 5.ayinda bir arkadasim o kadar korkuttu ki beni tsh yuksekse çocukta zeka geriligi olur ilk 3 ay ilac kullanmak gerekiyordu niye kullanmadin diye.hamileligim zehir oldu ya bebege birsey olduysa diye.ama oglum 3 yasinda masaallah zehir gibi erken konustu her seyi önden gitti.diyecegim kendinizi cok korkutmayin onlar Rabbime emanet. Annemin dedigi hep şudur kızim biz hamile kalirdik ne doktor ne tahlil agrimiz tutunca doguma giderdik.biz cok sey bilince endiselerimiz de o oranda katlaniyor.

kahverengi lekelerim sarıya döndü umarım düzelir ve tekrarlamaz.şeffaf akıntı da var sanırım o da normal.tsh 2.5 altı olması konuşulmuş.nacizane tecrübemi paylaşayım.ilk gebeliğimde doğunun bir ilçesindeydik özele gidiyordum ama doktorlar cok iyi degil.ilk 3 ay kan tahlillerim hep yapildi tsh 4 ustu cikmis hep ama ben 2.5 un üst sinır olduğundan habersizdim.hamileligin 5.ayinda bir arkadasim o kadar korkuttu ki beni tsh yuksekse çocukta zeka geriligi olur ilk 3 ay ilac kullanmak gerekiyordu niye kullanmadin diye.hamileligim zehir oldu ya bebege birsey olduysa diye.ama oglum 3 yasinda masaallah zehir gibi erken konustu her seyi önden gitti.diyecegim kendinizi cok korkutmayin onlar Rabbime emanet. Annemin dedigi hep şudur kızim biz hamile kalirdik ne doktor ne tahlil agrimiz tutunca doguma giderdik.biz cok sey bilince endiselerimiz de o oranda katlaniyor.
İlk gebeliğimde benimde tsh ım yüksekti. Prof. Gittim bu yüzden. Ama genelde geneliklerde beta hcg ye bağlı yükseldiğini zamanla düzeleceğini söyledi ilaç vermedi. Hamd olsun sıkıntı olmadı. Ayrıca sanırım lekelenmelerin var. İlk gebeliğimde lekelenme değil baya kanama yaşadım. Kahveyse hiç sıkıntı değil bildiğim kadarıyla

İnşallah ben de aranıza katılırım. Dün gece dayanamayıp yaptığım test bu.. 1.si sabah çektim. Alttaki, ilk 5 dk da çıkan sonuç. İki kez düşük yaşadım. aylardır r klomen içiyorum. Hiç bu kadar net vw hemen çıkmazdı test. Bir anda umutlandım yine. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Takvime baktım 3 haftalık olma ihti mali yüksek.. Sizve var mı?
Hayırlı olsun gözün aydın canım var tabi hoşgeldin aramiza

folidoce kullanıyordum canım abim folbiol al dedi bitince onu kullanıcam. bir de minamix diye bir tablet verdi diğer doktorum. akşamları clexane iğne vuruyorum kan pıhtılaşması için bir de gün aşırı coraspin. inşallah boş gebelik değildir de boşuna almıyorumdur bunca şeyi :KK51:

bu arada progestanı hap olarak içmek yerine crinone jel kullanmayı düşünmediniz mi kızlar? hem ben fitil olarak kullanmanın faydalı olduğunu duymuştum. abim 11. haftaya kadar her gün kullan dedi gece yatmadan kullanıyorum.
Protestanı hiç bir düşük belirtisi yokken verdi dimi abiniz bide jel muhadilı bir ilacmi ben anlamadım benim doktorum vermedi ama bende kullanmak istiyorum progestan zararı olurmu bilemiyorum

Kızlar doktorlarınız kan ve idrar tahlili yaptımı benim tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı ama yanma olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi ama 2 gündür çok halsizim enfeksiyondan mı bilmiyorum birde TSH 3,59 çıktı onun için de ilaç verdi progestan ve hibor da kullandığım için kararsız kaldım kullanmıyorum şimdilik tüp bebek merkezine soracağım önce. Bir de folik asit dışında vitamin kullanıyormusunuz
Tsh ilaçlarını ihmal etme çocuğun zekasını etkiliyor hemen basla

Bugün bütün gezdik dolaştık ailecek bebeğimizle ilgili hayaller kurduk :anneadayı:
Rabbim isteyen herkese hayırlı bir vakitte nasip etsin inşallah.

Sanki ilk gebeliğim ayaklarım yere basmıyor. Belki bi çoğunuza saçma gelebilir yada abartı ama İnanın yaşayacağım onca zorluğu bildiğim halde taşacağım onca güzellik için çok heyecanlıyım.
Her gün karnıma vurduğum iğne canımı acıtsa bile bebeğimi düşünmek beni mutlu ediyor :anne::emir_bebek:
Aynen canım bizde gittik gezdik dolaştık bana hamile kıyafetleri aldık allahım heveslerimizi boşa çıkarmasın insallah

Merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah gerçekten zor bir süreç bu.Siz bchg takibini düzenli yaptınız mı acaba kaç kaç arttı?yani normalde 2 günde 2 katına çıkıyor ya sizin bchg de artışı nasıl gözlemlediniz?16 bine çıktığında ne kadarlıktı mesela?
Iyi dileklerin icin teşekkür ederim.
Evet canim düzenli olarak yapıldı ve genellikle 2 katina cikti degerler. Ilk olarak
3+6 da 115
4+1 de 400
4+2 de 515
5+1 de 4100
5+5 te 12000 gündüz
5+5 te 16000 gece
6+0 da 19000 gece
6+1 de 23000
6+2 de 27000 ile kürtaja girdim
Mol gebeliklerde görülen aşırı artış olmadı mesela hatta dr um mol gebelikten çok dis gebelige ihtimal vermişti zira 6 haftalık olana kadar mol gebelik götürüsü yoktu

Son düzenleyen: Moderatör:
X