- 19 Aralık 2015
- 607
- 386
- 48
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.841
Ya bugün ya yarınAdetine kac gun var cnm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bugün ya yarınAdetine kac gun var cnm ?
Aminn canım çok teşekkürler.. İnşallah sağlıkla tutunur bu sefer.. Bugün bekkiyrdum adetimi. Hesabıma göre 3 haftalık falan.. Doktor dayım yine sonucu göstericem bakalım ne diycekHadi hayırlı olsun bebiş :)) Dilerim sağlıkla artar değerin. Minnoşun senle olur. Çook çok yeni bi gebelik. Sanırım adetine daha var. Yoksa da geç döllenme olmuş. Ama yeni olmuş bebiş :)
Güzel şekilde devam eder inşallah canım benim.Aminn canım çok teşekkürler.. İnşallah sağlıkla tutunur bu sefer.. Bugün bekkiyrdum adetimi. Hesabıma göre 3 haftalık falan.. Doktor dayım yine sonucu göstericem bakalım ne diycek
Benim doktorum folbiol u hiç önermedi yüksek mglarda folik kadınlarda kanseri tetikliyormuş ayrıca göğüs kenarındaki kahverengi halka bölgedeki yağ bezeleri gibi olan şeyleri arttırıyormuş folicus plus verdi içinde 400mcg folik iyot b12 b16 varUffff bende doktora gittimde sormadım daha kullanmaya da baslsmadim bu çarşamba sorayım folbiol en iyisi ama diye duymustum
Hoşgeldiniz sizde :)Merhabalar bende aranıza katıldım.
O zmn normal Can'ım duzenli artarsa sorun olmaz sen iki gun sonra bir daha ver ilk Bebek mi ?Ya bugün ya yarın
Hosgeldin aramıza sat NE zmn die canm değerin kac cikti ilk bebegin miMerhabalar bende aranıza katıldım.
Cok tesekkür ederimHoşgeldiniz sizde :)
Hoşbuldumm:) 15 haziran sat. İkinci gebelik kızım Ekimde üç yaşında olacak inşallah. İkinci olduğu için baktırmadım kan değerime. Sizlerin ilk miO zmn normal Can'ım duzenli artarsa sorun olmaz sen iki gun sonra bir daha ver ilk Bebek mi ?
Hosgeldin aramıza sat NE zmn die canm değerin kac cikti ilk bebegin mi
Bence var hayırlı olsun insallahhhh allah umutlarını boscevirmez canmİnşallah ben de aranıza katılırım. Dün gece dayanamayıp yaptığım test bu.. 1.si sabah çektim. Alttaki, ilk 5 dk da çıkan sonuç. İki kez düşük yaşadım. aylardır r klomen içiyorum. Hiç bu kadar net vw hemen çıkmazdı test. Bir anda umutlandım yine. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Takvime baktım 3 haftalık olma ihti mali yüksek.. Sizve var mı?
Evet Can'ım folbiol guzel ama baslamak lazım hatta daha uc au öncesinden başlamalı ben iki senedir kullandığım icin ocaktan beri bırakmıştım artık ümidim kalmadığı icin perşembeden beri evde kalanları ictim bugun nöbetçi eczaneden alacağiz onemli cunku
Hadiya aldimda ben bugün neyse çarşamba bende doktora sorayım sagol canmBenim doktorum folbiol u hiç önermedi yüksek mglarda folik kadınlarda kanseri tetikliyormuş ayrıca göğüs kenarındaki kahverengi halka bölgedeki yağ bezeleri gibi olan şeyleri arttırıyormuş folicus plus verdi içinde 400mcg folik iyot b12 b16 var
Aminnn Can'ım Yaa o folbiol değilmiş folioymus pardon bende bugun aldım nöbetçi eczaneden muhım cunkuKız bendeöyle yazınca vicdan yaptım gittim nobetci eczaneden aldım folbiol eczacı diyoki on beş yıl öncesine kadar folbiolmi vardı dedim olsun riske atmayalım sagol canim ..senin adına çok sevindim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ins
Benim de 13 haziran sat benim de ekim dogumlu bir oglum var bu ekimde 5 olacak benim ki Rabb'im sagsalim kucaginiza almayı nasipCok tesekkür ederim
Hoşbuldumm:) 15 haziran sat. İkinci gebelik kızım Ekimde üç yaşında olacak inşallah. İkinci olduğu için baktırmadım kan değerime. Sizlerin ilk mi
Benimde ilk :)Cok tesekkür ederim
Hoşbuldumm:) 15 haziran sat. İkinci gebelik kızım Ekimde üç yaşında olacak inşallah. İkinci olduğu için baktırmadım kan değerime. Sizlerin ilk mi
Evet Can'ım çok zor bi süreç Cuma günü kan tahlili için gittik o gonal f leri bayanların elinde gördükçe tüylerim havaya kalktı Allah yardımcısı olsun şimdi uğraşan tüm kardeşlerimin rabbim mutatlarını versin bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar herkese meraba.Allahim benim her tarafim şiş şiş.gaz doluyum resmen.ilk hamileligimde boyle bisey yoktu.6aylik gibi duruyorum nerdeyse.bulantilariniz var mi.benim gun boyu var.bulantiya ilac kullananlar var mi.ise yariyo mu peki.
Cok tesekkür ederim
Benim doktorum folbiol u hiç önermedi yüksek mglarda folik kadınlarda kanseri tetikliyormuş ayrıca göğüs kenarındaki kahverengi halka bölgedeki yağ bezeleri gibi olan şeyleri arttırıyormuş folicus plus verdi içinde 400mcg folik iyot b12 b16 var
Merhabalar bende aranıza katıldım.
:)))ha haaa kiz beni ve küçük fasulyemi yaktin içtim gitti folikasit zehirlenmesi yasiyorummm :)şaka bi yana sagol canm 5 mg yaziyo folbiol neyse çarşambaya kadar kullanırım ya ins bi sknti olmazAminnn Can'ım Yaa o folbiol değilmiş folioymus pardon bende bugun aldım nöbetçi eczaneden muhım cunku
Ama baksana bir arkadas 400 mg fazlasi zararlıymış
Ayyy Can'ım:)))ha haaa kiz beni ve küçük fasulyemi yaktin içtim gitti folikasit zehirlenmesi yasiyorummm :)şaka bi yana sagol canm 5 mg yaziyo folbiol neyse çarşambaya kadar kullanırım ya ins bi sknti olmaz