2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya başım dönmüyor, midem bulanmıyor, kasıklarım da ağrımıyor artık sadece belim ağrıyor birde stres yaptığımdan sanırım dişlerimi sıkıyorum çenem ve başım ağrıyor kalp atışlarını duyasıya ben kalpten gidicem sanırım paso yatıyorum hiç birşey yapmak istemiyorum
Benimde adetim ilk geciktiğinde çok kasık ağrılarım olmuştu mide bulantım olmuştu ama şimdi hafifledi... belim ağrıyor sadece benimde... ama bende senin gibi kalp atışını duysam rahatlarım diyordum 6 haftada duyduk ama yine rahat değilim 15. Haftaya kadar rahatlayamayacağım sanırım :))))

Benimde ilk gebeliğim kalp durmasından :KK43: bu yüzden çok stresliyim 2. Bu .... ilk gebeliğimde hiç kalp atışını duyamamıştık. Bunda 6. Haftada duyduk umarım güzel gider...
Benimde ilk gebeliğim kalp durmasından :KK43: bu yüzden çok stresliyim 2. Bu .... ilk gebeliğimde hiç kalp atışını duyamamıştık. Bunda 6. Haftada duyduk umarım güzel gider...

Ben de kontrole gittiğimde sol taraftaydı var mı acaba anlamı? :)
Umarim hep iyi haberlerle doneriz hastaneden. Benim daha yeni sayilir. yarin belki keseyi goruruz

Günaydın kızlar ilk defa öğürdüm bu sabah ama hemen geçti..onun dışında duygu değişimleri oluyor terleme oluyor..bu arada dr a gittiğimde sol taraftaydı kesem bir anlamı varmıydı acaba:dondurma:
Merhaba canm. Konu sana devredilmiş hayırlı olsun. Liste yapabiliyor musun. Bizde listenizi yapsak mi acaba ilk sayfaya.

Kalp durmasının sebebibni araştırmadılar mı? Allahın izniyle, inşallah, bu sefer sağlıklı bebeklerimiz bize sımsıkı tutunacaklar, bu sefer gitmeyecekler. Konuş bebeğin le şimdiden. Vitamin, folik asit, d3 vs alıyor musun?
Kan pihtilasmasi sorunu cikti bende. Hergun igne yapiyorum. Insallah care olur. Follik asit, corasrin ve troid ilaci kullaniyorum

Ya başım dönmüyor, midem bulanmıyor, kasıklarım da ağrımıyor artık sadece belim ağrıyor birde stres yaptığımdan sanırım dişlerimi sıkıyorum çenem ve başım ağrıyor kalp atışlarını duyasıya ben kalpten gidicem sanırım paso yatıyorum hiç birşey yapmak istemiyorum
Günaydın canım günlerimiz çok yakınmış..

Ben de çenemi çok sıkıyorum çenem ve başım ağrıyor ama ilaç içmiyorum zarar verir diye.. kalp atışını ben de duymadım henüz 24 üne gidicez canım sen ne zaman gideceksin duymak için ?

Kıyamam ya aynen hic hamile gibi degilim sadece hep yorgunum ve bebegim var mi kalp atisini duyacak miyiz stresi icindeyim

Kan pihtilasmasi sorunu cikti bende. Hergun igne yapiyorum. Insallah care olur. Follik asit, corasrin ve troid ilaci kullaniyorum
Aa coraspin bana da demişti doktorum.tekrar bi sorayım bakayım, iyi hatırlattın. Ben bi de progesteron içiyorum. Düşük olmasın diye.. Ama kasıklarım çok ağrıyor r, sanki heran adet olacakmışım gibi sancum var, çok stres yapıyorum onu. Normal mi acaba bu? Folik asit, ve decavit diye bir vitamin içiyorum, bir de d3 damla.

Canım sen ne zaman gideceksin doktora ve keseni görmedin dimi daha ?
Görmedik canim tahmini dogum tarihim 21 mart. Aslinda hcg degerime gore Çarşamba günü bile gözükebilir ama garanti olsun diye cuma gunu gidicem. Sen kalp atışı icin niye daha erken gitmedin ki taa 15 gun öndesin benden. Demek ki ben agustos 5'e kadar beklicem kalbi icin off:mad:

Ne zaman gideceksin kalp atışı için benim 22 temmuz 12 mart dogum

Görmedik canim tahmini dogum tarihim 21 mart. Aslinda hcg degerime gore Çarşamba günü bile gözükebilir ama garanti olsun diye cuma gunu gidicem. Sen kalp atışı icin niye daha erken gitmedin ki taa 15 gun öndesin benden. Demek ki ben agustos 5'e kadar beklicem kalbi icin off:mad:
Canım biz cuma günü gördük keseyi 10 gün sonra kalp arışı duyulur dedi doktor o yüzden 24 üne gidicem :)

Geçen hafta ben de cumayı beklemiştim kese için sabret canım dua et bol bol inşallah herşey çok güzel olacak :anneadayı::KK200:

Günaydın canım günlerimiz çok yakınmış..

Ben de çenemi çok sıkıyorum çenem ve başım ağrıyor ama ilaç içmiyorum zarar verir diye.. kalp atışını ben de duymadım henüz 24 üne gidicez canım sen ne zaman gideceksin duymak için ?
Günaydın canım ben çok ağrıyınca parol içiyorum bende kalp atışları için 24ünde gidicem :) ama ben çok sabırsızım belki bu hafta önce başka bi dr a gidebilirim :)

Aa coraspin bana da demişti doktorum.tekrar bi sorayım bakayım, iyi hatırlattın. Ben bi de progesteron içiyorum. Düşük olmasın diye.. Ama kasıklarım çok ağrıyor r, sanki heran adet olacakmışım gibi sancum var, çok stres yapıyorum onu. Normal mi acaba bu? Folik asit, ve decavit diye bir vitamin içiyorum, bir de d3 damla.
Benim yarin kontrolum var progeatan yarin verir. Ama beni mahvediyor progestan :KK43: bende de adet sancisi var normalmis rahim genisliyor bebise yer aciyor :KK39:

X