-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.541
Aynen çok yakınbizim değerler çok yakın, yumurtlama da aynı gün olabilir.ben haftaya perşembe gitcem görünür mü acaba diyerek nasip :)
buarada bende manisadayım.
Yaa çok heyecanlı bı bekleyıs zor geçiyo zaman. Bende salı günü gidicem insallah gözükürHayırlı olsun inşallah. Bende sordum ama cevap alamadım ama anladığım kadarıyla biraz da şans işi . Ben bugün bir doktoru aradım randevu için değer haftaya 1500 civarı olur o zaman gel dedi.Ama yine de nasip tabi.
Kızlar ergonimik bir kanguru varsa gezmek cok cok kolay olur.hatta inanin bebekken daha kolay biraz buyunce pesinde kosmak daha zor oluyorGrupla gittiği için sadece emzirmesini beklemişler işte parkta bahçede müzede heryerde emzirdim demişti gayrette güzel gezdi :) sağlıklı olsunlar da herşey olur canım ya anne baba nasılsa çocuklarda öyle oluyor ayak uydururlar yeterki sağlıklı doğsunlar
senin bir de ikiz öyle mi:)) eşimle bizim hayalimizde bir kız bir erkek ikiz olsun. aman bizimki üşengeçlik.aynı anda çıksın diedir kesin bizmki hahaha :)))
önümüzdeki yaz prag budapeşte viyana fln gezecektik. al sana anne al sana prag dedi :))) olsun 2 yaşına gelince sırtıma alıp yine giderim.(gidemedi) :))))))
İki Fırt çekersek gerisi gelir icmemem lazim canım ama dediğin gibi çok aşırı basıma vurursa anca öyle o zaman yaparım ve ayriyeten günde bi kere türk kahvesi icebiliyosun ama şekersiz olması kaydıyla ben de çok severim türk kahvesini orta şekerli iciyorum benİnşallah geçer canım ya ama çok strese girersen iki fırt çek demişti bana dr umallahtan ne sigara ne alkol canım çekiyor sadece Türk kahvesi çok canım istiyor onuda şimdiye kadar 2 fincan içtim anca
canım benim sata hiç bakma döngülerim çok uzun 1 haziranAynen çok yakınHayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben ovülasyon testi kullanıyordum ya 26 Haziran ya da 28 Haziran da hamile kaldım . Gerçi bence 28 haziran çünkü 2 Temmuz da kan vermiştim acilde çıkmamıştı. Hatta umudu kesmiştim sürpriz oldu regl günü silik çizgi çıkınca kan verdim 10 temmuzda 141 di 12 Temmuzda 430 oldu şükür. Bende az önce randevu aldım perşembe günü için inş görürürüz mucizelerimizi . Senin Sat neydi?
Kabak koyu çok güzel resimlerden biliyorum gidince bizede anlat bu sene gitsek diye bende aklımdan geçiriyordum geçenlerdeya allah bağışlasın. ne tatlıdır o şimdi. bizde ağustosta izne çıkıyoruz.muğla trflarını keşfedicez kabak koyu falan. günler geçmio.bitsede gitsek modundym. 365 günün 1 haftası tatil. acı çok acı :)
Aynen cnm cok dinleme kendiniiii :)Kizlar aranizda bir seyler aseren falan var mi yaa. Ben de yok oyle vir sey. Ne tuhaf bir duygu, miden bulansa bulanmasin deriz, bulanmayinca sorun mu var deriz. Cok mu evham yapiyoruz ki yahu
Evet canım duyduk kalbinin sesini..çok minnak..5mm daha..neslihan gürbüz hangi hastanede? Ben doktorum dan memnunum sıkıntı bana uzak olması ve örneğin 9 Randevusu 10 da anca giriyorsun.hep ameliyatta. .kapının onu hep dolu ama çok güven verici..Aslında bende araştırdım onu. Hatta randevu için aradım da ama dediğin gibi çok yoğun. Neslihan Gürbüz var hastane eski ama doktor çok iyiymiş ilk olarak ona gideyim diyorum. Teşekkür ediyorum bu arada .Seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sen kalp atışını duyabildin mi bebeğinin? Ben duyana kadar hamile olduğuma inanamayacağım galiba
Maşallah duydun mu canım ben de sabah gittim de daha erken 10 güne anca duyulur dedi kesem 14 mm miş ve ben 5+2 ymişim 6+1 sanarken :)Evet canım duyduk kalbinin sesini..çok minnak..5mm daha..neslihan gürbüz hangi hastanede? Ben doktorum dan memnunum sıkıntı bana uzak olması ve örneğin 9 Randevusu 10 da anca giriyorsun.hep ameliyatta. .kapının onu hep dolu ama çok güven verici..
@mutsuzlukkaderimmi inme oraya dedi yolu kotu ddi:) belki yuruyerek inmeye clsiriz.neyse ben sana foto aticam ama kabaktan olmasada baska yerden aticam canim:)Kabak koyu çok güzel resimlerden biliyorum gidince bizede anlat bu sene gitsek diye bende aklımdan geçiriyordum geçenlerde
Git istersen canım belki kanama durmuş olur o zaman hem içine siner ilaç da iyi gelir inşallahŞimdi dr 'dan geldim arkadaslarnl herşey normal son adet tarihiyle ultrason uyuyor ama dr kafamı karıştırdı ultrasonda çok hafif önemli olmayan bir kanama görüyorum muhtemelen yerleşme kanamasidirnl dedi ama protestan verdi günde bir defa ağır bir hap dikkat et uyku mide bulantısı çok yapar dedi sizce ne yapmalıyım başka dr a mi gitsem
Son adet tarihin kacti senin canimm ? Benimde betaya gore 4 haftalık bence :)Maşallah duydun mu canım ben de sabah gittim de daha erken 10 güne anca duyulur dedi kesem 14 mm miş ve ben 5+2 ymişim 6+1 sanarken :)
2 haziran canım bugün keseye bakınca söyledi doktor sen keseni gördün mü canım o zaman belli oluyomuş tam tarih :)Son adet tarihin kacti senin canimm ? Benimde betaya gore 4 haftalık bence :)
bizim aynı günlerin bebeği değerlerimiz çok yakın benim 11 temmuzda 95 ti :)Son adet tarihin kacti senin canimm ? Benimde betaya gore 4 haftalık bence :)
Yok Can'ım ya ben hamile oldugumu dun ögrendim adetim iki uc gun gecti ıdrar da cizgi kopkoyuydu dedim kesin 400 cikar kanda ama. 106.6 cikti sasırdım bakalım yarın bir daha vericem kan ikiye katlamıştır insaallah sanirm gev dollenme oldu yarin ki2 haziran canım bugün keseye bakınca söyledi doktor sen keseni gördün mü canım o zaman belli oluyomuş tam tarih :)
Benim de 13 temmuz da 106.6 cikti :) evet baya yakın aramızbizim aynı günlerin bebeği değerlerimiz çok yakın benim 11 temmuzda 95 ti :)