2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bizim değerler çok yakın, yumurtlama da aynı gün olabilir.ben haftaya perşembe gitcem görünür mü acaba diyerek nasip :)
buarada bende manisadayım.
Aynen çok yakın Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben ovülasyon testi kullanıyordum ya 26 Haziran ya da 28 Haziran da hamile kaldım . Gerçi bence 28 haziran çünkü 2 Temmuz da kan vermiştim acilde çıkmamıştı. Hatta umudu kesmiştim sürpriz oldu regl günü silik çizgi çıkınca kan verdim 10 temmuzda 141 di 12 Temmuzda 430 oldu şükür. Bende az önce randevu aldım perşembe günü için inş görürürüz mucizelerimizi . Senin Sat neydi?

Yaa çok heyecanlı bı bekleyıs zor geçiyo zaman. Bende salı günü gidicem insallah gözükür

Kızlar ergonimik bir kanguru varsa gezmek cok cok kolay olur.hatta inanin bebekken daha kolay biraz buyunce pesinde kosmak daha zor oluyor

gidemedi

İnşallah geçer canım ya ama çok strese girersen iki fırt çek demişti bana dr um allahtan ne sigara ne alkol canım çekiyor sadece Türk kahvesi çok canım istiyor onuda şimdiye kadar 2 fincan içtim anca
İki Fırt çekersek gerisi gelir icmemem lazim canım ama dediğin gibi çok aşırı basıma vurursa anca öyle o zaman yaparım ve ayriyeten günde bi kere türk kahvesi icebiliyosun ama şekersiz olması kaydıyla ben de çok severim türk kahvesini orta şekerli iciyorum ben

canım benim sata hiç bakma döngülerim çok uzun 1 haziran ateş ölçümü yaptığım için çatladığı günü emin olarak biliyorum 28 haziran.5 temmuz, 7 temmuz idrar negatif 8 temmuz pozitif.10 temmuzda bende kan verdim 67, 11 temmuzda doktoruma gittim yine beta bakıldı 95 çok şükür.inş görürüz cnm senin 26 sı mı acaba bir tık benden yüksek gidiyor Saat kaça randevu aldın mutlaka haberleşelim, merak ederim.

Kabak koyu çok güzel resimlerden biliyorum gidince bizede anlat bu sene gitsek diye bende aklımdan geçiriyordum geçenlerde

Ben bu iştahla 9 ayda nolurum ya, korkuyorum vallahi kendimden, 56 ile hamile kaldım bakalım kaçla biter ilk hamilelikte toplamda 17 kilo almıştım, bu kez sağlık ocagındaki hemşire 14ten fazla almak yok dedi. Biri bana sınır koydu mu yiyesim geliyo ya :))

Evet canım duyduk kalbinin sesini..çok minnak..5mm daha..neslihan gürbüz hangi hastanede? Ben doktorum dan memnunum sıkıntı bana uzak olması ve örneğin 9 Randevusu 10 da anca giriyorsun.hep ameliyatta. .kapının onu hep dolu ama çok güven verici..

Şimdi dr 'dan geldim arkadaslarnl herşey normal son adet tarihiyle ultrason uyuyor ama dr kafamı karıştırdı ultrasonda çok hafif önemli olmayan bir kanama görüyorum muhtemelen yerleşme kanamasidirnl dedi ama protestan verdi günde bir defa ağır bir hap dikkat et uyku mide bulantısı çok yapar dedi sizce ne yapmalıyım başka dr a mi gitsem

Maşallah duydun mu canım ben de sabah gittim de daha erken 10 güne anca duyulur dedi kesem 14 mm miş ve ben 5+2 ymişim 6+1 sanarken :)

Kabak koyu çok güzel resimlerden biliyorum gidince bizede anlat bu sene gitsek diye bende aklımdan geçiriyordum geçenlerde
@mutsuzlukkaderimmi inme oraya dedi yolu kotu ddi:) belki yuruyerek inmeye clsiriz.neyse ben sana foto aticam ama kabaktan olmasada baska yerden aticam canim:)

Git istersen canım belki kanama durmuş olur o zaman hem içine siner ilaç da iyi gelir inşallah

2 haziran canım bugün keseye bakınca söyledi doktor sen keseni gördün mü canım o zaman belli oluyomuş tam tarih :)
Yok Can'ım ya ben hamile oldugumu dun ögrendim adetim iki uc gun gecti ıdrar da cizgi kopkoyuydu dedim kesin 400 cikar kanda ama. 106.6 cikti sasırdım bakalım yarın bir daha vericem kan ikiye katlamıştır insaallah sanirm gev dollenme oldu yarin ki
Sonuca gore haftaya doktora gidicem ancak gotururm keseyi bu arada benim sat 13 haziran
Senin beta kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…