- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.561
haftaya kese görünür mü ki çok merak ediyorum :)Benim de 13 temmuz da 106.6 cikti :) evet baya yakın aramız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftaya kese görünür mü ki çok merak ediyorum :)Benim de 13 temmuz da 106.6 cikti :) evet baya yakın aramız
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah :)Yok Can'ım ya ben hamile oldugumu dun ögrendim adetim iki uc gun gecti ıdrar da cizgi kopkoyuydu dedim kesin 400 cikar kanda ama. 106.6 cikti sasırdım bakalım yarın bir daha vericem kan ikiye katlamıştır insaallah sanirm gev dollenme oldu yarin ki
Sonuca gore haftaya doktora gidicem ancak gotururm keseyi bu arada benim sat 13 haziran
Senin beta kacti
Sen bir daha ölçtürdün mi Can'ım? Sat kacti seninbizim aynı günlerin bebeği değerlerimiz çok yakın benim 11 temmuzda 95 ti :)
Cnm benim ilk ölçüm pazartesi 67, ikincisi ertesi günü doktora gitmistik pıhtılaşma için gittik. beta baktı 95 bidaha da baktirmadim.Sen bir daha ölçtürdün mi Can'ım? Sat kacti senin
Hersey yolunda giderse goruruz bence Can'ımhaftaya kese görünür mü ki çok merak ediyorum :)
İnşallah cnm vajinal istemiyorum ben.karnimdan istiyorum.ins gorunurHersey yolunda giderse goruruz bence Can'ım
Resmen düşüncemi yazmışsın, gerçkten ilk haftalar sürekli ağlıyodum böylr geçicek zaman gbi geliyodu ama gerkten geçiyomuş ama hiçbi zaman esksi gbi olmuyomuş:) ilk haftadan gezdirmeye alıştırdk burdakilerde öyle yapsın daha uysal oluyo ve daha az hasta oluyolarBem de kovmaya calisiyorum amagitmiyorlar saglikla gelsi ler in
Evet kizlae cidden hayat eskisinden biraz farkli oluyor ben doğurdugumun 1. Haftasi benim icin artik hayat bitti falan diye dusunuyodum gerçekten dogumun ilk haftasi en zor gunlerdi ama ilerleyen zamanlarda hayati kabusa cevirmedik ve her yeri gezdik tabi eskisi gibi hic bir zaman olmadi
Al bendende o kdr 15 kilo almştım ama şmdi daha iştahlıyım nedense:) ama hepsni verdim o yzden korkmuyorum artık yiyelim tadını çıkaralımBen bu iştahla 9 ayda nolurum ya, korkuyorum vallahi kendimden, 56 ile hamile kaldım bakalım kaçla biter ilk hamilelikte toplamda 17 kilo almıştım, bu kez sağlık ocagındaki hemşire 14ten fazla almak yok dedi. Biri bana sınır koydu mu yiyesim geliyo ya :))
bu pazar görünür senin kese o zaman.Canim, hastanenin jinekoloji acil servisi randevu veriyor. Inceleme yapiliyor.
pazartesi bhcg 783 kese yok 4h5g
carsamba bhcg 1123 yine kese gorulmedi 5h
cuma bhcg 2256 yine kese yok 5h2g
pazar gunu tekrar cagirdilar.
ben de iştah sıfır, mide bulantısıdan bişey yiyemiyorumBen bu iştahla 9 ayda nolurum ya, korkuyorum vallahi kendimden, 56 ile hamile kaldım bakalım kaçla biter ilk hamilelikte toplamda 17 kilo almıştım, bu kez sağlık ocagındaki hemşire 14ten fazla almak yok dedi. Biri bana sınır koydu mu yiyesim geliyo ya :))
Bilmiyorum Haftaya Cuma günü doktora gidicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur.Ooo maşallah senin ki cok iyi ikiz mi acaba :) benim yarin tekrar test vericem bakalim
Hayırlı olsun inşallah. Bende sordum ama cevap alamadım ama anladığım kadarıyla biraz da şans işi . Ben bugün bir doktoru aradım randevu için değer haftaya 1500 civarı olur o zaman gel dedi.Ama yine de nasip tabi.
Kizlar aranizda bir seyler aseren falan var mi yaa. Ben de yok oyle vir sey. Ne tuhaf bir duygu, miden bulansa bulanmasin deriz, bulanmayinca sorun mu var deriz. Cok mu evham yapiyoruz ki yahu
Kızlar ilk bebeği oalcaklar bakıyorumda bardağı bile kaldırmaktan imtina ediyorlareğer dr unuz düşük tehlikesi yok dediyse..Lütfen rahat davranın..temizlikte yapın hafiif koşular uzun yürüyüşlerde yapın..arasıra yemek ka.çamağı yapın(sigara alkol hariç)
benim ikinci çocuğum...istesemde dinlenemem iş yapmadan duramam çalışıyorum hemde arazi görevim var..hangi birini yapmaktan vazgeçebilirim.Allah onları rahmimize o kadar korunaklı yerleştiriyorki...eski kadınlar tarlalarda çalıştıkları derelerde çamaşırlar yıkadıkları için çok rahat normal doğum yapıyorlardı..kendinizi kasmayın..
ama eşininiz yanında akrabaların yanında tam bir prenses gibi davranabilirsiniz..hayatınızda 2 çocuk olsa toplam 18 ay bu hakkınız var tadını çıkarın..onun dışında kaygılanmayın ..konuşun onunla ve hep mutlu kalın...hasta değil hamileyiz
Canim, hastanenin jinekoloji acil servisi randevu veriyor. Inceleme yapiliyor.
pazartesi bhcg 783 kese yok 4h5g
carsamba bhcg 1123 yine kese gorulmedi 5h
cuma bhcg 2256 yine kese yok 5h2g
pazar gunu tekrar cagirdilar.
Aynen çok yakın Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben ovülasyon testi kullanıyordum ya 26 Haziran ya da 28 Haziran da hamile kaldım . Gerçi bence 28 haziran çünkü 2 Temmuz da kan vermiştim acilde çıkmamıştı. Hatta umudu kesmiştim sürpriz oldu regl günü silik çizgi çıkınca kan verdim 10 temmuzda 141 di 12 Temmuzda 430 oldu şükür. Bende az önce randevu aldım perşembe günü için inş görürürüz mucizelerimizi . Senin Sat neydi?
Şimdi dr 'dan geldim arkadaslarnl herşey normal son adet tarihiyle ultrason uyuyor ama dr kafamı karıştırdı ultrasonda çok hafif önemli olmayan bir kanama görüyorum muhtemelen yerleşme kanamasidirnl dedi ama protestan verdi günde bir defa ağır bir hap dikkat et uyku mide bulantısı çok yapar dedi sizce ne yapmalıyım başka dr a mi gitsem
harikaaaa heycanlarımız aynı zamanlama gidiyor deseneMerhaba benim de 10 haziran degerlerimizde ayni sizinkiyle :)
Anladim Can'ım seninde gec olmus o zmn dollenme adetine gore bakılırsa daha buyuk olmasi gerekirdi bebegin. Benimde oyle bence oglumda da öyleydi kalp atisi 9. Haftanin basında duyuldu mesela bunda da oyle oalcak sanirim :) benim sat 13 hazirandı Pers günü 106.6 cikti yarin bakalımCnm benim ilk ölçüm pazartesi 67, ikincisi ertesi günü doktora gitmistik pıhtılaşma için gittik. beta baktı 95 bidaha da baktirmadim.
Benim sat 1 haziran adet dôngüm uzun 28 haziran yumurtam catladi.ates ölçümü yapiorum
Evet canım duyduk.benim erken dollenme zaten..senin geç dollenme olmuştur. .yolc sac ve embriyo gorundu mu?Maşallah duydun mu canım ben de sabah gittim de daha erken 10 güne anca duyulur dedi kesem 14 mm miş ve ben 5+2 ymişim 6+1 sanarken :)
Yok canım görmedim daha minicik galiba daha erkenmiş ama herşey iyi görünüyo dedi 10 gün sonra gidicem tekrar o zaman sorarım canımEvet canım duyduk.benim erken dollenme zaten..senin geç dollenme olmuştur. .yolc sac ve embriyo gorundu mu?
Aynen bende ilkinde 57 ile hamile kalmıştım şimdi 56 ile kaldım. 17 kilo çok değil, insanlar 25 30 kiloyla gidiyolar doğuma. Hayırlısı ne diyelim:) ilkinde hafif bulanıyodu midem bunda bulansada yiyesim geliyo ya :))Al bendende o kdr 15 kilo almştım ama şmdi daha iştahlıyım nedense:) ama hepsni verdim o yzden korkmuyorum artık yiyelim tadını çıkaralım
O da kötü ya, inşallah çabuk atlatırsın canım. elma, leblebi, galeta, tuzlu çubuk bunlardan ara ara atıştırsan faydası olabilir belkiben de iştah sıfır, mide bulantısıdan bişey yiyemiyorum
55 kiloyum ama zayıflıycam heralde
Karnım benimde kocaman ya, şişkinlik zaten bitmedi. Bi de gaz sancısı gibi sancılar oluyo geçiyo o an korku tavan yapıyo bendechemistry_eng yuruyerek de inme bu sıcakta hem de
Kızlar sizin de karnınızda tuhaf bir şişlik var mi? Böyle adet gorecekmis de görememiş ödem toplamış gibi. Hamilelik gobegi degil yani garip cirkin bi gobek. Hamileyim de diyemiyorsun sisko gibi geziyorsun hele mevsim de yaz yani
Canım geçmiş olsun, bende bazen kk açılmıyor mesajların hepsine bakamıyorum sayfa takıldığı için. Tekrar ne zaman gideceksin dr.a?ikbal05 Canim daha once yazmistim, sanirim gormedin. Pazartesi gunu siddetli bir agri ile hastaneye kaldirildim. Testler yapildi, sag yumurtalikta 7cm kist varmis, o patladigi icin dediler. Ama yine de hem kisti kontrol etmek icin hem de bebek kesesi gorulene kadar kontrole cagiriyorlar. Kist kuculuyor sukur. Bir de keseyi gorebileydik. 1500de gorunur demislerdi pazartesi gunu. Bugun degerim 2200 du yine gorulmedi. Telas yaptim ben de.
Teşekkür ederim cnm gece.kullan dedi aklıma takılan bende kenetlenme veya kanama yok ultrasonda gordu önemli değil dedi neyse hayırlısıBilmiyorum Haftaya Cuma günü doktora gidicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Benim de doktorum 3000 de daha rahat görülür kese ve kalp atışı dedi. Bende bugün 1252 deyim. Haftaya Cuma günü gidicem doktora. Bakalım artık hayırlısı.
Benim çok uykum geliyor, ve göğüzlerimde, karnımda ağrı var başka bi belirtim yok imdilik çok şükür.
Katılıyorum sana. Bende Fotoğrafçıyım, düğün fotoğrafları çekiyorum. Sürekli arazideyim, denizde, gün batımı, ormanlık yol... Üstelik benim 6. gebeliğim. Çok şükür Allaha sağlıklı iki kızım var ve üç düşüğüm var. Öyle olduğu halde doktorum çalışmaya devam et dedi. Sadece kendime dikkat etmemi bol su içmemi istedi.
Her gün akşam kızlarımla gezmeye gidiyorum. Tabi ki yaşadığım düşükler sebebiyle aklım bebişimde, ama dediğin gibi onu yaratan Rabbim herşeyi benden iyi bilir ve korur. Yavrularımız yaratana emanet.
Neden seni bu kadar sık kontrole çağırıyorlar ?
Birden kendi yaşadığım o anlar geldi aklıma benim SAT 10 haziran , tedaviyle oldu ovülasyon 24 hazirandı.
1 Temmuzda aceleci davrandım ve kan testi yaptım 11,65 çıktı doktorum fazla sevinme dedi, 3 temmuzda tekrar baktım ve değer 5'e düştü bende iç çeke çeke ağladım. doktorun yanına gittim ve bi daha ki ay tekrar denicez adetini bekle dedi.
adet olamayınca 7 Temmuzda evde test yaptım hafif silik çizgi çıktı, 8 temmuzda gittim değer 160,5 , 10 temmuz 380, 11 temmuz 491 ve 13 temmuz 1252. Doktorum haftaya Cuma yı bekleyim dedi.
O kadar umudumu kayıp etmiştim ki, doktorum bile şaşırdı, kanda pozitif çıkınca. Çok şükür Allaha inşallah hayırlsı ile kucağımıza da alırız sağlıklı bir şekilde.
Bence kullan eğer sabah kullanman gerekiyorsa evden çıkacağın saate göre üç saat önce kalk bişeyler ye ve ilacı iç ve uyu. Sonra günlük hayatına devam et. Örneğin sabah 9 da evden çıkacaksan saat 6 da kalk .