2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Burcin terzioglu'nun dizileri hep kötü bitiyor canım merhamet'in sonunda da helak olmustum ağlamaktan

Bu arada adetin 3. Günü bugun ve hcg 572 progesteron 14. Abim crinone jel kullan dedi 11 haftalik olana kadar
yaa merhametide mi izledin. bende izlemiştim.
sezen aksu kavaklar şarkısı nsldı ama sonunda. beni hoyrat bir makaslaaaaa ahhh eski bir fotoğrafta oydulaaar , orda kaldı yanağımın yarısı kendini boşlukla tamamlaaaarrrrr , aah ımuzumda bir kesik el ki hala hala durmadan kanaaar" yaaa şimdi açıp dinliyorm :)))
biz dün doktora gittik. keseyi gördük.baktim bana ordan göz kırpıyo :) kan tahlillerini verdik.kağıtta okdr şeyi işaretlemişki doktor , dedim gen sıralamama kdr bakcak gliba :) 29unda kontrol var. ozaman kalbini inşallah aksilik olmazsa duyacağız umarım. hcg flnda ozaman görürüm.ben adet olmadan bir gün önce faranjit oldğm için idrar pozitif çıkmştı, kanda da baktıralım ona göre ilaç içiyimde geçsin hastalğm die düşünüp hastaneye gitmiştik. orda görmüştüm :)
abin kadım doğumcu mu? ay ne güzel ya. senden güzel haberler bekliyorm. haberleşelim sürekli.umutsuzo lmak fln yok :) herşey güzel olacak :)

Ben ikizden cok korkardim canim bakmak cidden cok zor bence ikiz anneleri ultra süper anneler ama baktik cocuk mocuk oldugu yok bir daha tüp bebek tedavi ugrasmayayim diye ikiz istemeye başladım simdi bir seferde ciksin bitsin infertilitenin stresi her seye bedel. Ama ikiz olursa sen unut pragi da çeki de slovakyayi da :))

ben "milena'ya mektuplar"ı alıp prag da okuyacaktm kitabımı. kafkayı düşüncektim. o bohem hayatını o kafasını yaşayacaktım. bir de çeklerin güzel içeceklerinden yudumlucaktm. nehrin kenarında kitabım eşim ve ben bi de içeceğimiz. ne yani bozar mı sandın acılar hahahaha :)))

kızlar herkese merhaba.Ben sessiz takipçilerdendim. Başlığı görünce dayanamadım.Sat 15 haziran. Regl günü değer 141 çıktı 2 gün sonra da 430 ya yükselmişti. Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi planlıyorum. Henüz görünmez diye. Beta hcg kaç olmalı kızlar en az görünmesi için? Birde İzmir de olanlar doktor bulabildiniz mi ? Ben hala araştırıyorum hastaneleri . Özeller muayenehaneler çok pahalı çünkü .Sizler kime gidiyorsunuz , tavsiye alabilirsem memnun olurum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sağlıkla Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

Ay evet ikiz benimkiler bide neyse ikinciyi yapmaya üşenirdik biz ikisi bir olduğu iyi oldu valla ben seneye Ağustos'ta tatile gitme planı yapıyorum şimdiden 6aylık oluyorlar nasıl olsa diyorum millette hee gidersin tabi diyip dalga geçiyorlar gidince görürsünüz diyorum benim arkadaşım geçen sene 3yaşında oğlu 6aylık kızıyla Rusya gezisine gitti bence olur şartlamamak lazım

Süper ya dün gece bende 11 de patatesli börek istedim bu saatte saçmalama dedi sırf ablasına gidip almaya üşendiğinden gitmedi saatlerce ağladım konuşmuyorum küsüm şimdi bi baktım sabah ablası getirmiş ağzıma sürmem boşuna getirmişsin dedim

arkadaşına sorsana bi nasıl geçmiş tatil :))) bizde bu yaz gezmeli Türkiye tatili yapıyoruz inşallah. vizeler için geç kaldğmzdan dolayı yurtdışına gidemedik. seneye ki yaz için inşallah tabi , normal bir tatil Türkiyede ultra herşey dahilli yiyelim içelim yüzelim tatili yapmayı (kendisi uslu olursa yurtdışınıda görebilir:))) ) düşünüyoruz. bizde ne plancıyız ya. çocukları doğurudk tatili kaldı :) bizim arkdşn 2yaşnda kızı var. her ay türkiyede bi yere uçuyolar haftasonu. her yazda 1 ülkeye gidiolar.çocukta onlara ayak uyduruo. maşallah.

sende kafa dengi çıktın.senide alıyorm izlemeye hahaha :))

Kizlar keseyi hangi beta hcg degerinde ve hangi haftada gordunuz? Acildeki doktor 2 gunde bir cagiriyor, 5hafta 2gun su an bhcg 2200 ve bugun yine goremedik.

2 günde bir ultrasona girmek iyi olmayabilir. Daha küçük zaten senin ki . ultrasonda 5+6 da göründü benim ki.
kalp atışıda 1 hafta sonra göründü.

bi risk yoksa 2 günde bir acile gideceğine normal bir kadın doğumcu araştırıp ona gitsen daha iyi olur. haftada bir gidersin en azından. benim kanamam olmuştu progestan verip 10 gün sonra gel dedi.

Grupla gittiği için sadece emzirmesini beklemişler işte parkta bahçede müzede heryerde emzirdim demişti gayrette güzel gezdi :) sağlıklı olsunlar da herşey olur canım ya anne baba nasılsa çocuklarda öyle oluyor ayak uydururlar yeterki sağlıklı doğsunlar

kesinlikle katılıyorum sana.Allah öncelikle sağlık versin. ondan sonra hepsi halloluyor.
sizleri çok sevdim kızlar.iyiki tanışmışız. birbirimize umut verelim hep böyle :)

Bem de kovmaya calisiyorum amagitmiyorlar saglikla gelsi ler in
Evet kizlae cidden hayat eskisinden biraz farkli oluyor ben doğurdugumun 1. Haftasi benim icin artik hayat bitti falan diye dusunuyodum gerçekten dogumun ilk haftasi en zor gunlerdi ama ilerleyen zamanlarda hayati kabusa cevirmedik ve her yeri gezdik tabi eskisi gibi hic bir zaman olmadi

Yok hiç bir zaman oyle bi sey dusunmedim zaten asla dd dusunmem canim

Simdi bizi daha zor hayat bekliyor 2cocuklu Allah yardımcımız olsun inşallah bakalım gorecez tatil planı ben bu yaz için yapıyordum iptal ettim gecen sene kizimzla antalya ya gittik burnumuzdan geldi kendi arabanızla giymesik uçakla gittik hic gezemedik kızım çok uyumludur benim ama çocukla sıcakta gezemiyosun o yüzden çok zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…