2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Biz agustosta gidicez insallah gecen sene de gittik cokdaiyi gecti oglum 14 aylikti

Biz agustosta gidicez insallah gecen sene de gittik cokdaiyi gecti oglum 14 aylikti
ya allah bağışlasın. ne tatlıdır o şimdi. bizde ağustosta izne çıkıyoruz.muğla trflarını keşfedicez kabak koyu falan. günler geçmio.bitsede gitsek modundym. 365 günün 1 haftası tatil. acı çok acı :)

Ahh sigara ahhh kokusu burnumda ama icememm hamileyimm bebis var karnimda inşallah gecivej bu istekte :)
İnşallah geçer canım ya ama çok strese girersen iki fırt çek demişti bana dr um allahtan ne sigara ne alkol canım çekiyor sadece Türk kahvesi çok canım istiyor onuda şimdiye kadar 2 fincan içtim anca

Merhaba, ilk kez böyle bir forum sitesine üye olup yorum yazıyorum. Benimde adetim 8 gün gecikti. Pazartesi test yaptım beta hcg 733.3 çıktı. Doktor henuz kese görülmez çok küçük dedi. Perşembe yenıden test yaptım ondada deger 2200 civarında cıktı. Salı günü doktora gidicem kese ve kalp atışı duyulur mu?

Ben fethiyeliyim canim ramazan bayraminda kabaka da gittik. Sanirim cocugu da oralarda yaptik :)) yalniz özel araçla inemiyorsunuz taşlık bir yolu var jeep safari ile indiriyorlar. Hamile hamile kesinlikle tavsiye etmem inmeni. Oludeniz'de takil boşver simdi orayı:)

Hayırlı olsun inşallah. Bende sordum ama cevap alamadım ama anladığım kadarıyla biraz da şans işi . Ben bugün bir doktoru aradım randevu için değer haftaya 1500 civarı olur o zaman gel dedi.Ama yine de nasip tabi.

hahaha öyle mi :))) kabak koyu çok güzel ama ya. :)))))
tamam ozaman bizde akyaka , gökova , datça , marmaris , fethiye , kızkumu oralarda takılırız :)
senden mekan falan tavsiyesi alırım ozaman :) gideceğime yakın , mesaj kutuna yazarm :)

Ben İzmirdeyim. .su hospital melek canbaba..çok hastası var ben şimdilik memnunum..basmanede fuarın yanında. .Hayırlı olsun bu arada..

Ben İzmirdeyim. .su hospital melek canbaba..çok hastası var ben şimdilik memnunum..basmanede fuarın yanında. .Hayırlı olsun bu arada..
Aslında bende araştırdım onu. Hatta randevu için aradım da ama dediğin gibi çok yoğun. Neslihan Gürbüz var hastane eski ama doktor çok iyiymiş ilk olarak ona gideyim diyorum. Teşekkür ediyorum bu arada .Seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sen kalp atışını duyabildin mi bebeğinin? Ben duyana kadar hamile olduğuma inanamayacağım galiba

Kızlar keseniz vajinal ultrasonla gözükür ama tabi daha kalp atışı için çok erken benim dr um 8. Haftada kalp atışı için çağırdı onuda vajinal ultrasonla bakıcak tabi

Turunç, Akyaka, kızkumu, Selimiye, Bozburun, Datça, palamutbükü ahh ahhh ama bana dr um bu sene denize girmek Yok dedi

bademkraker eski mesajlarına göz gezdirdim de balçova da çalışıyormuşsun ben de balçova da oturuyorum. Bebeğinin de kalp atışlarını duymuşsun ne mutlu Balçova da nerde çalışıyorsun?

Kızlar ilk bebeği oalcaklar bakıyorumda bardağı bile kaldırmaktan imtina ediyorlareğer dr unuz düşük tehlikesi yok dediyse..Lütfen rahat davranın..temizlikte yapın hafiif koşular uzun yürüyüşlerde yapın..arasıra yemek ka.çamağı yapın(sigara alkol hariç)
benim ikinci çocuğum...istesemde dinlenemem iş yapmadan duramam çalışıyorum hemde arazi görevim var..hangi birini yapmaktan vazgeçebilirim.Allah onları rahmimize o kadar korunaklı yerleştiriyorki...eski kadınlar tarlalarda çalıştıkları derelerde çamaşırlar yıkadıkları için çok rahat normal doğum yapıyorlardı..kendinizi kasmayın..
ama eşininiz yanında akrabaların yanında tam bir prenses gibi davranabilirsiniz..hayatınızda 2 çocuk olsa toplam 18 ay bu hakkınız var tadını çıkarın..onun dışında kaygılanmayın ..konuşun onunla ve hep mutlu kalın...hasta değil hamileyiz

bizim değerler çok yakın, yumurtlama da aynı gün olabilir.ben haftaya perşembe gitcem görünür mü acaba diyerek nasip :)
buarada bende manisadayım.

Canim, hastanenin jinekoloji acil servisi randevu veriyor. Inceleme yapiliyor.
pazartesi bhcg 783 kese yok 4h5g
carsamba bhcg 1123 yine kese gorulmedi 5h
cuma bhcg 2256 yine kese yok 5h2g
pazar gunu tekrar cagirdilar.

5 yılın sonunda bi sürü aşılama tüp bebek denemelerinden sonra olunca biraz nazlı oluyoruz galiba :) ben evde yalnızsam yata kalka işlerimi yemeğimi yapıyorum ama benim ailemden veya eşimin ailesinden birileri varsa anında prenses moduna alıyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…