- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.581
Cok.guzel prenses moda devam...ama onun disinda rahat birak kendini hamisligin tadini cikar:))5 yılın sonunda bi sürü aşılama tüp bebek denemelerinden sonra olunca biraz nazlı oluyoruz galiba :) ben evde yalnızsam yata kalka işlerimi yemeğimi yapıyorum ama benim ailemden veya eşimin ailesinden birileri varsa anında prenses moduna alıyorum kendimi :)
Ben zaten şekersiz içiyorum :) işin kötüsü ben çayıda seviyorum çay içince kahve içmemeyi tercih ediyorum :)İki Fırt çekersek gerisi gelir icmemem lazim canım ama dediğin gibi çok aşırı basıma vurursa anca öyle o zaman yaparım ve ayriyeten günde bi kere türk kahvesi icebiliyosun ama şekersiz olması kaydıyla ben de çok severim türk kahvesini orta şekerli iciyorum ben
Caylada aram yok ama sabah kahwaltida 1-2 cay bardağı içerim sadece bu kadar kasmayalim kendimizi Dr una Daniş ve mesela günde bir tane maden suyu için hatta içelim kalsiyum için ama sade maden suyu ilerde kasılmalar ağrılar olacak ona iyi gelicekBen zaten şekersiz içiyorum :) işin kötüsü ben çayıda seviyorum çay içince kahve içmemeyi tercih ediyorum :)
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza, o şişkinlik hissi huzursuz eden sancı ve ağrılar ben dahil bazılarımızda da mevcut:) benimde ikinci olacak Allahın izniyle ama farklı geçiyo ilkinden. O yüzden ilk gibi başa sarıyosun herşeyi :)KıZlar merhaba bende katıldım aranıza sat 10 haziran ama ben hep erken yumurtlarım pzt idrarda ogrendım bugünde kanda 10bın çıktı gıttık dr kese göründü o kadr onda bellı belırsız..ya karın bolgesınde garıp bir ağırlık mı desem huzursuZluk mu desem şişlik mi desem siz de de var mı.. bu benım 2. Gebeliğim unutmuşum diğerini
Sağol canım teşekkür ederım valla sardık başa. Sağlıkla alırız inşallah kucagımızaHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza, o şişkinlik hissi huzursuz eden sancı ve ağrılar ben dahil bazılarımızda da mevcut:) benimde ikinci olacak Allahın izniyle ama farklı geçiyo ilkinden. O yüzden ilk gibi başa sarıyosun herşeyi :)
Benimde sat 2haziran :)2 haziran canım bugün keseye bakınca söyledi doktor sen keseni gördün mü canım o zaman belli oluyomuş tam tarih :)
Canim maden suyu konusunda da dikkatli olmak gerekiyor iceriğindeki yüksek tuz oranindan dolayi yuksek tansiyon ve preaklemsiyi tetikleyebiliyor ilk gebeligimde doktor bana yasaklamisti ilerleyen aylarda tansiyon durumunuzdan belli olur icip icemeyeyeceginiz.Caylada aram yok ama sabah kahwaltida 1-2 cay bardağı içerim sadece bu kadar kasmayalim kendimizi Dr una Daniş ve mesela günde bir tane maden suyu için hatta içelim kalsiyum için ama sade maden suyu ilerde kasılmalar ağrılar olacak ona iyi gelicek
Bende aksine maden suyunu çok icmistim şükür bise olmadi sanırım o tansiyon problemi yaşayanlar için söylenen biseCanim maden suyu konusunda da dikkatli olmak gerekiyor iceriğindeki yüksek tuz oranindan dolayi yuksek tansiyon ve preaklemsiyi tetikleyebiliyor ilk gebeligimde doktor bana yasaklamisti ilerleyen aylarda tansiyon durumunuzdan belli olur icip icemeyeyeceginiz.
ikbal05 Canim daha once yazmistim, sanirim gormedin. Pazartesi gunu siddetli bir agri ile hastaneye kaldirildim. Testler yapildi, sag yumurtalikta 7cm kist varmis, o patladigi icin dediler. Ama yine de hem kisti kontrol etmek icin hem de bebek kesesi gorulene kadar kontrole cagiriyorlar. Kist kuculuyor sukur. Bir de keseyi gorebileydik. 1500de gorunur demislerdi pazartesi gunu. Bugun degerim 2200 du yine gorulmedi. Telas yaptim ben de.
Evet ben de o sekilde yazdim zaten tansiyon problemi olup olmadigi gebeliğin ilerleyen aylarinda ortaya cikiyor duruma gore doktorlarin bazisi oneriyor bazisi da şişlik vs yapmasin diye onermiyor bende de tansiyon sorunu yoktu ama icerigindeki tuz miktari cok yuksek tansiyonu tetikleyebilir ve vucutta boş yere şişme yapabilir demisti ama ayni donemde kuzenime doktoru her gun bir tane icmesine izin vermisti.Bende aksine maden suyunu çok icmistim şükür bise olmadi sanırım o tansiyon problemi yaşayanlar için söylenen bise
Bende de 2 adet cikti sol yumurtalikta ama seninki kadar buyuk degil 3 er cm civari doktorum zararsiz dedi çoğu 12. Haftaya kadar kendiliğinden geciyormus ama tabi dikkatli olmamız gerekiyor doktor bana ani hareket yapmayi hoplayip ziplamayi ve bi sure cinsel iliskiyi yasakladi bir de zaman zaman ağri yapabilir dediBugün aşırı kusma ve karın ağrısı ile doktora gittim kendi doktorum ameliyatta imiş başka bi doktor ilgilendi serum falan taktılar ultrasonda kontrol ederken 6.5 cm kistin var biliyorsundur dimi dedi...bilmiyordum pazartesi günü gitmiştim kontrole bişey dememişti nasıl görmez çokta büyümüş falan dedi şaşırdım me yapacağımı bilemedim böyle bir durum yaşayan varmı aramızda
İşte bizim ilk resmimizAtın bence bizde görelim bebişleri
Allah şimdiden hepsine sağlıklı hayırlı uzun ömür versin
İşte bu bizim ilk resmimiz 08.07 de çekildik 4+5 te sukurler olsun darısı keseyi bekleyen tum annelerin başınaAtın bence bizde görelim bebişleri
Allah şimdiden hepsine sağlıklı hayırlı uzun ömür versin
Hiçbir pantolonum olmuyor kocaman bir göbeğim oldu hamile göbeği desem değil böle taş gibi şiş gergin birşey çıktı şimdiden çıkarmı ki ya@chemistry_eng yuruyerek de inme bu sıcakta hem de
Kızlar sizin de karnınızda tuhaf bir şişlik var mi? Böyle adet gorecekmis de görememiş ödem toplamış gibi. Hamilelik gobegi degil yani garip cirkin bi gobek. Hamileyim de diyemiyorsun sisko gibi geziyorsun hele mevsim de yaz yani
AA canım bak onu bilmiyorum ben yanlış yönlendirmeye yım kimseyi o zaman ilk hamileligimde Dr bana ilaç alicagina bunu iç demişti o yüzden söyledim bendeCanim maden suyu konusunda da dikkatli olmak gerekiyor iceriğindeki yüksek tuz oranindan dolayi yuksek tansiyon ve preaklemsiyi tetikleyebiliyor ilk gebeligimde doktor bana yasaklamisti ilerleyen aylarda tansiyon durumunuzdan belli olur icip icemeyeyeceginiz.
canım benim sata hiç bakma döngülerim çok uzun 1 haziranateş ölçümü yaptığım için çatladığı günü emin olarak biliyorum 28 haziran.5 temmuz, 7 temmuz idrar negatif 8 temmuz pozitif.10 temmuzda bende kan verdim 67, 11 temmuzda doktoruma gittim yine beta bakıldı 95 çok şükür.inş görürüz cnm senin 26 sı mı acaba bir tık benden yüksek gidiyor Saat kaça randevu aldın mutlaka haberleşelim, merak ederim.