2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cok.guzel prenses moda devam...ama onun disinda rahat birak kendini hamisligin tadini cikar:))

KıZlar merhaba bende katıldım aranıza sat 10 haziran ama ben hep erken yumurtlarım pzt idrarda ogrendım bugünde kanda 10bın çıktı gıttık dr kese göründü o kadr onda bellı belırsız..ya karın bolgesınde garıp bir ağırlık mı desem huzursuZluk mu desem şişlik mi desem siz de de var mı.. bu benım 2. Gebeliğim unutmuşum diğerini

Ben zaten şekersiz içiyorum :) işin kötüsü ben çayıda seviyorum çay içince kahve içmemeyi tercih ediyorum :)

Ben zaten şekersiz içiyorum :) işin kötüsü ben çayıda seviyorum çay içince kahve içmemeyi tercih ediyorum :)
Caylada aram yok ama sabah kahwaltida 1-2 cay bardağı içerim sadece bu kadar kasmayalim kendimizi Dr una Daniş ve mesela günde bir tane maden suyu için hatta içelim kalsiyum için ama sade maden suyu ilerde kasılmalar ağrılar olacak ona iyi gelicek

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza, o şişkinlik hissi huzursuz eden sancı ve ağrılar ben dahil bazılarımızda da mevcut:) benimde ikinci olacak Allahın izniyle ama farklı geçiyo ilkinden. O yüzden ilk gibi başa sarıyosun herşeyi :)

Sağol canım teşekkür ederım valla sardık başa. Sağlıkla alırız inşallah kucagımıza

Canim maden suyu konusunda da dikkatli olmak gerekiyor iceriğindeki yüksek tuz oranindan dolayi yuksek tansiyon ve preaklemsiyi tetikleyebiliyor ilk gebeligimde doktor bana yasaklamisti ilerleyen aylarda tansiyon durumunuzdan belli olur icip icemeyeyeceginiz.

Bende aksine maden suyunu çok icmistim şükür bise olmadi sanırım o tansiyon problemi yaşayanlar için söylenen bise

Aaaa çok geçmiş olsun. Evet görmedim özür dilerim. İnşallah tez zamanda keseyi de görürsün kalp atılışınıda duyarsın

Bugün aşırı kusma ve karın ağrısı ile doktora gittim kendi doktorum ameliyatta imiş başka bi doktor ilgilendi serum falan taktılar ultrasonda kontrol ederken 6.5 cm kistin var biliyorsundur dimi dedi...bilmiyordum pazartesi günü gitmiştim kontrole bişey dememişti nasıl görmez çokta büyümüş falan dedi şaşırdım me yapacağımı bilemedim böyle bir durum yaşayan varmı aramızda

Bende aksine maden suyunu çok icmistim şükür bise olmadi sanırım o tansiyon problemi yaşayanlar için söylenen bise
Evet ben de o sekilde yazdim zaten tansiyon problemi olup olmadigi gebeliğin ilerleyen aylarinda ortaya cikiyor duruma gore doktorlarin bazisi oneriyor bazisi da şişlik vs yapmasin diye onermiyor bende de tansiyon sorunu yoktu ama icerigindeki tuz miktari cok yuksek tansiyonu tetikleyebilir ve vucutta boş yere şişme yapabilir demisti ama ayni donemde kuzenime doktoru her gun bir tane icmesine izin vermisti.

Bende de 2 adet cikti sol yumurtalikta ama seninki kadar buyuk degil 3 er cm civari doktorum zararsiz dedi çoğu 12. Haftaya kadar kendiliğinden geciyormus ama tabi dikkatli olmamız gerekiyor doktor bana ani hareket yapmayi hoplayip ziplamayi ve bi sure cinsel iliskiyi yasakladi bir de zaman zaman ağri yapabilir dedi

Atın bence bizde görelim bebişleri
Allah şimdiden hepsine sağlıklı hayırlı uzun ömür versin
İşte bizim ilk resmimiz
Atın bence bizde görelim bebişleri
Allah şimdiden hepsine sağlıklı hayırlı uzun ömür versin
İşte bu bizim ilk resmimiz 08.07 de çekildik 4+5 te sukurler olsun darısı keseyi bekleyen tum annelerin başına

Eklentiler

• 2017-07-14 23.18.51.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 70
Hiçbir pantolonum olmuyor kocaman bir göbeğim oldu hamile göbeği desem değil böle taş gibi şiş gergin birşey çıktı şimdiden çıkarmı ki ya

AA canım bak onu bilmiyorum ben yanlış yönlendirmeye yım kimseyi o zaman ilk hamileligimde Dr bana ilaç alicagina bunu iç demişti o yüzden söyledim bende

Su 22 temmuz felsefe pıt pıt sesleri duysal hayirlisiyla bakalım ligde bulantıları bende gün geçtikçe bas gösteriyor kizimda 8haftada başlamıştı bunda başladı şimdiden nerelere atam kendimi oyy :))

26 temmuz ya da 28 temmuz olarak tahmin ediyorum 26 sında çift çizgi gördüm ovülasyonda ya o gün ya da 2 sonra tuttu. Evet değerim seninkine göre bir tık ilerde ama inan o bir belirleyici değil. her kadının değeri farklı olabiliyor önemli olan sağlıklı olmaları değere çok takılmamalı 2 kat ve üstü artsın yeter.Perşembe günü saat 10 a randevu aldım nasip bakalım randevudan sonra mutlaka yazarım sana. Sende bana yaz merakta bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…