2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Ayyyy :) çok güzel inşallah hep herşey yolunda gider hepimiz için

Gebelikte kabizlik mecbur oluyor hele demur haplarina baslayinca cok oluyor. Ben yarin kuru kayisi yemeye basliycam. Bir de eczanede bisey satiliyormus hamilelikte kullanilabilen sindirimi kolaylastiran birsey onu arastiricam
Sanirim u konuda ben sansliyim.demir hapi ben de tam ters etki yaratiyor rahat geciriyorum

Korkuyor insan bu durumlardan çok sagol canım cevabın için yavrularımız saglıklı sıhhatlı gelsinlerde varsın batma yanma hepsi olsun
Korkmaz mı ilk hamilelikte hersey cok enteresan geliyor asiiri korumacı bir hal oluyor ama ikinci de biraz daha relax oluyor insan tabi ben cok bekledim
İkinciyi bizde Suan heyecan bakimindan ilk gibiyiz fkt yine de tecrübeli
Oluyorsun

Arkadaslar sat 13 hazirandı dun beta 106.6 cikti yarin tekrar Yapicam bakalım kese de ancak haftaya görünür bence gec dollenme sanirim benimle aynı olan var mı değeriniz kac cikti

Bilmiyorum canım ölçtuyse bile bana bilgi vermedi..sadece 2 hafta sonra gel dedi..senin durumun ne?
Keseyi gördüğünde normal olduğunu yolk sac oluştuğunu söyledi.son adet tarihiyle uyumluydu.servikal uzunluğu hemşireye söylerken duydum 44 mm gayet iyi dedi.darısı başıma inşallah bende duyarım kalp atışlarını.iki hafta sonra yukarıya çıkma ihtimali mi varmış öyle gel dedi.bende ilk aylarda bebek yerleştiği yerden oynamaz diye biliyorum.
Ama bazılarının servikal kısalığı olduğununda bebeğin aşağıda durduğunu duymuştum.

Kızlar temizlik yapiyor musunuz? Hangi ev işlerini yapalim? Evi afedersiniz b.k götürüyor korkudan hicbir sey yapasim gelmiyor halbuki bna gelen gundelikci kadin 5 aylik hamileyken dolaplarin ustunu silmeye cikardi tepelere. Cocuk sapasağlam dogdu. gormemisligin verdiği heyecandan dolayı bizim ödümüz patlıyor valla

Bizimde var ilk fotoğrafımız atsakmi fotoğraflarımızı

Benimde benzer bi durumum var canım, kafamdaki kaygılar yüzünden tadını çıkaramıyorum. böyle olunca da içim gidiyo, Allah korusun gözetsin sağlıcakla gelsin inşallah.

Canım benim iki tane yavrum var oturmam mümkün degil düşük tehlikem de var first buldukça arıyorum kendimi yatağa ama sabah kahvaltılarını hazırlamam lazım büyük oğlum yaz okuluna gidiyor onu güzelce temizliyor giydiriyor okula yolluyorum çamaşır yıkıyorum aşıyorum bulasiklari hallediyorum evleri topluyorum benim yanıma gelecek kimse yok mecbur arada ev süpürüyorum tuvaleti lavaboyu kullanıyoruz oraları yıkıyorum mecbur ne yapalım rabbime emanet..

Benimde benzer bi durumum var canım, kafamdaki kaygılar yüzünden tadını çıkaramıyorum. böyle olunca da içim gidiyo, Allah korusun gözetsin sağlıcakla gelsin inşallah.
Canlarım benim evde iki tane var doktor ikiz olabilir dedi biz anneyiz eşiz tabiki korku endişe hissedeceğiz acaba yetebilecekmiyim onlara iyi bakabilecekmiyim ne olacam nasil olacak emin olun bunu her anne hisseder ben olumsuz düşünceleri bir kovuyorum bir ziyarete geliyorlar yapacak birsey yok kendime diyorum Allah kimseye kaldıramayacağını yüklemez bizi en iyi bilen rabbimiz hayrolsun...

Evet yukarı çıkmış mi bakalım dedi..çok endişeliyim. .

Ben çok rahat davraniyorum sanirim ya surekli ayaktayim geven cts gunu oglen saat 12 den aksam 9 a kadar durmadan gezfik alışveriş yaptık evde de oyleyim ayaktayim surekli ilk oglumda da oyleydim zaten hamile oldugumu öğrendigimde okul zamaniydi ve sınıfta surekli ayakta ders anlatiyodum sanirim kisiyle alakali bi durum düşük tehlikeniz vs yoksa pek etkilemiyor

Son düzenleme:
Kızlar doktora gittim sabah keseyi gördüm çok şükür 14 mm olmuş herşey iyi görünüyo dedi :)

Kalp atışı için 10 gün sonra gel daha erken dedi :)

Şimdi geçsin 10 gün :)
Tam günün ne şuan bende gitsem görürlermi diye düşünüyorum bana doktorum 22 temmuz da gel dedi doğum tarihimiz 12.03 bizim

Evet ama daha kucuk diye ultrason yapmadi betahcg 762.7 cikti gorunmez dedi 2 hafta sonra gel dedi
O zmn için rahat olsun canım, normal sancılardır :)
peki bu gaz sancıları için ne yapıcaz arkadaşlar. Birde hapşırıyorum ara ara. Hapşırıktan sonra sancı giriyor kasıgıma sonra geçiyor yavaş yavaş.
Benimde benimdeee :)

Canım hangi sitelerden nasıl yaptın o işi ben de yapayım?Aynen bizim iki maaşda da kredimiz var.Ama olsun bebek kısmetiyle gelir :)Tek hayırlısıyla kucağımıza alalım da
canım trendyol.com, morhipo.com gibi sitelerdeki bebek kampanyalarında epey indirim oluyor.. henüz çok erken tabi ama sırf mutlu olmak için bile bakıyorum ordaki bebek ürünlerine
yavrularımız gelsin sağlıklıca da onlara en güzellerini alalım her şeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…