2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım yalan soylemeyim evet aynen böyle olcak biraz sinema tiyatro falan hayal ama bebegin uslu olursa disarda bol bol gezersin yaza ins:)
hahaha tamam ya tamam :))))))) bunlar 4sene sonra geçecek. kendi derdini anlatabilcek. kreşe gidecek. oyun arkadaşları olacak. ondan sonra daha kolay daha keyifli bir süreç olacak dimi yani :)))

hahaha tamam ya tamam :))))))) bunlar 4sene sonra geçecek. kendi derdini anlatabilcek. kreşe gidecek. oyun arkadaşları olacak. ondan sonra daha kolay daha keyifli bir süreç olacak dimi yani :)))
:)))supersin aynen böyle sunun surasinda dört yaşına ne kaldı canm:))sen eminim çok iyi bir anne olcaksun şimdiden böyle telaslarin varsa .....seni hiç unutmuycam chemistry:))

Ewlat için herşeyin üstesinden gelinir canım Rabbim dağına göre kar werirmis bundada vardır bi hayır diyorum ben kizimda hamile kalmak için 1bucuk yıl uğraştım buda sürpriz oldu çok şükür Rabbim isteyen herkese wersin ama annelik çok guzel

benimde sana çok kanım kaynadı. poyraz karayeldeki duvar yazısını bilerek mi koydun profile :)
eşimin zamanında geçirdiği rhtsızlıktan dolayı eve kedi köpek falan alamıyoruz.ama annemlerle yaşıyorken toplamda 2 kuş 2 köpek ve babamın her gün hala beslediği serçeleri , kediler falan öyle büyüdüm. fabrikanın bahçesinde karınca yuvası çok. elimden geldiğince basmamaya dikkat ederim. yada karınca geziyosa masada "gel bakalım yavruuuu sen buralarda gezme şurda rht rht gez" falan derim :))
demekki bir hayır vardı ki hemen gelmedi meleğinizz, bence böyle düşün. tam da umudunu kaybederken sana sürpriz yapmş. bizimde olmaz die düşünürken , Allah'ım nasip etti. Çok güzel bir duyguymuş.sanırım ilk başlarda endişelerimin olması çok normal. bazen aldğm havadan bile şüpheleniyorm.içinde kimyasal var mıdır fln die:)

:)))supersin aynen böyle sunun surasinda dört yaşına ne kaldı canm:))sen eminim çok iyi bir anne olcaksun şimdiden böyle telaslarin varsa .....seni hiç unutmuycam chemistry:))
ayy çok utandım ama ben şuan :))) çok teşekkür ederim ya. her biriniz çok tatlı annelersiniz. benim gözümde emeğinizin karşılığı yok. dünyaya pırıl pırıl evlatlar yetiştiriyorsunuz. her gün her saat takdir edilseniz yinede az gelir. asla yılmayın kızlar. asla umutsuzluğa kapılmayın. yorulcaz üzülcez yok arkadaş gücüm kalmadı dicez.ama biz kadınız ya her zaman farklı düşünüp , birşeyi yaparken kadınlığın verdiği zerafetin imzasını atanlarız. derdi olan buraya yazsın. çözücez hep beraber. depresyona , gribe , faranjite , kabızlığa birebir çözüm :)))))) kendimi şener şen gibi hissetim.
"abilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral pele, bakenbauer*, nadya komanaççi*, biricit bardo*, ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer* , fenerbahçeli cemil* kullandı. hepsi de şöhretini bu bıçağa borçlu. on saniyede susuz sabunsuz traş." :)))

Ayy cok tatlısın:)) her ne kadar poyrazın sonu kötü bitse de benim mucizem sürer umarim :)))

20dk dan fazla ayakta durunca belim kopacak gibi oluyor benim hayranım şöyle hiç birşey yokmuş gibi hamile olanlara :) ben 20 dk iş yapıyorsam 10dk yatıyorum

Ayy cok tatlısın:)) her ne kadar poyrazın sonu kötü bitse de benim mucizem sürer umarim :)))
sorma ya nsl bir bitişti o. güzelim kadını pıçaklattılar ya :))) ben evde hüngür şakır ağlıyodum ya. bu kdr tatlı kadın öldürülür mü yeaa die :))
mucizen sürecek canım. hayırlısıyla herşey çoook güzel olacak :)
benim hala umudum vaaaaar şarkısını dinleyelim :)

:))))ha haaaaaa supersin

Hahaha al benden de okadar 5yıldır çocuğumuz olmuyordu kendimizi gezip tozmaya vermiştik şimdi pek bi zor oldu :) ve bakabilecekmiyim acaba korkusu ve depresyona girermişim korkusu çok var ama çok da istiyorum çocuğum olsun karma karışığım abluyacağın

senin bir de ikiz öyle mi:)) eşimle bizim hayalimizde bir kız bir erkek ikiz olsun. aman bizimki üşengeçlik.aynı anda çıksın diedir kesin bizmki hahaha :)))
önümüzdeki yaz prag budapeşte viyana fln gezecektik. al sana anne al sana prag dedi :))) olsun 2 yaşına gelince sırtıma alıp yine giderim.(gidemedi) :))))))

Kizlar keseyi hangi beta hcg degerinde ve hangi haftada gordunuz? Acildeki doktor 2 gunde bir cagiriyor, 5hafta 2gun su an bhcg 2200 ve bugun yine goremedik.
Benimde 5+2 de görünmüştü.hcg 4087 idi.ama doktorum hiç karından bakmadı direk vajinal ultrasonla baktı ve gördük.karından bakıyorsa görünmeyebilir.

20dk dan fazla ayakta durunca belim kopacak gibi oluyor benim hayranım şöyle hiç birşey yokmuş gibi hamile olanlara :) ben 20 dk iş yapıyorsam 10dk yatıyorum
bende nie bişey yok ya.fabrikada bazen üretime çağrıyolar.ohooo oralara gidiyorm.işçilerle ibşey oluo.onlarla knşuyorm fln. birşeyden tiksinmeyi bekliyorm. ama yok arkadaş. ye diyor bana ye diyor :) geçen akşam yattık tam.eşime diyormki ahh karnım kazındı. ne istedin söyle bakim dedi. bak şmdi çıtır çıtır lahmacun gelmiş dedim.koy ordaki yeşilliği koy bak bak orda dedim.limonuda sık dedim. iyi misin kız sen dio bana :)))))

Bende sigaraya aşeriyorum resmen :))
Ama içmiyorum. 4.5 sene beklemişim. Sigarayı bol bol içtim zaten :)

Arkadaşlar Allah nasip ederse ben de Mart annesi olacağım .Henüz kese için gitmedik önünüzdeki hafta randevumuz var 5+4 te kalp atışı duyulur mu ?
Ben bugün gittim. 5+2 kese göründü sadece. Bebek yada kalp atışı görünmedi. 2 hafta sonraya verdi

Burcin terzioglu'nun dizileri hep kötü bitiyor canım merhamet'in sonunda da helak olmustum ağlamaktan

Bu arada adetin 3. Günü bugun ve hcg 572 progesteron 14. Abim crinone jel kullan dedi 11 haftalik olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…