- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 35
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.421
DUPHALAC adında bir şurup var hamilelikte kabızlık için o veriliyor doktor tarafından.kontrolünde danış istersenKızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedinormalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu
DUPHALAC adında bir şurup var hamilelikte kabızlık için o veriliyor doktor tarafından.kontrolünde danış istersenKızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedinormalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu
Offf canım onunla benim de başım dertte.Dün gece evin içinde gezdim durdum eşimle.Geceleri çok oluyor benim.peki bu gaz sancıları için ne yapıcaz arkadaşlar. Birde hapşırıyorum ara ara. Hapşırıktan sonra sancı giriyor kasıgıma sonra geçiyor yavaş yavaş.
Iyiyim canim , sadece biraz mide yanmasi oluyor, bir de iste su kasikta olan agri, bacak cekmesi :/ sen nasilsin :)Amin inşallahhh :) nasılsın canım? Belirtilerin nasıl, bir değişiklik var mı :)
Canım bende de aynı korkular var.O yüzden insanlara söyleme zamanım konusunda kararsızım.Söylemesem de beni hala eskisi hoplayıp zıplayabilecek sanıyorlar normal olarak reddedince ne oluyor bu kıza olacak.şu korkularımız yerini "oh be" ye bir bıraksaydıKızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedinormalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu
Canım fotoya not düşmeyi unutma :))Kızlaaar ben geldimm. Doktor kontrolümüz vardı. Sat göre 6+2 ydi. Aam brn ovulasyon testi yapıyordum. Geç yumurtladım. O yüzden usg ölçümünde 5+2 çıktı :) herşey yolunda dedi doktor şimdilik :) ilk fotoğrafımızda var elimizde :)
Benimde akşam üzeri çok oluyor yatana kadar artık uğraşıyorumOfff canım onunla benim de başım dertte.Dün gece evin içinde gezdim durdum eşimle.Geceleri çok oluyor benim.
DUPHALAC adında bir şurup var hamilelikte kabızlık için o veriliyor doktor tarafından.kontrolünde danış istersen
Degerli önerileriniz için teşekkürlerGebelikte kabizlik mecbur oluyor hele demur haplarina baslayinca cok oluyor. Ben yarin kuru kayisi yemeye basliycam. Bir de eczanede bisey satiliyormus hamilelikte kullanilabilen sindirimi kolaylastiran birsey onu arastiricam
Cok yuksek degil mi? Ikiz falan olabilirmi? Benim sat 8 haziran carsamba gunu 762.7 cikti5+4 sat gore hcg 4 gun unce verdigim kanda 15838 cikti erken dollenme olmus olabilirmi
Belki ikizdir canım buradaki yorumlari okuyup moralini bozma doktorun ne derse o. düşük olsa takiyoruz yüksek olsa takıyoruz valla5+4 sat gore hcg 4 gun unce verdigim kanda 15838 cikti erken dollenme olmus olabilirmi
Al benden de okadar canim burada yazan arkadaşlara ayıp olmasin diye bi sey yazmadim simdiye kadar cunku herkesde ilk heyecan ilk mutluluk benim de 26 aylik bir oğlum var ve bizim de supriz bebek oldu ve ben de hala bi tuhafim rabbimin hediyesi diyorum ama bi taraftan da icimdeki olumsuz duygulardan kurtulamiyorum allah kolayligimizi verir insallah da zorlanmadan buyuturuz.Mrba güzel anneler bizde mart annesi olmuşuz tum koruma onlemlerini almamiza ragmen suprizden... bir kizim var 15 aylik allahim cok çok çok zor bir çocuktu ki halada öyle depresyona girdim tek bakamadim zaten annemde hep yanımdaydı o yuzden hamile oldumu ogrendimde çok kötü şeyler aklıma geldi niye geldi nasil geldi bilmiyorum doktorun kapısına girdim hazırsanız operasyona dedi ama o keseyi gordumde yok dedim yok yapamam kaçtım iyiki de kaçtım ben bu vicdan azabiyla napardim ...neyse tum anne adaylarini kutlarim insallah cok saglikli bir gebelik gecirirsimiz benim ara ara kahverengi açık renk çok az kanamalarim oluyo aradım doktoru dinlen dedi ki kizimdan dolayı okadar dinlenemedim geçti strese yapsam hayatta geçmezdi ki ilk gebelimde dokuz ay abartmıyorum yattım ...neyse tekrardan hepinizi kutluyorum
Yalniz sonradan dusundumde sanki bizimki nisan mayıs haziran anneleri grubuyduİsminden hatırlıyor gibiyim ama pek fazlada çıkartamadım :)
Eger bu da erkek olursa her seyimiz var sanirimm hic bi sey almamiza gerek kalmayacak kiz olursa da sadece kiyafet aliriz araba puset ana kucagi besik oyun parki her seyimiz var cunkuCanım hangi sitelerden nasıl yaptın o işi ben de yapayım?Aynen bizim iki maaşda da kredimiz var.Ama olsun bebek kısmetiyle gelir :)Tek hayırlısıyla kucağımıza alalım da