2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedi :bicak: normalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu:dondurma:
DUPHALAC adında bir şurup var hamilelikte kabızlık için o veriliyor doktor tarafından.kontrolünde danış istersen :KK66:

Kızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedi :bicak: normalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu:dondurma:
DUPHALAC adında bir şurup var hamilelikte kabızlık için o veriliyor doktor tarafından.kontrolünde danış istersen :KK66:

Canım bende de aynı korkular var.O yüzden insanlara söyleme zamanım konusunda kararsızım.Söylemesem de beni hala eskisi hoplayıp zıplayabilecek sanıyorlar normal olarak reddedince ne oluyor bu kıza olacak.şu korkularımız yerini "oh be" ye bir bıraksaydı

Mrba güzel anneler bizde mart annesi olmuşuz tum koruma onlemlerini almamiza ragmen suprizden... bir kizim var 15 aylik allahim cok çok çok zor bir çocuktu ki halada öyle depresyona girdim tek bakamadim zaten annemde hep yanımdaydı o yuzden hamile oldumu ogrendimde çok kötü şeyler aklıma geldi niye geldi nasil geldi bilmiyorum doktorun kapısına girdim hazırsanız operasyona dedi ama o keseyi gordumde yok dedim yok yapamam kaçtım iyiki de kaçtım ben bu vicdan azabiyla napardim ...neyse tum anne adaylarini kutlarim insallah cok saglikli bir gebelik gecirirsimiz benim ara ara kahverengi açık renk çok az kanamalarim oluyo aradım doktoru dinlen dedi ki kizimdan dolayı okadar dinlenemedim geçti strese yapsam hayatta geçmezdi ki ilk gebelimde dokuz ay abartmıyorum yattım ...neyse tekrardan hepinizi kutluyorum

Ben birde tüp mideliyim kızlar :) dr cok kızdı bana neden 3.çocuk yapiyosun ne gerek var hayatini riske atiyosun diye... tup mideliler 1 yildan sonra cocuk yapabiliyor ben 15 aylik tup mideliyim... diger 2 cocugumda sezeryan oldugum icin birazda ondan endiselendi dr sanirim ve senin dogumunu burda yapamiyoruz universiteler arastirma hastanelerine gidiceksin dedi... ve insallah dediginiz gibi rahim buyudugu icindir bu agri :KK43: cok korkuyorum markete gitmem lazim ama kalkasim yok bsy olcak diye...

Gebelikte kabizlik mecbur oluyor hele demur haplarina baslayinca cok oluyor. Ben yarin kuru kayisi yemeye basliycam. Bir de eczanede bisey satiliyormus hamilelikte kullanilabilen sindirimi kolaylastiran birsey onu arastiricam
Degerli önerileriniz için teşekkürler ☺️

Mrba güzel anneler bizde mart annesi olmuşuz tum koruma onlemlerini almamiza ragmen suprizden... bir kizim var 15 aylik allahim cok çok çok zor bir çocuktu ki halada öyle depresyona girdim tek bakamadim zaten annemde hep yanımdaydı o yuzden hamile oldumu ogrendimde çok kötü şeyler aklıma geldi niye geldi nasil geldi bilmiyorum doktorun kapısına girdim hazırsanız operasyona dedi ama o keseyi gordumde yok dedim yok yapamam kaçtım iyiki de kaçtım ben bu vicdan azabiyla napardim ...neyse tum anne adaylarini kutlarim insallah cok saglikli bir gebelik gecirirsimiz benim ara ara kahverengi açık renk çok az kanamalarim oluyo aradım doktoru dinlen dedi ki kizimdan dolayı okadar dinlenemedim geçti strese yapsam hayatta geçmezdi ki ilk gebelimde dokuz ay abartmıyorum yattım ...neyse tekrardan hepinizi kutluyorum
Al benden de okadar canim burada yazan arkadaşlara ayıp olmasin diye bi sey yazmadim simdiye kadar cunku herkesde ilk heyecan ilk mutluluk benim de 26 aylik bir oğlum var ve bizim de supriz bebek oldu ve ben de hala bi tuhafim rabbimin hediyesi diyorum ama bi taraftan da icimdeki olumsuz duygulardan kurtulamiyorum allah kolayligimizi verir insallah da zorlanmadan buyuturuz.

Canım hangi sitelerden nasıl yaptın o işi ben de yapayım?Aynen bizim iki maaşda da kredimiz var.Ama olsun bebek kısmetiyle gelir :)Tek hayırlısıyla kucağımıza alalım da
Eger bu da erkek olursa her seyimiz var sanirimm hic bi sey almamiza gerek kalmayacak kiz olursa da sadece kiyafet aliriz araba puset ana kucagi besik oyun parki her seyimiz var cunku

X