2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar temizlik yapiyor musunuz? Hangi ev işlerini yapalim? Evi afedersiniz b.k götürüyor korkudan hicbir sey yapasim gelmiyor :bicak:halbuki bna gelen gundelikci kadin 5 aylik hamileyken dolaplarin ustunu silmeye cikardi tepelere. Cocuk sapasağlam dogdu. gormemisligin verdiği heyecandan dolayı bizim ödümüz patlıyor valla :olamaz:
Ben poşet bile taşımıyorum :anneadayı::KK200:

Ben çok rahat davraniyorum sanirim ya surekli ayaktayim geven cts gunu oglen saat 12 den aksam 9 a kadar durmadan gezfik alışveriş yaptık evde de oyleyim ayaktayim surekli ilk oglumda da oyleydim zaten hamile oldugumu öğrendigimde okul zamaniydi ve sınıfta surekli ayakta ders anlatiyodum sanirim kisiyle alakali bi durum düşük tehlikeniz vs yoksa pek etkilemiyor
kendim gibi gördüm seni :)))

Kızlar sizde de hiç şu duygu oluyor mu..nasıl bakarım? iyi büyütebilr miyim? iş hayatım ne olur? eskisi gibi konser tiyatro gezemicem acaba depresyona girer miyim? ilk defa anne olcakların içinde bu hisler var mı? mutluyum gayet ama ben daha hiç bişey anlamıyorum.sdce korumam gereken içimde bir can taşıyorum ve bunu en iyi şekilde yapmak istiyorm. ama şuan anneyim ben ahhh anneyim modum falan yok. eşime hani haftasonu nereye gidelim falan modundayım.

Ben çok rahat davraniyorum sanirim ya surekli ayaktayim geven cts gunu oglen saat 12 den aksam 9 a kadar durmadan gezfik alışveriş yaptık evde de oyleyim ayaktayim surekli ilk oglumda da oyleydim zaten hamile oldugumu öğrendigimde okul zamaniydi ve sınıfta surekli ayakta ders anlatiyodum sanirim kisiyle alakali bi durum düşük tehlikeniz vs yoksa pek etkilemiyor
Ben de üniversitede araştırma görevlisiyim dün bütün gün ayaktaydım sürekli yatmaktan bahsetmiyorum ama ev işleri beni normalde de cok yorar. İşim degil ev işi korkutuyor beni. Mesela yemek yapıyorum ama elektrik süpürgesi yapasım gelmiyor

Kızlar sizde de hiç şu duygu oluyor mu..nasıl bakarım? iyi büyütebilr miyim? iş hayatım ne olur? eskisi gibi konser tiyatro gezemicem acaba depresyona girer miyim? ilk defa anne olcakların içinde bu hisler var mı? mutluyum gayet ama ben daha hiç bişey anlamıyorum.sdce korumam gereken içimde bir can taşıyorum ve bunu en iyi şekilde yapmak istiyorm. ama şuan anneyim ben ahhh anneyim modum falan yok. eşime hani haftasonu nereye gidelim falan modundayım.
Benim canım deli gibi sigara istiyor canım hatta Türk kahvesi, çay demek sigara demekti benim için sigarasız onlar bile anlamsiz. Ya da bira filan istiyorum :olamaz: ama hiçbiri beni bos gebelik, kalp atışının durması, sağlıksız olması gibi ihtimallerden daha fazla korkutmuyor. Onu sağsalim kucağıma almak için her seye katlanırım kariyerimi bile düşünmem. Bu mucizeyi cok bekledik biz umarim devami da gelir..

Arkadaslar günaydın gazlar cok normal Hapsurma sonrası batma bunlarda hep normal Rahmi'miz buyuyor yavrularimiza hazirlaniyor :anneadayı: Sseerraayy Sseerraayy canim
Beta NE zmn yaptırdın kac cikti ve son adet gunun neydi ?
Canım ben idrar tsti yaptım ve bu hafta adet olmadım kan testi ve dr muayensi yaptrmadım henüz salı günü dr ma gtmeyi düşünüyorum. Son adet tarihim de 15 Haziran

Arkadaşlar Allah nasip ederse ben de Mart annesi olacağım .Henüz kese için gitmedik önünüzdeki hafta randevumuz var 5+4 te kalp atışı duyulur mu ?

Benim canım deli gibi sigara istiyor canım hatta Türk kahvesi, çay demek sigara demekti benim sigarasız onlar bile anlamsiz. Ya da bira filan istiyorum :olamaz: ama hiçbiri beni bos gebelik, kalp atışının durması, sağlıksız olması gibi ihtimallerden daha fazla korkutmuyor. Onu sağsalim kucağıma almak için her seye katlanırım kariyerimi bile düşünmem. Bu mucizeyi cok bekledik biz umarim devami da gelir..
sigara kullanmıyorum ben.oyüzden onu aramıyorm :) arkadaş toplanmalarında portakal suyu içiyorm artık.eskiden olsa bir bomontiiiii der soğuk soğuk içerdim :) biz evleneli 3 sene olacak. Ve hiç denememiştik. pko'luydum ben bide. hemen olmaz die düşünüyorken temmuzda adet olmadım :))) oyüzden biraz şoka uğradım ama alıştım.çocukları çok seven biriyim. içimdeki sevgi merhamet din,dil,ırk,cinsiyet gözetmeksizin herkese karşı vardır , kötü insanlar hariç.
sadece eşimle yalnızlığa başbaşa olmaya aşırı alıştık. nsl bir hayat bekliyor bizi bilmiyorm :) sanırım aaa baba dedi aa anne dedi aaa bak güldü bize die şebekliklerle geçecek. bide insanlar hayatın mahvolacak kızım modunda konuşunca çok fena karamsarlığa kapılıyorm.sanırım o insanlardan korkuyorm :)

Al benden de okadar canim burada yazan arkadaşlara ayıp olmasin diye bi sey yazmadim simdiye kadar cunku herkesde ilk heyecan ilk mutluluk benim de 26 aylik bir oğlum var ve bizim de supriz bebek oldu ve ben de hala bi tuhafim rabbimin hediyesi diyorum ama bi taraftan da icimdeki olumsuz duygulardan kurtulamiyorum allah kolayligimizi verir insallah da zorlanmadan buyuturuz.
Kizimda yorgunluk tan uykusuzluktan vücudum kasildı benim çok kilo werdim ve bu olan 9ay önce oldu emzirmeyi kestirdi Dr ve antidepresan kullanicakson rahat birakacaksin kendini cocugnla kendini yipratmicaksin dedi ama annelik öyle olmuyor benim kizimda çok hareketli çöl şükür Rabbine onu iyiki bize wermis ama hamile olduğumu öğrenince ben napicam diye ilk dusundum

Al benden de okadar canim burada yazan arkadaşlara ayıp olmasin diye bi sey yazmadim simdiye kadar cunku herkesde ilk heyecan ilk mutluluk benim de 26 aylik bir oğlum var ve bizim de supriz bebek oldu ve ben de hala bi tuhafim rabbimin hediyesi diyorum ama bi taraftan da icimdeki olumsuz duygulardan kurtulamiyorum allah kolayligimizi verir insallah da zorlanmadan buyuturuz.
Evet ben de uzun süre takip ediyorum ama yazamamistim Hele ki isteyipte olamayanlar yada olupta korkular yasayip simsiki sarılan arkadaşları görünce kendimden utandım inanko en çok da onlara dua ediyorum seninde hayirlisi olsun canm benim bir insan hayatina son vermek bizim ne haddimize allah sasirtmasin insallah

Evet ben de uzun süre takip ediyorum ama yazamamistim Hele ki isteyipte olamayanlar yada olupta korkular yasayip simsiki sarılan arkadaşları görünce kendimden utandım inanko en çok da onlara dua ediyorum seninde hayirlisi olsun canm benim bir insan hayatina son vermek bizim ne haddimize allah sasirtmasin insallah
İyi düşünmüşsünüz gerçekten zorlukla gebe kalanlar olarak bunları okuyunca çok üzülüyorüz emin olun.

Kizimda yorgunluk tan uykusuzluktan vücudum kasildı benim çok kilo werdim ve bu olan 9ay önce oldu emzirmeyi kestirdi Dr ve antidepresan kullanicakson rahat birakacaksin kendini cocugnla kendini yipratmicaksin dedi ama annelik öyle olmuyor benim kizimda çok hareketli çöl şükür Rabbine onu iyiki bize wermis ama hamile olduğumu öğrenince ben napicam diye ilk dusundum
inşallah herşey gönlünüzce olur.sizin adınıza yaşadğnz süreçlr içn çok üzüldüm. anneler çok güçlü insanlar.
ben böyle durumlar okuduğumda çok üzülüyorm. hem iş hayatı hem bebek hepsini birarada başarılı bir şekilde gtrebilir miyim die çk merak ediyorm. iş hayatıma ara vermek istemiyorm. istanbul çok kolay bir şehir değil çnkü. daima ayakta kal die zorluyor insanı. oyzden de kendimi bu konularda çok sorular sorup çok yoruyorm şimdiden :) sanırım sizin gibi güçlü anneleri gördükçe bende ilham alıcam :)

Canım yalan soylemeyim evet aynen böyle olcak biraz sinema tiyatro falan hayal ama bebegin uslu olursa disarda bol bol gezersin yaza ins:)

sigara kullanmıyorum ben.oyüzden onu aramıyorm :) arkadaş toplanmalarında portakal suyu içiyorm artık.eskiden olsa bir bomontiiiii der soğuk soğuk içerdim :) biz evleneli 3 sene olacak. Ve hiç denememiştik. pko'luydum ben bide. hemen olmaz die düşünüyorken temmuzda adet olmadım :))) oyüzden biraz şoka uğradım ama alıştım.çocukları çok seven biriyim. içimdeki sevgi merhamet din,dil,ırk,cinsiyet gözetmeksizin herkese karşı vardır , kötü insanlar hariç.
sadece eşimle yalnızlığa başbaşa olmaya aşırı alıştık. nsl bir hayat bekliyor bizi bilmiyorm :) sanırım aaa baba dedi aa anne dedi aaa bak güldü bize die şebekliklerle geçecek. bide insanlar hayatın mahvolacak kızım modunda konuşunca çok fena karamsarlığa kapılıyorm.sanırım o insanlardan korkuyorm :)
Sana kanım cok kaynadı :) aynı beni anlattın. Masum olan tüm canlılara karşı içimde tuhaf bir sevgi ve merhamet var. Hayvanlara çiçeklere bitkilere bayılırım O yuzden de deli gibi bir cocuk sahibi olmak istiyorum. En buyuk hayalim kedili kopekli inekli keçili koyunlu cocuklu ve bahceli bir ev :)) evlendigimizden beri korunmadik o yüzden. Ve olmadi cok sikintilar yaşadık.. tam tup bebek tedavisine baslayacaktik ki sürpriz oldu mucize oldu..

X