- 14 Aralık 2010
- 244
- 168
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.401
Evet canım 2 gun önce kalp atışını duyduk..bebek 5mm olmuş. .ama bebek aşağıda dedi..zaten 3 kez lekelenme olmuştu. .10 gün dinleneceksin dedi..ben de valla put gibi yatıyorum. .endişeliyim. .25 inde tekrar gidecem yukarı çıkmış mi diye..Benim evimde işim de karşıyaka da.peki sen kese kalp atışı duydun mu.gerçekten çok heyecanlı sabahın 6 da uyanıyorum.bir daha uyuyamıyorum.
Ben ilk kizimda hamile oldugumda burada 2015mayis anneleri grubundaydim bu heyecanları yaşadım kızım aklıma geliyor orada arkadaşlarım oldu keseydi kalp atışıydı cinsiyeti bebek eşyaları bebek arabası bebek yatağı hastane için hediyelikler doğum yaklaşırken buzluga hazır bulundurcagimiz yiyecekler kaç tane 0 numara kaç tane 1numara acaba bebek bezi aksak konuşmaları hepsi dun gibi simdi ayni heyecan tekrardan çok şükür Rabbine ve inananin zaman gecicek ve o mis kokusunu duyduğumuzda bütün Zorluklar biticek simdi kızımın tek bi gulusune annecim seni çok seviyorum değişime hic bir şeyi hic kimseyi degismem
Umarım tehlikeli bi durum değildir.hemen atlatırsın.peki servikal uzunluğunu ölçtümü doktor.Evet canım 2 gun önce kalp atışını duyduk..bebek 5mm olmuş. .ama bebek aşağıda dedi..zaten 3 kez lekelenme olmuştu. .10 gün dinleneceksin dedi..ben de valla put gibi yatıyorum. .endişeliyim. .25 inde tekrar gidecem yukarı çıkmış mi diye..
Evet ama daha kucuk diye ultrason yapmadi betahcg 762.7 cikti gorunmez dedi 2 hafta sonra gel dediCanım benimde var regle benzeyen sancılar, ayrıca kramplar. Ama devamlı değil, gelip geçiyo ara ara. Bazen alt karında bazen yanlarda. Sen kontrole gittin mi hiç?
Canım ya benmde öle agrım var hatta öle oldgu için günüm geldi diye test bile yapmamıştım. Belim fenaaBu Ağrıların doğuma kadar hiç bitmeyeceği sadece şekil değiştireceğini ve artacağını duymuştum canım
Bizim doktor biraz espirili ona kalsa daha kesesini bile görmedi ama tıpkı babasına benziyor diyorHadi hayırlısı olsun cinsiyet için daha erken değil mi ?
Bizde kredi çekip araba aldık canım ramazanda bebiste üzerine olduGünaydın hamişlerr
ne güzel yazmışsın canım bize de bu topicte hepsini paylaşmak nasip olsun inşallahben şimdiden internet alışveriş sitelerindeki bebek kampanyalarını takip etmeye başladım zaten tam da kredi çekip araba almıştım üzerine bebek geldi, kısmetiyle gelsin inşallah yavruumm
Ne güzel bir hediye. Gozun aydin canim. Allah tamamina erdirsinMeraba kızlar bende dogum günümde gördüm çift çizgiyi dr haftaya gitmeyi düşünüyorum
Arkadaslar günaydın gazlar cok normal Hapsurma sonrası batma bunlarda hep normal Rahmi'miz buyuyor yavrularimiza hazirlaniyorSseerraayy canim
Beta NE zmn yaptırdın kac cikti ve son adet gunun neydi ?
günaydın hanımlar gün geçtikçe çoğalıyoruz çok şükür Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin sağlıklı gebelikler inşallah
Gunaydiiinn benim geceden beri agrim var regl olacakmis gibi bi agri ama leke falan yok acile gitsemmi ?
Meraba kızlar bende dogum günümde gördüm çift çizgiyi dr haftaya gitmeyi düşünüyorum
İsminden hatırlıyor gibiyim ama pek fazlada çıkartamadım :)Aaaa en de ayni gruptaydim simdi yine ayni gruptayiz
ahahah aynı durumdayız canımBizde kredi çekip araba aldık canım ramazanda bebiste üzerine oldu
Gebelikte kabizlik mecbur oluyor hele demur haplarina baslayinca cok oluyor. Ben yarin kuru kayisi yemeye basliycam. Bir de eczanede bisey satiliyormus hamilelikte kullanilabilen sindirimi kolaylastiran birsey onu arastiricamKızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedinormalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu
Canım hangi sitelerden nasıl yaptın o işi ben de yapayım?Aynen bizim iki maaşda da kredimiz var.Ama olsun bebek kısmetiyle gelir :)Tek hayırlısıyla kucağımıza alalım daGünaydın hamişlerr
ne güzel yazmışsın canım bize de bu topicte hepsini paylaşmak nasip olsun inşallahben şimdiden internet alışveriş sitelerindeki bebek kampanyalarını takip etmeye başladım zaten tam da kredi çekip araba almıştım üzerine bebek geldi, kısmetiyle gelsin inşallah yavruumm