2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ikinci de kalp atışını duymuş muydun? İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın.Hepimiz alırız umarım

Senin ilk gebelik mi
Evet canım ilk.Ben bir tek aileme söyledim şimdilik.Kalbini duyalım öyle söyleyeyim diyorum.Çünkü ağrım oluyor falan ama insanlara diyemediğim için baya sıkıntı oluyor,bilmeyince normal bir bünyeye sahipsin sanılıyorsun.Ama söylemeye de korkuyorum.Bakalım şimdi bunun muallağındayım.Çevrede iyi niyetli insan kadar kötü niyetliler de var malum

Benim de ailem ve esimin ailesi biliyor. Onlara soylemeyin kimseye dedik ama emin degilim. Nasil agrilarin var adet sancisi gibi mi

Canim dis gebeligin en buyuk belirtisi bhcg nin cokcok fazla gereginden fazla artmasıdır
Ben de ayni seyi yaptim
Hamilelik çok heyecanlı şimdi kese kalp atışı sonra acaba 3lu 4lu test yaptirsak mi cinsiyeti ne zaman belli olacak bebek hareketlerini ne zaman hissedicem annelerin heyecanı hiç bitmiyor 9 ay boyunca
9 ay sonrası da ayni oluyor bu sefer de topuk kani kalca ultrasonu isitme testi nekadarr kilo aldi boyu uzadi mi derken geciyorzaman heyecan her daim var yani.

Rafyoaktifliğini bilmiyorum ama gebelik şekerini tetikleyebiliyor

Aaaa en de ayni gruptaydim simdi yine ayni gruptayiz

Benim de ailem ve esimin ailesi biliyor. Onlara soylemeyin kimseye dedik ama emin degilim. Nasil agrilarin var adet sancisi gibi mi
Canım çok ayakta durduğumda çok yorulduğumda kasık ağrım oluyor batıyor baya.Midem aşırı bulanmıyor hafif hafif var.Benim en büyük şikayetim gaz ve baş ağrıları.Sende neler var?

Kızlar bugün hastaneye gittim 10 gün önce kese gözüktü cok ufaktı bugünde büyümüştü ama bebek yoktu.. ilkgebeliğimde bebek 9.haftaya kadar büyümedi boş keseydi acaba budamı öyle.... su an 6 haftalık gelecek hafta atmazsa düşürürüz dedi doktorum. Kızımda kücüktü bilmiyorum belki hakkımda hayırlısını verir:/

Canım 9. Haftadan sonra büyümüş müydü?Yani o gebelikle mi kızın oldu?

Başka bi doktora daha gitsen

Kızlar günaydın hepinize
Sanki ilk gebelik o kadar heyecanlıyım ki anlatamam daha doktorun bizi çağırdığı güne bir hafta var. Aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum zaman geçsin diye olmuyor.
Kendimi ana kraliçe gibi his ediyorum kızlarım etrafımda pervane çok şükür.
Doktorumuz ilk gittiğimizde eşime e hadi o zaman babası gibi bir delikanlı olur inşallah dedi
Eşim hemen
"Bana benzeyebilir çünkü kızlar hep anneye benziyor ama kız yada erkek hiç fark etmez"dedi
Doktorum çok şaşırdı Ve bizi tebrik etti.
Hatta küçük kızım " doktor amca biz her iki cins içinde hazırız "dedi
Şaka bi yana hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı koklayacağımız gün gelir inşallah

Ben zaten nasip olursa peşine bi tane daha yapmaya niyetliyim çünkü bu ufaklık bana kalmayacak gibi

Hadi hayırlısı olsun cinsiyet için daha erken değil mi ?

Bende karşıyım lütfen bir kaç gün bekleyin karından baktirin
Kızlar doktorunuz mesleki anlamda iyiyse ona güveniyorsanız baktırın alttan benim üç kaybımdan sonra doktorum ilk muayenelerini hep alttan yaptı ve daha iyi gördüğünü söyledi şimdi karından bakıyor ve problem yok sakin olun korkulacak bir durum değil zaten

Bende 2016 nisan annelerindeydim, biz whatsap gurubu kurduk hala konuşuyoruz çok şey öğreniyoruz birbirimzden, Allah herkese nasip etsin dedğün gbi her anları başka duygu ve çok güzel

Canım üzülme inşallah gelişir şimdi kaç haftalık da belki geç döllendi bilemezsin ki doktorda bilemez !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…