- 14 Aralık 2010
- 244
- 168
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.381
Ayyy çok heyecanli inşallah ..izmir in neresinden. .ben seferuhisarda oturuyorum balcova da çalışıyorum.Keseyi gördüm canım.gelecek hafta kalp atışına gideceğim 6 mart gözüküyor doğum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok heyecanli inşallah ..izmir in neresinden. .ben seferuhisarda oturuyorum balcova da çalışıyorum.Keseyi gördüm canım.gelecek hafta kalp atışına gideceğim 6 mart gözüküyor doğum.
Benim evimde işim de karşıyaka da.peki sen kese kalp atışı duydun mu.gerçekten çok heyecanlı sabahın 6 da uyanıyorum.bir daha uyuyamıyorum.Ayyy çok heyecanli inşallah ..izmir in neresinden. .ben seferuhisarda oturuyorum balcova da çalışıyorum.
bende yok çok şükür öyle çok fazla artış canım normal artmış bir haftada.birde kasıklarda falan şiddetli ağrı olur diye duydum o da yok çok şükür salı günü gCanim dis gebeligin en buyuk belirtisi bhcg nin cokcok fazla gereginden fazla artmasıdır
Ben de ayni seyi yaptim
9 ay sonrası da ayni oluyor bu sefer de topuk kani kalca ultrasonu isitme testi nekadarr kilo aldi boyu uzadi mi derken geciyorzaman heyecan her daim var yani.
bende artış çok değil normal şükür ki birde kasıklarda falan aşırı ağrı olurmuş dış gebelikte bende o da yok.kese gözükmeyince işte panik yaptım bende.salı günü başka hastaneye gideceğim inşallah orda gözükür kese de rahat ederim biraz da olsaCanim dis gebeligin en buyuk belirtisi bhcg nin cokcok fazla gereginden fazla artmasıdır
Ben de ayni seyi yaptim
9 ay sonrası da ayni oluyor bu sefer de topuk kani kalca ultrasonu isitme testi nekadarr kilo aldi boyu uzadi mi derken geciyorzaman heyecan her daim var yani.
Radyoaktifmi bilmiyordum araştırayım
Dr.una güvenmen gebeliğinin rahatlığı açısından önemli tabiki ama doktorlarında atladığı şeyler olabiliyor. Muzun fazla tüketimi sorun arz ediyormuş ama günlük tüketimde bu sorun ne boyuta geliyor bilemiyoruz. Ben herşeyin fazlasına kaçınmadan tüketmekten yanayım zaten. Hepimizi ve bebişleri Allah korusun:)Evet radyasyon iceriyormus ama elimizdeki telefonlardan daha cokmu fayda zarar dengesiyle ilgili net bir bilgi bulamadım ben bursadayım doktorumda ziya çetin çok güveniyorum doktoruma ama bu konuyu sorup sizlerede burdan bilgi vericem merakımı yenemedim henüz
Tarihlerimiz yakın siz duydunuz mu kalp atışlarını ve bulantılar başladı mı?Gunaydinnnn, insallah herkes keseyi gorur ve pit pit atan o minik kalpleri duyar :)
Sağol canım, senin ne gibi şikayetlerin var :)Senin de hayırlı olsun canım.evet aynı gğn inşallah
Canım geç döllenmeyle alakalı bir durum olabilir mi.. Ya da bakılan cihazlara göre farklı sonuçlar çıkabilir. Allah en hayırlısı ne ise onu versin inşallah.Kızlar bugün hastaneye gittim 10 gün önce kese gözüktü cok ufaktı bugünde büyümüştü ama bebek yoktu.. ilkgebeliğimde bebek 9.haftaya kadar büyümedi boş keseydi acaba budamı öyle.... su an 6 haftalık gelecek hafta atmazsa düşürürüz dedi doktorum. Kızımda kücüktü bilmiyorum belki hakkımda hayırlısını verir:/
Daha önce yaşadıgım için bu ihtimal üzerinde durdu belli olmaz dedi bakalım..Canım üzülme inşallah gelişir şimdi kaç haftalık da belki geç döllendi bilemezsin ki doktorda bilemez !
Canım geç döllenmeyle alakalı bir durum olabilir mi.. Ya da bakılan cihazlara göre farklı sonuçlar çıkabilir. Allah en hayırlısı ne ise onu versin inşallah.
Amin inşallahhh :) nasılsın canım? Belirtilerin nasıl, bir değişiklik var mı :)Gunaydinnnn, insallah herkes keseyi gorur ve pit pit atan o minik kalpleri duyar :)
Benim de adet sancisina benzer agrilar ve uyku hali var.Canım çok ayakta durduğumda çok yorulduğumda kasık ağrım oluyor batıyor baya.Midem aşırı bulanmıyor hafif hafif var.Benim en büyük şikayetim gaz ve baş ağrıları.Sende neler var?
Amin. Hepimiz insallah :)İnşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
Çok şikayetim yok canım.baş ağrısı ve hafif göğüs hassasiyeti.hiç midem bulanmıyor.Sağol canım, senin ne gibi şikayetlerin var :)
çok tesekkür ederim canım buraya yavrularımızın fotoğraflarını da atmak nasip olur inşallah.Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı Ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini
Canım benimde var regle benzeyen sancılar, ayrıca kramplar. Ama devamlı değil, gelip geçiyo ara ara. Bazen alt karında bazen yanlarda. Sen kontrole gittin mi hiç?Gunaydiiinn benim geceden beri agrim var regl olacakmis gibi bi agri ama leke falan yok acile gitsemmi ?