-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Sağlıkla tutunsun bebişlerimiz inşallah, ben de kimseye söylemiyim diye diye durduğum halde şimdiden 5 kişiye söyledim, :))böyle haberler de çabuk yayılır ya hani, bugün 5 yarın 15 bilmiyorum herkes öğrenecek sanırım yakındaetrafınızda kimlere söylediniz? ben annem sakin karşılar diye düşünüyordum coştu kadın. çok üzülüyordu benim çocuğumuz olmuyor diye üzülmeme.. yoksa çok torun düşkünü değildir. yarın ilk kontrolüm var ama daha 3+5 hesaplıyor hesaplayıcılar... kese, bebek, kalp atışı vs beklemek ne kadar zormuş. hele ki benim gibi eşinizde baş anomalisi ve sperm morfolojisi sorunu varsa. kendiliğimden hamile kalacağıma hiç inanmıyordum kızlar mucizem benimle olsun Yarabbim şükürler olsun..
bana normalmiş gibi geldi yani tek gibi geldi ama tabi o beta hcg de geniiş bir referans aralığı var, doğrusunu Allah bilir :))Kızlar. Az önce kan sonucumu aldım. 5416 çıktı. Adete göre 5+6 gebelik. Keseyi 2 gün önce görmüştük. Şimdi doktor bulup ona başlıycam. Sizlerin değerleri kaç. Benim değerim mi yüksek sanki. İkiz değildir demi tek kese göründü
Ben izmir denim canım.Ben İzmirdeyim ilk doktorum Kemal Uğurbildi ama doğumuma giremedi normal dogum olunca beklenmedik olabiliyor doktorum yurt dışında olacağım hafta sonu dogurma dedi ben dogurdumDogumuma arkadaşı Evrim Berberoğlunu yönlendirmişti şimdi bende Evrim hanıma gideceğim bakalım bu günkü bhcg değerime göre çağıracakmış. Başka İzmirli varmı
Canımm naptın dün merak ettim seni :)Canım üzme kendini geçmiş olsun bolca dinlen çalışmıyorsun değil mi dinlenebilirsin rahatca moralini bozma ki bebiş de üzülmesin annesi kalp atışlarını duymuşsun bak ona sevin hadi bakalım gülümse:)
canım biz de tüp bebek tedavisine başlayacağımız için pıhtılaşma panel testi yaptırmıştık. bende de pıhtılaşma var doktora göstericem yarın. o yüzden dün kendi kendime coraspin kullanmaya başladım test yaptırdığımız yerdeki doktor şimdiden kullan demişti daha hamile değilken. benim değerim dün 103 idi. yarın yine test yaptırıcam. ya umarım katlanmıştır bir de keseyi göremem demi henüz :))amin cnm kan değerin kaç çıktı?
dün sağlık ocağında 67 çıktı bugün hastanede 95 çıktı kese için haftaya cuma gel dedi doktor.aspirin, folikasit, progestan, tsh için levotiron kullanıyorum.kese sonrası clexane iğne kullanmaya başlıycam pıhtılaşma için.bebeğimin kalbi durdu mart ayında pıhtılaşmadan.
iki gün önce karından mı göründü cnm kese vajinal mı?değerin gayet iyi :)Kızlar. Az önce kan sonucumu aldım. 5416 çıktı. Adete göre 5+6 gebelik. Keseyi 2 gün önce görmüştük. Şimdi doktor bulup ona başlıycam. Sizlerin değerleri kaç. Benim değerim mi yüksek sanki. İkiz değildir demi tek kese göründü
aynen canım şimdiden bir sürü kişiye söyledim. nolur sonu güzel olsun 2 yıldır bekliyordum bu mucizeyiSağlıkla tutunsun bebişlerimiz inşallah, ben de kimseye söylemiyim diye diye durduğum halde şimdiden 5 kişiye söyledim, :))böyle haberler de çabuk yayılır ya hani, bugün 5 yarın 15 bilmiyorum herkes öğrenecek sanırım yakında
sağol canım ben de bugün kontrole gideceğim için sormuştum, şükür benim de karnımdan baktıKarından oldum canım kese için gittiğim de de karından bakmıştı
ay herşeyimiz aynı :) yok cnm henüz kese yok haftaya kesecanım biz de tüp bebek tedavisine başlayacağımız için pıhtılaşma panel testi yaptırmıştık. bende de pıhtılaşma var doktora göstericem yarın. o yüzden dün kendi kendime coraspin kullanmaya başladım test yaptırdığımız yerdeki doktor şimdiden kullan demişti daha hamile değilken. benim değerim dün 103 idi. yarın yine test yaptırıcam. ya umarım katlanmıştır bir de keseyi göremem demi henüz :))
canım seni 2016/2017 anne adayları başlığından biliyorum ben :)) şifremi unuttuğum için yeni üyelik aldım ben. berraksudakibalik idi adım. hatırladın mı :)Canımm naptın dün merak ettim seni :)
ben fethiyeliyim canım egeli ne kadar çok var mart annelerinde :)) ama işim gereği samsun'da yaşıyoruz.ay herşeyimiz aynı :) yok cnm henüz kese yok haftaya kesecoraspine başlamakla iyi yapmışsın, progestanda başlasan çok iyi olur doktora yarın gidiceksen sıkıntı değil yarın verir doktor.ben manisalıyım sen nerelisin :)
Ayy hatırladım canıım :) hayırlı olsun ne güzel burada karşılaştık tekrar :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeğimizi inşallahcanım seni 2016/2017 anne adayları başlığından biliyorum ben :)) şifremi unuttuğum için yeni üyelik aldım ben. berraksudakibalik idi adım. hatırladın mı :)
Canım ben geçen perşembe günü gittiğimde değerim 915 di kese görünmedi :) ben de en az 14 bin fln olsun gidiym dedim tahminen cuma olacak gidicem canım hem kese hem kalp atışı için inşallah :)canım biz de tüp bebek tedavisine başlayacağımız için pıhtılaşma panel testi yaptırmıştık. bende de pıhtılaşma var doktora göstericem yarın. o yüzden dün kendi kendime coraspin kullanmaya başladım test yaptırdığımız yerdeki doktor şimdiden kullan demişti daha hamile değilken. benim değerim dün 103 idi. yarın yine test yaptırıcam. ya umarım katlanmıştır bir de keseyi göremem demi henüz :))
İkiz olduğunu sanmıyorum.değeriniz yüksek değil normal.benim 5+2 de 4087 di.keseyi görmüştüm tekti.Kızlar. Az önce kan sonucumu aldım. 5416 çıktı. Adete göre 5+6 gebelik. Keseyi 2 gün önce görmüştük. Şimdi doktor bulup ona başlıycam. Sizlerin değerleri kaç. Benim değerim mi yüksek sanki. İkiz değildir demi tek kese göründü
Çok sevindim doktorun hastanen hangisi ?Ben izmir denim canım.
İkiz olduğunu sanmıyorum.değeriniz yüksek değil normal.benim 5+2 de 4087 di.keseyi görmüştüm tekti.
Bende izmirdeyim.benim tüp bebek.ege üniversitesi ege nazan tavmergen doktorum.Çok sevindim doktorun hastanen hangisi ?
sen benden baya öndesin aslında canım şaşırdım şimdi. hayırlısıyla gör keseyi vakit geçmek bilmiyor yahu pozitifi almakla bitmiyormuş hakikaten çok zormuş. :/ bu arada başlıktaki çoğu kişi hamile kalmış. ben uzaktan gizlice takip ettim hep sizi. tüp bebek tedavisine başlayacaktım tam aldım haberimi bin şükürCanım ben geçen perşembe günü gittiğimde değerim 915 di kese görünmedi :) ben de en az 14 bin fln olsun gidiym dedim tahminen cuma olacak gidicem canım hem kese hem kalp atışı için inşallah :)