2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar. Az önce kan sonucumu aldım. 5416 çıktı. Adete göre 5+6 gebelik. Keseyi 2 gün önce görmüştük. Şimdi doktor bulup ona başlıycam. Sizlerin değerleri kaç. Benim değerim mi yüksek sanki. İkiz değildir demi tek kese göründü

Sağlıkla tutunsun bebişlerimiz inşallah, ben de kimseye söylemiyim diye diye durduğum halde şimdiden 5 kişiye söyledim, :))böyle haberler de çabuk yayılır ya hani, bugün 5 yarın 15 bilmiyorum herkes öğrenecek sanırım yakında

bana normalmiş gibi geldi yani tek gibi geldi ama tabi o beta hcg de geniiş bir referans aralığı var, doğrusunu Allah bilir :))
benim bundan 1 hafta önce 1370 ti değerim, o günden sonra da tekrar baktırmadım beta hcg ye,doktora da bugün gidebildim , keseyi gördüm çok şükür, haftaya tekrar çağırdı

Ben izmir denim canım.

canım biz de tüp bebek tedavisine başlayacağımız için pıhtılaşma panel testi yaptırmıştık. bende de pıhtılaşma var doktora göstericem yarın. o yüzden dün kendi kendime coraspin kullanmaya başladım test yaptırdığımız yerdeki doktor şimdiden kullan demişti daha hamile değilken. benim değerim dün 103 idi. yarın yine test yaptırıcam. ya umarım katlanmıştır bir de keseyi göremem demi henüz :))

iki gün önce karından mı göründü cnm kese vajinal mı?değerin gayet iyi :)

aynen canım şimdiden bir sürü kişiye söyledim. nolur sonu güzel olsun 2 yıldır bekliyordum bu mucizeyi

ay herşeyimiz aynı :) yok cnm henüz kese yok haftaya kese coraspine başlamakla iyi yapmışsın, progestanda başlasan çok iyi olur doktora yarın gidiceksen sıkıntı değil yarın verir doktor.ben manisalıyım sen nerelisin :)

ben fethiyeliyim canım egeli ne kadar çok var mart annelerinde :)) ama işim gereği samsun'da yaşıyoruz.

canım seni 2016/2017 anne adayları başlığından biliyorum ben :)) şifremi unuttuğum için yeni üyelik aldım ben. berraksudakibalik idi adım. hatırladın mı :)
Ayy hatırladım canıım :) hayırlı olsun ne güzel burada karşılaştık tekrar :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeğimizi inşallah

Canım ben geçen perşembe günü gittiğimde değerim 915 di kese görünmedi :) ben de en az 14 bin fln olsun gidiym dedim tahminen cuma olacak gidicem canım hem kese hem kalp atışı için inşallah :)

İkiz olduğunu sanmıyorum.değeriniz yüksek değil normal.benim 5+2 de 4087 di.keseyi görmüştüm tekti.

İkiz olduğunu sanmıyorum.değeriniz yüksek değil normal.benim 5+2 de 4087 di.keseyi görmüştüm tekti.

Öyle olsun inşallah :) bana da normal geldi. Doktora gösteremedim. Haftası vs yarın belli olacak. Ben sanırım 4+6 yım. Çünkü yumurtlama zamanından 1 hafta sonra bilr tam net değildi ovulasyon testim. Çok merak ediyorum aslında tam olarak haftakı

Canım ben geçen perşembe günü gittiğimde değerim 915 di kese görünmedi :) ben de en az 14 bin fln olsun gidiym dedim tahminen cuma olacak gidicem canım hem kese hem kalp atışı için inşallah :)
sen benden baya öndesin aslında canım şaşırdım şimdi. hayırlısıyla gör keseyi vakit geçmek bilmiyor yahu pozitifi almakla bitmiyormuş hakikaten çok zormuş. :/ bu arada başlıktaki çoğu kişi hamile kalmış. ben uzaktan gizlice takip ettim hep sizi. tüp bebek tedavisine başlayacaktım tam aldım haberimi bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…