2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
sen benden baya öndesin aslında canım şaşırdım şimdi. hayırlısıyla gör keseyi vakit geçmek bilmiyor yahu pozitifi almakla bitmiyormuş hakikaten çok zormuş. :/ bu arada başlıktaki çoğu kişi hamile kalmış. ben uzaktan gizlice takip ettim hep sizi. tüp bebek tedavisine başlayacaktım tam aldım haberimi bin şükür :KK49:
ne güzel Rabbim uğraştırmamış daha fazla çok şükür..

Aynen canım şimdi farklı telaşlarımız başladı :) evet grupda bi kaç kişi kaşdı sadece hamile olmayan inşallah onların da olur tez zamanda sağlıkla..
Haberleşiriz burdan yine canım :KK66:

Bademkraker takvimindeki tarih cok guzel 8 mart kadınlar günü Allah gönlüne göre versin de kız da olsa erkek te olsa çok anlamlı.Benim oglum da 18 martta dogdu çanakkale deniz zaferi Atamızın en önemli emri verdigi tarih diye Emir koyduk adını şimdide nasipse 17 mart görünüyor :dua: zavallı kocam doğum günu firtinasi yasayacak:KK76: En komigide bende mart dogumluyum iki balık var evde diyordu kısmetse 3 olacagız:halay:

Bademkraker takvimindeki tarih cok guzel 8 mart kadınlar günü Allah gönlüne göre versin de kız da olsa erkek te olsa çok anlamlı.Benim oglum da 18 martta dogdu çanakkale deniz zaferi Atamızın en önemli emri verdigi tarih diye Emir koyduk adını şimdide nasipse 17 mart görünüyor :dua: zavallı kocam doğum günu firtinasi yasayacak:KK76: En komigide bende mart dogumluyum iki balık var evde diyordu kısmetse 3 olacagız:halay:

Benim kızımda 18 mart doğumlu :)) bu da marta denk geliyor hadi hayırlısı :)))

Evet canım 8 mart görünüyor Son adet tarihine göre.inşallah sağlıkla bebeklerimize alırız k uçağımız à.esin hepinizin doğum gününü bir güne toplama z insallah:KK66:))...bu arada ben yarın sabah kalp atisi için doktora gideceğim çok heyecanlıyım. .ilk hamileliğim. .

X