- 28 Haziran 2017
- 92
- 57
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Canım sonucu bildir bize inşallah bir şey yokturBenim kan değerim çok yüksek kötü bir şey olmasından korkuyorum 19526 5. hafta için çok anormal geldi bana, dua edin kızlar bir doktordan randevu aldım saat 1de gidicem inşallah kötü bir şey çıkmaz
Sakin ol iyi düşün tatlım hislerin bebeginede geçiyor unutma ben de bu gün ikinci kez kan vericem bakalım değer ne çikacakBenim kan değerim çok yüksek kötü bir şey olmasından korkuyorum 19526 5. hafta için çok anormal geldi bana, dua edin kızlar bir doktordan randevu aldım saat 1de gidicem inşallah kötü bir şey çıkmaz
aynen canım.sürekli bir baş ağrısı var.umarım kısa sürede geçer.Bende de baş ağrısı çok.İlaç da alamayınca baua zorlandım iki gündür.Özellikle gece yatarken ve sabah kalkınca oluyor.
sağol canım inşallah hepimiz için iyi neticeler çıkarSakin ol iyi düşün tatlım hislerin bebeginede geçiyor unutma ben de bu gün ikinci kez kan vericem bakalım değer ne çikacak
slm kızlarrrr bende 2018 mart annesi olacağım Allah izin verirse sağlıkla bu süreci atlatırsak .
Arkadaşlar bende 4 hafta 5 günlük hamileyim doktor bana gyno ferro sanol demir+folik asit+ vitamin B12 başladı
bu sabah 5 te içtim ben ilacı sabah 6:40 ta işe gitmek için uyandığımda acayip bir ter dökme sonra tuvalete gitme ihtiyacı mide bulantısı gıbi şikayetlerim oldu bu bünye alışık olmadığı için mi ağır mı geldi acaba vucuduma sadece alışma süreci için mi böyle oluyor acaba konuşalım arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım doktorun eksik bıraktığı şeyler var mı yok mu bana ilk üç ay bu ilacı iç dedi ama ilk içtiğim gün çok kötu oldum.
Hoş buldum canım :)Hoşgeldin canım aramıza
Bende de var karnım gurul gurul surekli ve çok gazım varKızlar bende ishal var. Çok şiddetli değil ama karnım sürekli gurul gurul ve ağrıyor. Sürekli tuvalete gitme isteğim var. Doktor salgın var dedi. Dikkat et dedi. Ama çok saçma üstün körü bi muayene oldu. Sabah normal gidicem doktora. Ama normal midir. Var mı sizde de
Arkadaşım merhaba. Keseyi ne zaman gördün. Benim randevum 5+1 de olacak keseyi girebilir miyim acaba?Merhabalar taze anneler çok şükür dünkü muayne de kalp atışlarını duyduk 6+4tum dün. Darısı bu anı bekleyenlere inşallah
Muz bebeğe de çok guzel kilo aldıriyor yalnoz gebekik sekerini tetikleyebilir dikkat etmek gerekerkek bebekte de bulantı olabilir tabi ama kıza göre oran olarak daha az oluyormuş.
b6 vitamini muzda serbest olarak bulunuyormuş. bol muz yiyelim o zaman
Ben Antalya'dayım canım ama hiç Antalyalı yok sanırım dün sordum cevap alamadım.Merhaba canım ben de Sakaryadanım
Kaç haftaliksin arkadaşım ben de perşembe gidicem ilk kontroleBen de bugün kendi doktoruma ilk kontrol icin gidicem hayırlı haberlerle dönerim insallah
İlk gebeligim olduğu için hangi ağrılar normal ben de bilemiyorum ve tedirginim.böbreğim sancılanıyordu birkaç gündür kızlar. dış gebelik midir diye içim içimi yiyor
Ben Antalya'dayım canım ama hiç Antalyalı yok sanırım dün sordum cevap alamadım.