- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Çin takvimi sanırımKızlar en başta anket var cinsiyette nasıl emin oluyorlar işaretleyenler? Cünkü en büyügü 8 haftalık bebeklerin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çin takvimi sanırımKızlar en başta anket var cinsiyette nasıl emin oluyorlar işaretleyenler? Cünkü en büyügü 8 haftalık bebeklerin...
Sata gore 6+4 ama gec yumurtlama var galiba 5+4 falan olabilirKaç haftaliksin arkadaşım ben de perşembe gidicem ilk kontrole
evet internetten araştırdım öyleymiş. daha fazla kanarsa kbb ye giderim. inşallah kanamaz
Bender beyaz penirimsi bir akıntı varBende renkli akıntı var sürekli dün doktora gittim iğne yaptı ama kese iyi görünüyormuş şükür. benim gibi olan var mı
Kaşıntı varmi dikkat et mantar olabilir gebelerde cok sik olur nacizane tavsiyem karbonatli suyla yikaman kaşıntı olursaBender beyaz penirimsi bir akıntı var
Merhaba canım. Doktor ve hastane seçimi yaptın mi ?Ben varım canım
Ben de Antalya kızlar 3 olduk :))Ben varım canım
benimde 3+6 sanırım :)etrafınızda kimlere söylediniz? ben annem sakin karşılar diye düşünüyordum coştu kadın. çok üzülüyordu benim çocuğumuz olmuyor diye üzülmeme.. yoksa çok torun düşkünü değildir. yarın ilk kontrolüm var ama daha 3+5 hesaplıyor hesaplayıcılar... kese, bebek, kalp atışı vs beklemek ne kadar zormuş. hele ki benim gibi eşinizde baş anomalisi ve sperm morfolojisi sorunu varsa. kendiliğimden hamile kalacağıma hiç inanmıyordum kızlar mucizem benimle olsun Yarabbim şükürler olsun..
Bünyeye göre değişir canım hiç olmayabilirde6+2 oldum gaz sancılarım var sadece.Mide bulantım hiç yok.Scaba bu haftadan sonra mı başlar?
Sonucları habet et cnm bişi cıkmaz insallahBenim kan değerim çok yüksek kötü bir şey olmasından korkuyorum 19526 5. hafta için çok anormal geldi bana, dua edin kızlar bir doktordan randevu aldım saat 1de gidicem inşallah kötü bir şey çıkmaz
Allah sağlıcakla gönlüne göre versin inşallahmerhaba kızlar. tüp bebek tedavim için regl olmayı beklerken dün kanda pozitif sonucu aldık. daha coşkulu olmayı bekliyordum ancak insanların söylemleri eşimin sperm morfolojisinin düşüklüğü derken o kadar inandırmıştım ki kendimi doğal yoldan hamile kalamayacağıma... o yüzden bebeği ve kalp atışlarını duymadan 4-5 aylık olmadan inanamayacağım. o çok hayal ettiğim hamilelik takvimini de koymak istemedim bu yüzden. çünkü morfolojik sorunlarda boş gebelik, dış gebelik, kalp atışının durması yani düşük gibi durumlar çok olabiliyormuş. gün yüzü göremedim henüz. kotrolüm yarın hepiniz dualarımdasınız Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve kucağımıza sağlıklı çocuklar versin en önemlisi bu... 2yıldır bu çocuğu bekliyorum ben Allah'ım nolur mucizem benimle olsun..
O bnde de var, taş vardı ondan şüphelendim ama tamamen gebelikle ilgili sanırımböbreğim sancılanıyordu birkaç gündür kızlar. dış gebelik midir diye içim içimi yiyor
muhtemel doğum tarihi benim de 21 mart. Allah'ım birbirimize cinsiyetlerini haberdar etmeyi de nasip etsin :)benimde 3+6 sanırım :)
Merhaba biz keseyi 5+2 de gördük darısı size olsun insallahArkadaşım merhaba. Keseyi ne zaman gördün. Benim randevum 5+1 de olacak keseyi girebilir miyim acaba?
amin cnm kan değerin kaç çıktı?muhtemel doğum tarihi benim de 21 mart. Allah'ım birbirimize cinsiyetlerini haberdar etmeyi de nasip etsin :)
Karından oldum canım kese için gittiğim de de karından bakmıştıAmin. darısı bize. muayeneyi alttan mı karından mı oldunuz
kişisel bilgiler kısmındanİmza nasıl yapılıyor