2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz bende değişik bir ağrı var ama normal mi bilemedim bebeğin olduğu yerde(ultrasonunun olduğu yerden anladığım kadarıyla) böyle batma ve sızı gibi geceden beri devam ediyor ama kanama falan yok sizde de oluyormu böyle

etrafınızda kimlere söylediniz? ben annem sakin karşılar diye düşünüyordum coştu kadın. çok üzülüyordu benim çocuğumuz olmuyor diye üzülmeme.. yoksa çok torun düşkünü değildir. yarın ilk kontrolüm var ama daha 3+5 hesaplıyor hesaplayıcılar... kese, bebek, kalp atışı vs beklemek ne kadar zormuş. hele ki benim gibi eşinizde baş anomalisi ve sperm morfolojisi sorunu varsa. kendiliğimden hamile kalacağıma hiç inanmıyordum kızlar mucizem benimle olsun Yarabbim şükürler olsun..

benimde 3+6 sanırım :)

Merhabalar ben de inşallah mart annesi olacam 17 aylikta bir oğlum var 2 gündür sol kasigim çok ağrıyor böbreğime de vuruyor başına böyle bir şey gelen var mı emzirmeye de devam ediyorum

6+2 oldum gaz sancılarım var sadece.Mide bulantım hiç yok.Scaba bu haftadan sonra mı başlar?
Bünyeye göre değişir canım hiç olmayabilirde
Benim kan değerim çok yüksek kötü bir şey olmasından korkuyorum 19526 5. hafta için çok anormal geldi bana, dua edin kızlar bir doktordan randevu aldım saat 1de gidicem inşallah kötü bir şey çıkmaz
Sonucları habet et cnm bişi cıkmaz insallah
Allah sağlıcakla gönlüne göre versin inşallah
böbreğim sancılanıyordu birkaç gündür kızlar. dış gebelik midir diye içim içimi yiyor
O bnde de var, taş vardı ondan şüphelendim ama tamamen gebelikle ilgili sanırım

muhtemel doğum tarihi benim de 21 mart. Allah'ım birbirimize cinsiyetlerini haberdar etmeyi de nasip etsin :)
amin cnm kan değerin kaç çıktı?
dün sağlık ocağında 67 çıktı bugün hastanede 95 çıktı kese için haftaya cuma gel dedi doktor.aspirin, folikasit, progestan, tsh için levotiron kullanıyorum.kese sonrası clexane iğne kullanmaya başlıycam pıhtılaşma için.bebeğimin kalbi durdu mart ayında pıhtılaşmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…