• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah allah yardımcımız olsun bende 7+2 yim bizde ilk defa net olarak kalp atışını gördük bende polikistik över var puko da deniyor ayrıca kanda pıhtılaşma var 6. Haftada kaybediyordum bebeklerimi kimse anlamadı puko olduğumu bu doktorum bir kere baktı ultrasonla pukosun dedi hemen ilaç verdi o şekilde hamile kaldim tekrar bu arada diğer kontrollerimide yaptı pihtilasmadada sıkıntı gördü onunda iğnesini oluyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer

Geçmişte bende de Pko vardı Saracoğlu'nun soğan kürüyle kurtuldum.Hiç denedin mi canım gebelik düşünürken

Yok yok daha erken kalp atışı için.Şuan sadece varlığını biliyoruz Allah yokluğunu göstermesin.Benim ikinci bebeğim olacak nasipse.4 yaşında bir oğlum var ilki kadar stresli değilim ve herşeyden önemlisi tecrübeliyim.Zaman ilerleyecek ve bizde yavrularımıza kavuşacağız inşallah

Stres yapma canım rahat olmaya çalış yavrular hissediyor annenin ruh halini.Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak :KK66:
Stres yapmamaya calisiiyorum ama yine olmuyor elimde olmadan ama konusmak iyi geldi kafam rahatladi birazda olsa en azindan cok tesekkurler
Amin insallah aramizda 1 gün var :)
Evet tarihlerimiz çok yakın hayırlısıyla aynı günler doğumda yaparız inşallah azalma varmı kanamada yorma sakın kendini dinlen çalışıyormusun gitme ise yarin iyi hissetmiyorsan başka bir doktora git yarın anneler güçlü olur stres karamsarlık yok bilinçli anne var :KK9::KK9: neredensin:KK66:

Aslında beni düşündüren sadece nasıl bakilacak nasıl yeticem meselesi değil arkadaşlar.kararsizligimiz biraz da bu yuzden.şimdi uzun uzun anlatmayayim hic.çünkü herkes mutlulukla bebisini bekliyor.ama biz de hamilelikten once.hamilelik sirasinda sonrasinda ve hala olan bazı sağlık sorunları var.çok şükür önemli sonuçlar cikmiyor ama bizi üzüp üzüp sevindiriyor.
Ben iki olsun üç olsun çok çocuk olsun diye düşünüyordum hep.ama yeni doğdugundaki sağlık sorunlarını görünce.yok dedim bize bi tane çocuk yeter.allah buna sağlık sıhhat uzun ömür versin. Omrumden ömür gitti. Dediğim gibi çok şükür ne bir küvez ne bir yoğun bakım ne bir ameliyat yaşadık.ama bu ihtimallerin olabileceği sorunları yaşadık. Ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye kendimi yedim durdum. O zamanları unutamadım ben. O korkuları atamadım üstümden.

Evet tarihlerimiz çok yakın hayırlısıyla aynı günler doğumda yaparız inşallah azalma varmı kanamada yorma sakın kendini dinlen çalışıyormusun gitme ise yarin iyi hissetmiyorsan başka bir doktora git yarın anneler güçlü olur stres karamsarlık yok bilinçli anne var :KK9::KK9: neredensin:KK66:
Kanamam yok sadece bugun cok az pembe lekelenmem oldu normal diyorlar ama yine de korktum ben . Bu arada Sakaryadan katiliyorum :)

İkiz ihtimali yüksek gibi duruyor canım ama tabi en iyisini dr bilir :) hadi bakalım hayırlısı

Senin beta hcg kaçtı cnm

Canım benim ikiz :) 5. Haftada keseleri gördük :) 6. Haftada kalp atışlarını duyduk :) bugün tekrar duyduk hatta küçük mucizelerimizin :KK200::KK200:

Benmde bugün 5+1 sat â göre.ikizse iki kese goreblr o zaman.Tek de goreblr.çok heyecanlı :) Şuan 8 aylık kızım var ama olsun ikiz olması yine de çok heyecanlandirio.Allah m hakkimzda hangisi daha iyiyse onu nasipetsin.kalabalik aileleri çok severim.ben çok yipranirmsm gibi ama idare edebilck kapasitem varsa Allahm nasip etsin ne diyim :) senin ilk mi

Hanimlar merhaba araniza yeni katildim ben 7+3 gunluk hamileyim bugün wc ye gittigimde peceteye cok az pembe akinti geldi cok korktum doktora gittim korkulcak bisey yok olur boyle seyler dedi ama benim icin hic rahat degil 2 düşüğum oldu bu 3.gebeligim lutfen yardimci olurmusunuz
Inanirmisin benim de tam 7+3 te ayni sey oldu. Gorunce o kadar kotu oldum ki anlatamam. Doktorumu aradim hemen 1-2 gun bekle artma olursa hemen gel dedi. Benim cok boyle akintinin icinde pembelik kan gibiydi. 3. Gun de gorunce sabah apar topar gittim. Baktilar rahimden gelen birsey yok akinti icinde olabilir bazen dedi. Hic ilac igne vermedi. Sonra 2-3 gun daha gordum gecti.

Hanimlar merhaba araniza yeni katildim ben 7+3 gunluk hamileyim bugün wc ye gittigimde peceteye cok az pembe akinti geldi cok korktum doktora gittim korkulcak bisey yok olur boyle seyler dedi ama benim icin hic rahat degil 2 düşüğum oldu bu 3.gebeligim lutfen yardimci olurmusunuz
Bu arada benim de 1 dusugum var.

Inanirmisin benim de tam 7+3 te ayni sey oldu. Gorunce o kadar kotu oldum ki anlatamam. Doktorumu aradim hemen 1-2 gun bekle artma olursa hemen gel dedi. Benim cok boyle akintinin icinde pembelik kan gibiydi. 3. Gun de gorunce sabah apar topar gittim. Baktilar rahimden gelen birsey yok akinti icinde olabilir bazen dedi. Hic ilac igne vermedi. Sonra 2-3 gun daha gordum gecti.
Benim de geçer insallah

Günaydın Mart annişleri :) bir sorum var; normal şartlarda önümüzdeki hafta için tatil planımız vardı, tabii hamile olduğumu öğrenmeden önce yapılmış bir plan. ne dersiniz denize girmemin bir sakıncası var mı?

Aslında beni düşündüren sadece nasıl bakilacak nasıl yeticem meselesi değil arkadaşlar.kararsizligimiz biraz da bu yuzden.şimdi uzun uzun anlatmayayim hic.çünkü herkes mutlulukla bebisini bekliyor.ama biz de hamilelikten once.hamilelik sirasinda sonrasinda ve hala olan bazı sağlık sorunları var.çok şükür önemli sonuçlar cikmiyor ama bizi üzüp üzüp sevindiriyor.
Ben iki olsun üç olsun çok çocuk olsun diye düşünüyordum hep.ama yeni doğdugundaki sağlık sorunlarını görünce.yok dedim bize bi tane çocuk yeter.allah buna sağlık sıhhat uzun ömür versin. Omrumden ömür gitti. Dediğim gibi çok şükür ne bir küvez ne bir yoğun bakım ne bir ameliyat yaşadık.ama bu ihtimallerin olabileceği sorunları yaşadık. Ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye kendimi yedim durdum. O zamanları unutamadım ben. O korkuları atamadım üstümden.
Hiçbir şey kolay elde edilmiyor hanımefendi hele ki evlat gruptaki arkadaşlarım çocuk diye yanıp tutuşuyor ben çocuğum olmasına rağmen karnımdaki için ne kadar uğraştım sağlık sorunum yok mu sanıyorsunuz astım hastasıyım batın yapışıklığım fazla vb imtihanın ne kdr büyükse sevabın o kadar çok yalnız imtihanı kazanırsan çok kızdım size o karnınızdaki bebeğinizi aldırırsanız şayet evlat katili olacaksınız ne dinde Yeri var ne de tıpta anne karnına düşmeden 40 gün önce ruhu rahme üflenir her canlının o canlı bunu bil ki 35 günden itibaren kalbi atmaya başlıyor hiçbir şey armut piş ağzıma düş olmuyor biraz cefa çekeceğiz biz anneyiz anne olmanın anlamı bu zaten kızın için diğer evladını feda etmek bunun bi açıklaması olamaz ölüm riski olupta çocuğuna kıymayı aklının ucundan bile geçirmeyen insanlar var okuyunca çok sinirlendim size eğer bi cana kıyarsanız evladınıza bünün bu dünyada vicdan azabını öbür dünyada da evladın kendisi hesap soracak karar sizin yalnız ben kürtaj olayına kesinlikle sonuna kadar karşıyım

Back