- 25 Temmuz 2017
- 151
- 153
- 23
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki sizin kararınız ama şeytana uymayın sürekli size vesvese veriyor her aklına geldikçe kızını düşün şuan ona zarar gelsin istemersin karnındaki de sana tutunmaya çalışıyor annesi bırakma onun ellerini eminim hiç pişman olmayacaksın ve iyiki aldirmamisim diyeceksinKızım bütün gün huysuzdu.memeyi kesinlikle bırakmıyor. Açıkçası hamilelik konusunda tekrar kararsızlığa düştük. 4+5 te şu an.içinde henüz bir şey yok.zaten dr.bugün yarin karar ver bi daha canlaninca almam dedi. Çok çok çok zor karar. Kafayı yemek üzereyim.
Allah büyük yardım eder iyi bir seçim yapmissın vicdan yükü de ağır gelirdiBugün dr a gebeligi sonlandirmak için gittik. 16 aylık bir kızım var. Eşim çok yoğun calisiyor.sadece uyumaya geliyor nerdeyse okul dönemi. Anneanne babaanne gelemiyor bize yardıma. Hatta o yuzden simdiye kadar ücretsiz izindeydim. Bu hamilelik epey sağlam bir sürpriz oldu. Kızım bana çok bağlı.başkasında katiyen durmuyor.emmeye çok düşkün.
Bu şartlar altında kararımız sonlandirmakti. Ama vazgeçtik. Hayırlısıyla kendi oluruna bıraktık. Hepimiz için hayırlısı olsun
Benimde 2 düşügüm var bu üçüncü gebeligim bizde 3 ay cinse ilişki yasağı var ve kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz her hangi bir neden varmı kanama öncesi hissettiğin yasa dusuklerin nedeni neymiş biliyormusun pembe akıntı çok tehlikeli olmuyor genelde dinlen koruyucu iğne falan yaparlar yaptilarmiHanimlar merhaba araniza yeni katildim ben 7+3 gunluk hamileyim bugün wc ye gittigimde peceteye cok az pembe akinti geldi cok korktum doktora gittim korkulcak bisey yok olur boyle seyler dedi ama benim icin hic rahat degil 2 düşüğum oldu bu 3.gebeligim lutfen yardimci olurmusunuz
Demekki gerçekten önemli bir kanama değilmiş 2 3 güne geçecektir moralini yüksek tut tehlikeli olsa iğne yaptırırlar coraspin kaç tane içiyorsun ozelmi devletmi doktorunBendede iliski yasak ama koruyucu igne falan yapmadilar ilaclarini kullan dedi
Kızım bütün gün huysuzdu.memeyi kesinlikle bırakmıyor. Açıkçası hamilelik konusunda tekrar kararsızlığa düştük. 4+5 te şu an.içinde henüz bir şey yok.zaten dr.bugün yarin karar ver bi daha canlaninca almam dedi. Çok çok çok zor karar. Kafayı yemek üzereyim.
2 düşükten sonra sebebi araştırılır bu Dr a mi gittin hep başka bir drdan fikir al bence ben dusuklerimin sebebini bulana kadar Dr değiştirdim şuan gittiğim drum sebebini de çözümünü de biliyor yinede allaha emanet ol derse olur kimse engel olamazÖzel doktorum gunde 1 tane iciyorum
Farkli dotorlara gittim hep ama kimse arastirmadi bunda bir sıkıntı olmaz ins cok korkuyorum Allah sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah ama stresten uyuyamiyorum biran once bu tehlikeli aylar gecse diye bekliyorum ilk defa bukadar ilerleme gordum ilk defa keseyi gorduk kalp atisini duyduk devamida gelsin diye dua ediyorum
İnşallah allah yardımcımız olsun bende 7+2 yim bizde ilk defa net olarak kalp atışını gördük bende polikistik över var puko da deniyor ayrıca kanda pıhtılaşma var 6. Haftada kaybediyordum bebeklerimi kimse anlamadı puko olduğumu bu doktorum bir kere baktı ultrasonla pukosun dedi hemen ilaç verdi o şekilde hamile kaldim tekrar bu arada diğer kontrollerimide yaptı pihtilasmadada sıkıntı gördü onunda iğnesini oluyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu seferFarkli dotorlara gittim hep ama kimse arastirmadi bunda bir sıkıntı olmaz ins cok korkuyorum Allah sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah ama stresten uyuyamiyorum biran once bu tehlikeli aylar gecse diye bekliyorum ilk defa bukadar ilerleme gordum ilk defa keseyi gorduk kalp atisini duyduk devamida gelsin diye dua ediyorum
Sen kac haftalik hamilesinStres yapma canım rahat olmaya çalış yavrular hissediyor annenin ruh halini.Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak
Amin insallah aramizda 1 gün var :)İnşallah allah yardımcımız olsun bende 7+2 yim bizde ilk defa net olarak kalp atışını gördük bende polikistik över var puko da deniyor ayrıca kanda pıhtılaşma var 6. Haftada kaybediyordum bebeklerimi kimse anlamadı puko olduğumu bu doktorum bir kere baktı ultrasonla pukosun dedi hemen ilaç verdi o şekilde hamile kaldim tekrar bu arada diğer kontrollerimide yaptı pihtilasmadada sıkıntı gördü onunda iğnesini oluyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer
Stres yapmamaya calisiiyorum ama yine olmuyor elimde olmadan ama konusmak iyi geldi kafam rahatladi birazda olsa en azindan cok tesekkurler