• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sata göre 6 hafta birgunluktu ulturasyona göre 5 hafta bir günlük iki.kese olduğunu söyledi doktor on gun sonra gel dedi keselerden biri bebek var canlı kalp atımı var şükür ikinci kese boş dedi doktor ama ben eminim erken döllenme cunku eşim yurt dışındaydı o ay..15 gün yoktu zaten.25995.92 5 hafta 1 günlük ken

Ooo senin baya yüksekmiş.benmde birde bir oldgu için gününü biliyrm.erken döllenme oluo herhalde.hayirlsi bakalm.senin değerin yanında benimki tek gebelik zaten :)

Kalp atisi 160 altindaysa erkek derler genelde. Hatta ben ilkini kalp atisi 180 diye kiz olacak demistim kiz oldu.

Cnm benm kizmnda kalp atışı hep yavaştı 130larda falandı hatta.bende dediğin gibi ki mi erkek mi diye bakmıştım ama şimdi hiç hatrlamiyrm :)

Merhaba kızlar.kan verdgmde adetim geçeli 3 gün olmuştu.4.gündü.beta hcg 2953 çıkmış.kızımda ayni zamanlar 800 falanms.Daha az hatta.Ne dersn ikiz ihtimali var mdr.Yoksa kızım geç döllenme bu erken döllenme mdr.öncesinde bi düşügm vardı.o da kızım gibiydi değerleri.erkek mi acaba diyenler var.cinsiyeti etkiler mi.deneyimli ark.lrdn yorum bekliyrm.ikiz hamileler özellikle :)
Yarın Dr.â gidiyrm bu arada.bakalım o ne diick
İkiz ihtimali yüksek gibi duruyor canım ama tabi en iyisini dr bilir :) hadi bakalım hayırlısı

Doğru diosn.sonra Bilmem Kaç göbek öteden akrabanzda vardır derler :) Hayırlısı diyelim ya.bilemyrz.ikiz olan ark.var mi.kaçıncı haftada belli oluo acaba.5 .haftada belli olur mu
Canım benim ikiz :) 5. Haftada keseleri gördük :) 6. Haftada kalp atışlarını duyduk :) bugün tekrar duyduk hatta küçük mucizelerimizin :KK200::KK200:

Bu arada kızlar bugün kalp atışını duyduk.İnanılmaz bir şey,mucize ya.İşte şimdi hamileyim bir can taşoyorum dünyaya gelecek.Duygulanmamak elde değil.Hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucaklayalım inşallah yavrularımızı.[/QUOkızlar bugün bende doktora gittim 6 hafta 1 günlük çıktı ultrasonda kalp atişları gördük çok şükür. Görünce ağlamaya başladım çok farklı bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bebeklerimizi sağ Salim elimize almayı nasip etsin.❤️❤️❤️Tabi Doğum kısmıda kolay olur inş

Arkadaşlar bende bugün ilk defa bebeğimizi gördük kalp atışlarınızda duyduk. Görünce ağlamaya başladım. Çok farklı bi duygu rabbim herkese yaşatsın. Ben yurt dışında yaşıyorum burda alttan bakıyorlar stürkiyedede alttan mı bakıyorlar. Birde doktor sıvı aldı bugün.
Bide bebek 6 hafta 1 günlük çıktı ultrasonda.

sıvıyı neden aldı..
bana hiç alttan bakmadı
Arkadaşlar bende bugün ilk defa bebeğimizi gördük kalp atışlarınızda duyduk. Görünce ağlamaya başladım. Çok farklı bi duygu rabbim herkese yaşatsın. Ben yurt dışında yaşıyorum burda alttan bakıyorlar stürkiyedede alttan mı bakıyorlar. Birde doktor sıvı aldı bugün.

Bizde kalp atışlarını duyduk kuzumun çok şükür :) 7+3 üz :) ay çok değişik bi duygu. Ekrana kitlenip kaldım. Doktor onca şey anlattı bu rahim bu bebek falan hiç hatırlamıyorum :) videoaya aldım. Bin kere izleyip dinlemişimdir :)
Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar bu profilinizin altındaki hamilelik takvimi ni yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım benimki yoksa benmi göremiyorum nasıl yaptınız

Kızım bütün gün huysuzdu.memeyi kesinlikle bırakmıyor. Açıkçası hamilelik konusunda tekrar kararsızlığa düştük. 4+5 te şu an.içinde henüz bir şey yok.zaten dr.bugün yarin karar ver bi daha canlaninca almam dedi. Çok çok çok zor karar. Kafayı yemek üzereyim.

Back