- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.781
Migdem bulantıları tavan yapmış durumda kusamiyorum ama bulantidan kivraniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sata göre 6 hafta birgunluktu ulturasyona göre 5 hafta bir günlük iki.kese olduğunu söyledi doktor on gun sonra gel dedi keselerden biri bebek var canlı kalp atımı var şükür ikinci kese boş dedi doktor ama ben eminim erken döllenme cunku eşim yurt dışındaydı o ay..15 gün yoktu zaten.25995.92 5 hafta 1 günlük ken
Senin kac haftalikOoo senin baya yüksekmiş.benmde birde bir oldgu için gününü biliyrm.erken döllenme oluo herhalde.hayirlsi bakalm.senin değerin yanında benimki tek gebelik zaten :)
Kalp atisi 160 altindaysa erkek derler genelde. Hatta ben ilkini kalp atisi 180 diye kiz olacak demistim kiz oldu.
Senin kac haftalik
Evet canım Allah nasip ederse ikiz annesiyim :)Ikiz annesimisin?
İkiz ihtimali yüksek gibi duruyor canım ama tabi en iyisini dr bilir :) hadi bakalım hayırlısıMerhaba kızlar.kan verdgmde adetim geçeli 3 gün olmuştu.4.gündü.beta hcg 2953 çıkmış.kızımda ayni zamanlar 800 falanms.Daha az hatta.Ne dersn ikiz ihtimali var mdr.Yoksa kızım geç döllenme bu erken döllenme mdr.öncesinde bi düşügm vardı.o da kızım gibiydi değerleri.erkek mi acaba diyenler var.cinsiyeti etkiler mi.deneyimli ark.lrdn yorum bekliyrm.ikiz hamileler özellikle :)
Yarın Dr.â gidiyrm bu arada.bakalım o ne diick
Kız olursa ya Belma yada beyzanurNeymiş isimler
Bizde erkek olursa egemen kız olursa belli degilKız olursa ya Belma yada beyzanur
Erkek olursa Ahmet Serkan
Canım benim ikiz :) 5. Haftada keseleri gördük :) 6. Haftada kalp atışlarını duyduk :) bugün tekrar duyduk hatta küçük mucizelerimizinDoğru diosn.sonra Bilmem Kaç göbek öteden akrabanzda vardır derler :) Hayırlısı diyelim ya.bilemyrz.ikiz olan ark.var mi.kaçıncı haftada belli oluo acaba.5 .haftada belli olur mu
Bu arada kızlar bugün kalp atışını duyduk.İnanılmaz bir şey,mucize ya.İşte şimdi hamileyim bir can taşoyorum dünyaya gelecek.Duygulanmamak elde değil.Hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucaklayalım inşallah yavrularımızı.[/QUOkızlar bugün bende doktora gittim 6 hafta 1 günlük çıktı ultrasonda kalp atişları gördük çok şükür. Görünce ağlamaya başladım çok farklı bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bebeklerimizi sağ Salim elimize almayı nasip etsin.Tabi Doğum kısmıda kolay olur inş
Canım benim ikiz :) 5. Haftada keseleri gördük :) 6. Haftada kalp atışlarını duyduk :) bugün tekrar duyduk hatta küçük
Bide bebek 6 hafta 1 günlük çıktı ultrasonda.Arkadaşlar bende bugün ilk defa bebeğimizi gördük kalp atışlarınızda duyduk. Görünce ağlamaya başladım. Çok farklı bi duygu rabbim herkese yaşatsın. Ben yurt dışında yaşıyorum burda alttan bakıyorlar stürkiyedede alttan mı bakıyorlar. Birde doktor sıvı aldı bugün.
Arkadaşlar bende bugün ilk defa bebeğimizi gördük kalp atışlarınızda duyduk. Görünce ağlamaya başladım. Çok farklı bi duygu rabbim herkese yaşatsın. Ben yurt dışında yaşıyorum burda alttan bakıyorlar stürkiyedede alttan mı bakıyorlar. Birde doktor sıvı aldı bugün.
5 haftalık tahmini doğum tarihimiz 28mart nasipseKaç haftalık canım bebişin?