• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kanamam yok sadece bugun cok az pembe lekelenmem oldu normal diyorlar ama yine de korktum ben . Bu arada Sakaryadan katiliyorum :)
Ahh canım geçmiş olsun korkma ama tedbiride elden bırakma yat dinlen iş yapma. Sakarya'da hangi dr a gidiyorsun bende sakaryadayım ve hala bi dr a gitmedim burda kime gideceğimi bilmiyorum

aranızda hamile olduğunu öğrenip sigarayı bırakamayan var mı :110:
ben tek tük dayanamayıp içiyorum içim içimi yiyor sonra kendime söz veriyorum bir daha içmeyeceğim diye ama bir bakıyorum yine içiyorum:silah: hamile olduğumu öğrenmeden önce 1 paket içiyorsam şimdi 5 tane falan içiyorum inş biran önce bırakırım :olamaz: buraya bunu yazarken bile içmeyeceğim bir daha diyorum içimden :KK61:

E
Senin beta hcg kaçtı cnm

Benmde bugün 5+1 sat â göre.ikizse iki kese goreblr o zaman.Tek de goreblr.çok heyecanlı :) Şuan 8 aylık kızım var ama olsun ikiz olması yine de çok heyecanlandirio.Allah m hakkimzda hangisi daha iyiyse onu nasipetsin.kalabalik aileleri çok severim.ben çok yipranirmsm gibi ama idare edebilck kapasitem varsa Allahm nasip etsin ne diyim :) senin ilk mi
evet canım benim ilk hamileliğim 5yıldır istiyorduk bekliyorduk şükür :dua: benim adetimin gecikmesinden sanırım 5gün sonra falan 3500dü değerim :anneadayı: evet iki kat yorucu ama bir seferde de büyüyecekler inşallah

Günaydın Mart annişleri :) bir sorum var; normal şartlarda önümüzdeki hafta için tatil planımız vardı, tabii hamile olduğumu öğrenmeden önce yapılmış bir plan. ne dersiniz denize girmemin bir sakıncası var mı?
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin benim dr um izin vermiyor denize girmeyi özellikle ilk 3ay pH dengesini bozuyormuş vajinanın oda iyi birşey değil dedi

ben tek tük dayanamayıp içiyorum içim içimi yiyor sonra kendime söz veriyorum bir daha içmeyeceğim diye ama bir bakıyorum yine içiyorum:silah: hamile olduğumu öğrenmeden önce 1 paket içiyorsam şimdi 5 tane falan içiyorum inş biran önce bırakırım :olamaz: buraya bunu yazarken bile içmeyeceğim bir daha diyorum içimden :KK61:
Bi arkadadum da senin gibi yapiyordu canim ve bebek beyinde tumorle doğdu ve sebep içtiği sigaraymış lutfen kendini zorla ve içme bu yazdığımı sakın unutma

Bırakamadım demeyeyim de sürekli canım istiyor, eşim akşam içerken bi fırt diye tebelleş oluyorum başına. günde toplamda yarım sigara içiyorumdur ama ben de kendime kızıyorum çok :( Arkadaşım şimdi bu yazdığım da kendime söz olsun, artık onu da içmeyeceğim!! :super:

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin benim dr um izin vermiyor denize girmeyi özellikle ilk 3ay pH dengesini bozuyormuş vajinanın oda iyi birşey değil dedi

Aminn hepimizinkini inşallah... Ctesi dr uma gideceğim bakalım o ne diyecek, cevabın için teşekkürler. sevgilerr.

Ahh canım geçmiş olsun korkma ama tedbiride elden bırakma yat dinlen iş yapma. Sakarya'da hangi dr a gidiyorsun bende sakaryadayım ve hala bi dr a gitmedim burda kime gideceğimi bilmiyorum
Ben ilk once sami kemik'e gidiyordum konak hastanesinde 3.gebeligimde yine ona gidicektim randevu bulamadim Filiz dursuna gittim ondanda cok memnun kaldim simdi onunla devam ediyorum cok ilgili ve alakali biri

kan değerleriniz nasıldı ikiz olduğunu ne zmn öğrendiniz:)
Canım benimki tedaviyle oldu tüp bebek o yüzden transferimin 10. Günü adetime 2gün kala değerim 207 olunca şüphelendik, adet günümde 2gün sonra 607 oldu acaba dedik :)) sonra 5gün bekledik ve 3500 çıktı emin olur gibi olduk keseleri görünce emin olduk ;))

Aminn hepimizinkini inşallah... Ctesi dr uma gideceğim bakalım o ne diyecek, cevabın için teşekkürler. sevgilerr.

valla ben denize giriyorum arkadaşım benimki zor sahip olunan bir gebelik ama buradaki arkadaslar kadar pimpirikli degilim valla :KK48: bu arada ben de sigara içerdim günde 1 paket kadar olmasa da. Ama hamile oldugumu öğrenir öğrenmez tak diye kestim. Tüm hamileligi boyunca sigara icip saglikli cocuk sahibi olanlar var ama kötüden örnek olmamalı. Ben çok zorlandım en başta ama zor kavuştuğum icin Allah'ın verdiği bu mucizeye ve emanete hıyanet gibi düşündüm. Bir de bende pıhtılaşma çıktı sigara onu da tetikliyormuş

Canım bu hafta çağırdı aslında hcg değerim yüksek benim duyulabilir belki diye ama ben çalıştığım için bir daha bir daha gitmeyeyim diye haftaya perşembeye randevu aldım. 5 hafta 2 günlükken hcg değerim 14500 küsurlardaydı. Ayı dolmadan keseyi de gördüm bebeğimi göremedim ama haftaya inş. hem görüp hem kalbini duyarım. Sen ne zaman gideceksin?
Beni de yarin cagirmisti canim kalp atışı icin. Yarin 6+2 yim garanti olsun diye pazartesi gitmek istiyorum

Ben ilk once sami kemik'e gidiyordum konak hastanesinde 3.gebeligimde yine ona gidicektim randevu bulamadim Filiz dursuna gittim ondanda cok memnun kaldim simdi onunla devam ediyorum cok ilgili ve alakali biri
Bende sami kemik'e bi randevu alayım diyorum içlerinde en yaşlı ve deneyimlisi o diye istiyorum açıkçası :) benimkiler tüp bebek ve ikiz olunca çok endişeliyim Konak'ta Yen'i doğan yoğun bakımı olduğu için tercihim o hastane aslında dr içinde burda bir dr um olacak ama İstanbul'da da perinatoloğa gidicem aynı zamanda riskli gebelik olduğu için

Selam kizlar benim gibi cok halsiz cok bitkin uzerinden kamyon gecmis gibi hisseden var mi? :( cocuklara kalkip yemek yapamiyorum ayaga kalktigim an basim donuyor bayilcak gibi oluyorum... yok mu bunun cozumu acaba :(

Arkadaşlar merakimdan soruyorum kınamak icin degil. Spiralle hamile kalan arkadaşi tenzih ederim ama cocuklariniz bu kadar kucukken eger korunmuyorsaniz hamile kalmaniza neden şok gecirip üzülüyorsunuz ☺️
Mesela bizde korunuyorduka canim birde mesala hemen adet ertesi hamile kalınmaz derler 28 mayıs adet oldum 5 haziran temizlendim 11haziranda eşim.yurt dışına çıktı ve adet döneminde geldi düşünüyorum nasil oldu gerçekten mucize...rabbimin bana verdiği mucize...

Bende sami kemik'e bi randevu alayım diyorum içlerinde en yaşlı ve deneyimlisi o diye istiyorum açıkçası :) benimkiler tüp bebek ve ikiz olunca çok endişeliyim Konak'ta Yen'i doğan yoğun bakımı olduğu için tercihim o hastane aslında dr içinde burda bir dr um olacak ama İstanbul'da da perinatoloğa gidicem aynı zamanda riskli gebelik olduğu için
Sami kemik cok iyi bir doktor kesinlikle oneririm teyzemin doktoru kendisi dunde sezeryan dogumunu gerceklestirdi mukemmel biri

Back