• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet vardım ama çok yazmasamda daha çok takip ederdim. Seni hatırlıyorum... Aynen benimde deli cesareti çalışıyorum ve iki küçük çocukla tek başıma nasıl baş edecem bilmiyorum. Sağlıkla gelsinlerde Allah kolaylığını da verir inşallah
Amin cnm.insallah bende oyle dusunuyorum.

Canım hangi doktora gideceksin?
Canım ben Güray Ünlüye gidecektim.Sonra muayene ücreti doğum ücreti hastane ücreti bizi çok aşacaktı.Medicale gittim Melek büyükkınacıya çok tatlı bir doktor ve her şeyi konuştuk.Doğum ücretine de bu yıl için epiduralsiz 2000 dediler.Bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz da orda devam ederiz.

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar :KK66:
Bugün (4+5) kan tahlilimizi yaptırdık Beta sonucumuz 455 çıktı. Oğlumda da aynı günlerde yaptırmıştık 500 civarı çıkmıştı.Yaklaşık aynı yani.Artık bir daha ki sefere de Allah nasip ederse kalp atışlarımız için gideceğiz :KK66:

Canım benim 5+1 de ultrason görüntüm aynı bu şekildeydi kesenin içindeki şey onun boş olmadığınanlamına geliyormuş 9 gün sonra da bebeği gördük. Senin geç döllenme olmuş galiba 10 gün sonra bebeği görürsün inşallah merak etme
İnşallah. Tek mesele beklemek :KK76: o da olcak o kadar. Sizin de bebişiniz hayırlı olsun...

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar :KK66:
Bugün (4+5) kan tahlilimizi yaptırdık Beta sonucumuz 455 çıktı. Oğlumda da aynı günlerde yaptırmıştık 500 civarı çıkmıştı.Yaklaşık aynı yani.Artık bir daha ki sefere de Allah nasip ederse kalp atışlarımız için gideceğiz :KK66:
İnşallah canım hoşgeldin hayırlı olsun :)

Bu arada kızlar bugün kalp atışını duyduk.İnanılmaz bir şey,mucize ya.İşte şimdi hamileyim bir can taşoyorum dünyaya gelecek.Duygulanmamak elde değil.Hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucaklayalım inşallah yavrularımızı.
Dün ben de duydum harika bi duygu eşim videoya çekti açıp açıp izliyorum :)) Rabbim daim etsin inşallah

Benim cok uzun uğraşlar sonucu cocugum oldu o yuzden kendimi hala inandiramadigim ve hemen havaya girmek istemedigim icin 3 aydan önce söylemek istemiyorum. Ama merak etmeyin infertilite sorunu yaşayan insanlar birilerinin çocuklarına hasetlenip nazar degdirecek insanlar değiller. İnfertilite sorunu yasarken beni en çok üzen ve hayata küstüren sizin gibi düşünen insanlardi. Allah herkesin gönlüne göre versin

Canım muhtemel dogum tarihimiz yakın sen kalp atışı icin ne zaman gideceksin?
Beni yanlis anlamanizi istemem.kimsenin kimsenin hamileligini kiskandiginida düşünmüyorum cok sukur ki sizin gebelikle sonuclanmis bir sureciniz var hepimoz gibi rabbim saglikla tamamina erdirsin inşallah.ayni dairede calistigim iki samimi arkadasim yillardir cocuk sahibi olmak icin ugraslar veriyor ve hala netice alamadilar.onlarin yaninda hamilelik problemlerimo dile getirmenin zor oldugunu dile getirmeye calistim sadece.çünkü sunu da cok iyi biliyorum rabbim zorlu sureclerden sonra anne baba olmayi insana nasip ettigi zaman herkesten daha güçlü olacaklardir.bulantilara agrilara daha iyi gogus gereceklerdir.dusuncemin yanlis anlasilmasi beni üzdü yazdiklarim sizi uzduyse özür dilerim

Ah memleketim ah :) Ankaranın neresindesin canım? Hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun. Ben oğluşuma hamileyken bir dönem annemlerin yanına geldim ve hastane konusunda problem yaşadım. Başka dr.a gidince afra tafta yapanlarda var yani :) ama sonuç itibariyle misafir olarak geldim ve mecbur görünmek zorundaydım.
Ankara baskent hastanesinde takip ve dogumum gerceklesti fakat oradan ayrilan kadin dogumcularda oldu.simdikini bilmiyorum daha dusunmedim.tavsiyeleri degerlendirip en hayirli doktor ve hastaneye karar veririz inşallah hepimiz

Kızlar 6+3 haftaligim. İki gundur bulantilarim baslamisti. Bugun midem bulanmiyor. Gogus hassasiyetim de azaldi. Korkuyorum neden boyle? Sizde de var mi boyle bir durum?
Ben de bu gün öyle hissettim her akşam uyuyakalirdim bu akşam cin gibiyim bulantı göğüs hassasiyeti yok bende şüpheleniyorum

Back