- 9 Temmuz 2017
- 23
- 31
- 3
- 40
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.581
Sağlıkla kucağımiza alalim inşaAllah. Ben çok hızlı sayilmam ya yaş 32Benimde büyük 6 , küçük 2 yaşında .
Bende 25 yaşındayım. Hızlı gidiyoruz dur bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağımiza alalim inşaAllah. Ben çok hızlı sayilmam ya yaş 32Benimde büyük 6 , küçük 2 yaşında .
Ne güzel genç yaşta anne olmuşsunuz. Allah bağışlasın evlatlarınızıBenimde büyük 6 , küçük 2 yaşında .
Hoşgeldin.. Bende 2015 Kasım annesiydim şimdi de Allah nasip ederse Mart annesi olacazKizlar bende az once gebelik testi yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.2015 kasim annesiydim simdi de mart olucam herhalde.rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
İnşallah tatlım yaa. Genceciksin maşallah. Okula yollayacakmısın büyük oğlanı bu yıl. Neler bekliyo bizi görceceğiz bakalım. Anaokulunu bitirdik biz bu sene bire başlıyoruzSağlıkla kucağımiza alalim inşaAllah. Ben çok hızlı sayilmam ya yaş 32
Kasim annesi grubunda varmiydin ?? Rabbim sag salim kucagina almayi kismet etsin sende tekmisin benimki biraz deli cesareti bakalim.Hoşgeldin.. Bende 2015 Kasım annesiydim şimdi de Allah nasip ederse Mart annesi olacaz
Bişey olmaz inşallah canım. Her dakika olmasa da benimde oğlum 2 yaşıbda ve evim dubleks alıyorum , taşıyorum. Aslında bende endişe ediyorum ama doktorum etkilemeyeceğini söyledi. Sizde de öyle olur umarımKizlar benim oglum surekli kucakta benim gibi olan varmi insallah risk yasamam biraz korkuyorum .
Aminn teşekkür ederim, çokk saolun inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız meleklerimiziNe güzel genç yaşta anne olmuşsunuz. Allah bağışlasın evlatlarınızı
İnşallah tatlım yaa. Genceciksin maşallah. Okula yollayacakmısın büyük oğlanı bu yıl. Neler bekliyo bizi görceceğiz bakalım. Anaokulunu bitirdik biz bu sene bire başlıyoruz
Bende 27 yaşındayım yanliz degilsun canim gencecik yasta ucledik masaAllah bize..büyük 1 e başlıycak inşaAllah benimde yarıyıldan sonra dogum inşaAllah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımiza almayı nasip etsin..hepimiz kiz gözlüyoruz sankiİnşallah tatlım yaa. Genceciksin maşallah. Okula yollayacakmısın büyük oğlanı bu yıl. Neler bekliyo bizi görceceğiz bakalım. Anaokulunu bitirdik biz bu sene bire başlıyoruz
Öğrenirler tabiki..insaAllahAyy tesekkur ederim bizde anaokulunu bitirdik birinci sınıfa başlayacağız inşaAllah.kucukle evdeyiz.marta kadar yani doğuma kadar okumayı öğrenirler galiba
Evet vardım ama çok yazmasamda daha çok takip ederdim. Seni hatırlıyorum... Aynen benimde deli cesareti çalışıyorum ve iki küçük çocukla tek başıma nasıl baş edecem bilmiyorum. Sağlıkla gelsinlerde Allah kolaylığını da verir inşallahKasim annesi grubunda varmiydin ?? Rabbim sag salim kucagina almayi kismet etsin sende tekmisin benimki biraz deli cesareti bakalim.
Bende öyle umut ediyorum :) umarım yormazlar kalem kağıt savaşlarıyka kardeşler arasındaAyy tesekkur ederim bizde anaokulunu bitirdik birinci sınıfa başlayacağız inşaAllah.kucukle evdeyiz.marta kadar yani doğuma kadar okumayı öğrenirler galiba
Siz nasıl hissediyorsunuz bilmiyorum ama sanki ben yine oğlum olacak gibi hissediyorum :) tşk ederim sizede maşallahhBende 27 yaşındayım yanliz degilsun canim gencecik yasta ucledik masaAllah bize..büyük 1 e başlıycak inşaAllah benimde yarıyıldan sonra dogum inşaAllah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımiza almayı nasip etsin..hepimiz kiz gözlüyoruz sanki
Benim oğlan da öyle hatta dışarı gezmeye çıksak da sürekli kaldırmamı istiyor bide emiyor. Allah'tan bakıcısı varda o yardımcı oluyor. Geceleri biraz zorlanıyorum işte bulantılar da oluncaKizlar benim oglum surekli kucakta benim gibi olan varmi insallah risk yasamam biraz korkuyorum .
Bende oğlan gibi hissediyorum canim birde iki oglumda da kiz cok istemiştim rabbim aslanlarımı verdi hamdolsun cok-da kendimi umutlandirmak istemiyorum ama cok-da dua ediyorum rabbim dualara icabet edendir...Siz nasıl hissediyorsunuz bilmiyorum ama sanki ben yine oğlum olacak gibi hissediyorum :) tşk ederim sizede maşallahh
Hayırlısı bakalım bende de tam tersi oğlan çocuk merakı var :) anneye daha düşkünler diye sanırım :):)Bende oğlan gibi hissediyorum canim birde iki oglumda da kiz cok istemiştim rabbim aslanlarımı verdi hamdolsun cok-da kendimi umutlandirmak istemiyorum ama cok-da dua ediyorum rabbim dualara icabet edendir...
Benimkiler babaya düşkünler belli olmuyor canim hayırlısı tabi..saglikla sıhhatle kucağımiza alalim rabbim sağlıklı sıhhatli akıllı evlatlar versin bizlere...Hayırlısı bakalım bende de tam tersi oğlan çocuk merakı var :) anneye daha düşkünler diye sanırım :):)
Ben bugün sağlık ocağına gittim ama yapmadılar malesef hastanede yaptırcam sağlık ocağına göre değişiyor sanırım..Bu testleri sağlık ocağında yaptırdım ben