- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #35.921
inşallah canım inşallah.Yaa ne güzell, hediye olması daha anlamlı değil mi zaten kuzum:) aradaki o bağ ne kadar mucizevi değil mi.. Belkide bundan sonrası için hep geçerli olur hediyesi prensesin:)
Ay yesinler seni :)bende annecigime gönderdim hediyemi çok sevindi:)kuzular hepimizin aslında en güzel hediyesi kollarında şuan.Rabbim onlara sağlık sıhhat versin,güzel anneler hepinizin günü kutlu olsunKızlar ben annemlere gidecem eşime dedim bir buket gül getir bende Etimek tatlısı yaptım ağzımız tatlansin. Sevinecek kadın canım Annem benim.evdeki erkek kardeşlerimin düşüneceğini sanmıyorum.
Benimki güya kibarlık etmiş :) elbise almış kızımıda kucaklamış getirmiş al sana anneler günü hediyesi diye.Hadi kızlar benim gibi bazılarınjnki odun olabilir bende hediye falan almamış beni sallamamis diye evi süpürttum temizlik yapıyorum onu da calistiriyorum küs küd konusmadan yapiyo:))amannn yeaa banane yapsn .neyse neyse kimin eşi napti hadi yazın insanlığın ölmediğini görelim a güzel haberlere sevgi dolu sürprizler duymaya ihtiyacım var bende başkalarının yaşadıklarıyla sevineyim bari:)))en çok S sarihperi senin eşin ne aldı merak ediyorum
Allahhhhh seni yaa trip atmış:))adam dusunmus işte ya 38-40 46 bile olsa al giy yazık sevinsin:))aynen yaa Allah annelerjmize hayırlı güzel uzun omurler versin babalarimiza daBenimki güya kibarlık etmiş :) elbise almış kızımıda kucaklamış getirmiş al sana anneler günü hediyesi diye.
Tamam dedim tuttum bu yöntemi , artık bende sevgililer günü , doğumgünleri,evlilik yoldönümü ve babalar gününde bebeleri kucalayıp babalarnın önüne atıcam. Al sana hediye diye :):)
Ben pek önemsemem böyle günleri yaaa bende de var odunlukAllah analarımızı başımızdan eksik etmesin yeter...
Ha bide adama trip attım , elbiseyi niye 38 beden almadında 40 aldn diye
Ne sanıyosam kendimi işte :):) egolarımı tutamadım. Amiin amin inşallah canım beniim.Allahhhhh seni yaa trip atmış:))adam dusunmus işte ya 38-40 46 bile olsa al giy yazık sevinsin:))aynen yaa Allah annelerjmize hayırlı güzel uzun omurler versin babalarimiza da
Kuzum tabikştabiki öpeceğiz sevgimizi başka nasıl gösterebiliriz ama ağzından öpmeyi uygun bulmuyorum ben. Bi pedagogun yazısını okumuştm. Çocuklar bunu normal bir şey olarak algılıyormş. Yabancılar öptüğünde normal gelebiliyormuş. Bence alnı var burnu var elleri var. Dudak ise cinsellik objesi. Benim fikrim dikkat et
Yok cnm ya ilk sürüşten daha bişi olmadı :)Opmuyoruz canım
Öyle ya zor iyi geldi mi ilk suruste
Ya cnm neden ailenin gelmesni istemiyor. Sana yardıma geliyorlardır sanki keyfine mi gelck. İstememsi için bi sebep mvar mı davranşları nasl ailenin.Bnde kocadan yana dertli olanlardann Allahim nerden niye evlendim ya nasil birine dustum anlamiyorum adam aileme ablalarima kardesime dusman gunduzlerden annemin yankma gelmesine bi hayiflaniyor misafir cagirdigimda kavga gurultu niye cagiriyormusum yapacak gucum yoksa yapamyacakmisim cocuk evine gelmesinmis biktim resmen ya sanki ev benim evim degil gibi hayattan sogudum resmen sonrada benle irlikde olmak istiyor haliyle bukadar lafa soze istemiyorum bende
Iyı yaptin temizlik yaptirmakla:) bende atesli geceler yokki daha canım ya merak etmissin ama:) hatira kalsin dedim diye sanırım merak ettin:) senin fikrin miydi yoksa yazyagmurunun mu nikide o mu bilmiyorum yazin gerisini salladim:) yuzuk aldırıyorum tanidik kuyumcu var zenden begendim bi haftaya olurmus, kuyumcu zendeki fiyat icin bu ne yea ucmus demis bu fiyata olmaz merak etme demis ekonomik ve hatira yollu bi sey oldu olcak inşallah onun dışında gayet normal bi gun sözlü kutlamadi mesela onemsemrz hic ama hediyeyi istiyorum deyince aldi almazsan kiyamet kopacal dedim iki gin once tlf aldi kendsne gerck sotdu sna mi alalum bna mi diye neyse anacim bebegi uyutinca aldim elime süpürgeyi temizlik yaptim:)))Hadi kızlar benim gibi bazılarınjnki odun olabilir bende hediye falan almamış beni sallamamis diye evi süpürttum temizlik yapıyorum onu da calistiriyorum küs küd konusmadan yapiyo:))amannn yeaa banane yapsn .neyse neyse kimin eşi napti hadi yazın insanlığın ölmediğini görelim a güzel haberlere sevgi dolu sürprizler duymaya ihtiyacım var bende başkalarının yaşadıklarıyla sevineyim bari:)))en çok S sarihperi senin eşin ne aldı merak ediyorum
Fikir benden çıktı canım zaten sadece fikirler benden çıkıyor icraat yokIyı yaptin temizlik yaptirmakla:) bende atesli geceler yokki daha canım ya merak etmissin ama:) hatira kalsin dedim diye sanırım merak ettin:) senin fikrin miydi yoksa yazyagmurunun mu nikide o mu bilmiyorum yazin gerisini salladim:) yuzuk aldırıyorum tanidik kuyumcu var zenden begendim bi haftaya olurmus, kuyumcu zendeki fiyat icin bu ne yea ucmus demis bu fiyata olmaz merak etme demis ekonomik ve hatira yollu bi sey oldu olcak inşallah onun dışında gayet normal bi gun sözlü kutlamadi mesela onemsemrz hic ama hediyeyi istiyorum deyince aldi almazsan kiyamet kopacal dedim iki gin once tlf aldi kendsne gerck sotdu sna mi alalum bna mi diye neyse anacim bebegi uyutinca aldim elime süpürgeyi temizlik yaptim:)))
Bi de dis çürükleri yemek artıkları derken enfeksiyon riski varmış dudisten opunce :)Kuzum tabikştabiki öpeceğiz sevgimizi başka nasıl gösterebiliriz ama ağzından öpmeyi uygun bulmuyorum ben. Bi pedagogun yazısını okumuştm. Çocuklar bunu normal bir şey olarak algılıyormş. Yabancılar öptüğünde normal gelebiliyormuş. Bence alnı var burnu var elleri var. Dudak ise cinsellik objesi. Benim fikrim dikkat et
Yok cnm ya ilk sürüşten daha bişi olmadı :)
Cnm benim fikrimdi o. Seneye ben yaptırcam kendime. Şu an çalşmıyorm ya rapor parası toplu yatacak. Eşimde çalşmıo. Ama kenslkle çok anlamlı bir hediye. Bebeğe de kalacak bir hediye..Aklimda anne sütü bebek saci kolyesi yaptırmak var birde cok hosuma gitti fikir butdan cikmisti:) yaptirmayi düşünen var mı?
Aaa bu çok anlamlı biseymis yeni duydum böyle bisey olduğunu ve gerçekten çok hoşuma gitti nerede yaptırılıyor ve ne kadara fikri olan var mıCnm benim fikrimdi o. Seneye ben yaptırcam kendime. Şu an çalşmıyorm ya rapor parası toplu yatacak. Eşimde çalşmıo. Ama kenslkle çok anlamlı bir hediye. Bebeğe de kalacak bir hediye..
Aa şimdi baktım netten ,bende yaptırayım ya çok güzelmiş gerçekten anlamli