2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben annemlere gidecem eşime dedim bir buket gül getir bende Etimek tatlısı yaptım ağzımız tatlansin. Sevinecek kadın canım Annem benim. evdeki erkek kardeşlerimin düşüneceğini sanmıyorum.
Ay yesinler seni :)bende annecigime gönderdim hediyemi çok sevindi:)kuzular hepimizin aslında en güzel hediyesi kollarında şuan.Rabbim onlara sağlık sıhhat versin,güzel anneler hepinizin günü kutlu olsun

E Elifaselimm canım senin de esinle işin zor ya aileyi istememelri de garip sen de ya sabır çek kuzum inşaallah akılları başlarına gelecek de bari geç olmadan gelse,@sebebimsinki kuzum seni yaşadıklarına da çok üzüldüm ama şimdi iyiymssnz Allah daha da iyi etsin huzurunuzu arttrsn kim ne der ne söyler boşver ya bak şimdi iyiyms Allah sabrsknjn karşılığını vermiş y4zy4qmurum zaten al seninkini vur benimkine bi şömine olsa da atsak su odunları içine S sarihperi jtaime020626 A Albeni7 kızlar size de desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ediyorum valla bu grup olmasa daha da zor olacak herşey buraya yazıp rahatliyorum

Hadi kızlar benim gibi bazılarınjnki odun olabilir bende hediye falan almamış beni sallamamis diye evi süpürttum temizlik yapıyorum onu da calistiriyorum küs küd konusmadan yapiyo:))amannn yeaa banane yapsn .neyse neyse kimin eşi napti hadi yazın insanlığın ölmediğini görelim a güzel haberlere sevgi dolu sürprizler duymaya ihtiyacım var bende başkalarının yaşadıklarıyla sevineyim bari:)))en çok S sarihperi senin eşin ne aldı merak ediyorum

Benimki güya kibarlık etmiş :) elbise almış kızımıda kucaklamış getirmiş al sana anneler günü hediyesi diye.
Tamam dedim tuttum bu yöntemi , artık bende sevgililer günü , doğumgünleri,evlilik yoldönümü ve babalar gününde bebeleri kucalayıp babalarnın önüne atıcam. Al sana hediye diye :):)

Ben pek önemsemem böyle günleri yaaa bende de var odunluk Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin yeter...

Ha bide adama trip attım , elbiseyi niye 38 beden almadında 40 aldn diye

Allahhhhh seni yaa trip atmış:))adam dusunmus işte ya 38-40 46 bile olsa al giy yazık sevinsin:))aynen yaa Allah annelerjmize hayırlı güzel uzun omurler versin babalarimiza da

Kuzum tabikştabiki öpeceğiz sevgimizi başka nasıl gösterebiliriz ama ağzından öpmeyi uygun bulmuyorum ben. Bi pedagogun yazısını okumuştm. Çocuklar bunu normal bir şey olarak algılıyormş. Yabancılar öptüğünde normal gelebiliyormuş. Bence alnı var burnu var elleri var. Dudak ise cinsellik objesi. Benim fikrim dikkat et
Opmuyoruz canım

Öyle ya zor iyi geldi mi ilk suruste
Yok cnm ya ilk sürüşten daha bişi olmadı :)

Ya cnm neden ailenin gelmesni istemiyor. Sana yardıma geliyorlardır sanki keyfine mi gelck. İstememsi için bi sebep mvar mı davranşları nasl ailenin.
Bir de istediğin her zaman buraya yaz tabi ki. Zaten isteyen cevap verir. İsteyen görmezden gelir. Burası ortak bir alan neticede. Sen içini dök..

Iyı yaptin temizlik yaptirmakla:) bende atesli geceler yokki daha canım ya merak etmissin ama:) hatira kalsin dedim diye sanırım merak ettin:) senin fikrin miydi yoksa yazyagmurunun mu nikide o mu bilmiyorum yazin gerisini salladim:) yuzuk aldırıyorum tanidik kuyumcu var zenden begendim bi haftaya olurmus, kuyumcu zendeki fiyat icin bu ne yea ucmus demis bu fiyata olmaz merak etme demis ekonomik ve hatira yollu bi sey oldu olcak inşallah onun dışında gayet normal bi gun sözlü kutlamadi mesela onemsemrz hic ama hediyeyi istiyorum deyince aldi almazsan kiyamet kopacal dedim iki gin once tlf aldi kendsne gerck sotdu sna mi alalum bna mi diye neyse anacim bebegi uyutinca aldim elime süpürgeyi temizlik yaptim:)))

Aklimda anne sütü bebek saci kolyesi yaptırmak var birde cok hosuma gitti fikir butdan cikmisti:) yaptirmayi düşünen var mı?

Fikir benden çıktı canım zaten sadece fikirler benden çıkıyor icraat yokuyguna yaptırmanız süper olmuş yaa tanıdık da olunca bi de zen pahalı canım ama fikir olmuştur işte model vs .güle güle kullan mutlu huzurlu günlerde:))

Bi de dis çürükleri yemek artıkları derken enfeksiyon riski varmış dudisten opunce :)

Aklimda anne sütü bebek saci kolyesi yaptırmak var birde cok hosuma gitti fikir butdan cikmisti:) yaptirmayi düşünen var mı?
Cnm benim fikrimdi o. Seneye ben yaptırcam kendime. Şu an çalşmıyorm ya rapor parası toplu yatacak. Eşimde çalşmıo. Ama kenslkle çok anlamlı bir hediye. Bebeğe de kalacak bir hediye..

Cnm benim fikrimdi o. Seneye ben yaptırcam kendime. Şu an çalşmıyorm ya rapor parası toplu yatacak. Eşimde çalşmıo. Ama kenslkle çok anlamlı bir hediye. Bebeğe de kalacak bir hediye..
Aaa bu çok anlamlı biseymis yeni duydum böyle bisey olduğunu ve gerçekten çok hoşuma gitti nerede yaptırılıyor ve ne kadara fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…