Cnm uyuma partisi baNa uyar.
Canm ya yüzündeki pütürcük için bana sebamed koruyucu yüz kremi önerdi bi akraba. Aldım bakalm bi denicem. Sana da yazarım. Şampuanı da değiştirdm doktır bi bioderma önermişti. Şampuanla daha iki sefer yıkadm. Değişen bişi yok.
Mide gazı çıkıyor bizim kızın da bağırsak gazı zor işte. Göbeğine masaj, bisiklet hareketi, gaz ilacı anca çıkartıo. Baya uğraştırıo.
Uyurken gündüz ben beşiğini salona getiriyorm. Tv sesi oluyor. Çok aşırı açmasam da sesi duyuyor. Sessiz olmuyır. Beyaz gürültü açtığım da oluyor .
Aspiratörü neden önermedi. Sadece serum fizyolojk dökünce geçmio ki. Valla benden çok sümüklü benmki :) bi de benm doktorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsin Aspiratörü demişti.
Emzirirken ben eldiveni çıkartyorm bazen. Göğsümü yırtyor ama napım. Bana da demşşti doğumdan sonra ebe. Seni hissetsin eldiven çıkart die.
Ya benm kız gece 4-5saat uyuyor. Uyandırınca emmiyor asla uyumaktan. Altını açıyorm uyansın die ayağını skıorm burnunu sıkıorm ama uyanıo geri uyuo. İki üç pırt çekio. Bunun için de uyandırmayı bıraktım. Benm doktor da kesnlkle uyandır demişti.
Aldn mı cnm. Aventindi.