2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bugün 33 günlük olduk doğduğundan beri defalarca çıktık o da alıştı artık :)
Masallah canım ya bi biz çıkamadık evde kuflencez ben hiç korkmuyorum çıkmaktan aksine çok istiyorum ama eşimde bi kirk anlayışı var onu bekliyorum maalesef

Arkadaşlar doktor ogluma iki damla verdi biri meşhur biogaia diğeri laktazm bence çok faydası oldu bunlardan önce resmen krize giriyodu çocuk sabaha kadar inliyodu şimdi de kaka yaparken zorlaniyo ama gazını rahat çıkarıyor inşaallah tesadüf değildir de böyle devam eder,gaz skntisi çekenler bence mutlaka damla kullanın içeriğine baktım ben hiç bisey yok nerdeyse rahat olun

Geçen esimle skntidan bahsetmistkm bana A Albeni7 y4zy4qmurum ilkduyansenol kızlar sagolun mesajlar için baktım benden sonra bi kac kişi daha yazmış eşinden sikayetler vs.benim artık sınır noktama geldi ciddi ciddi karşıma alıp bosanalim dedim ağladım bosanalim deyip kalktı gitti .Ben şok...sonra gece kalktı yanıma geldi sarıldı uzun zaman sonra beraber yattik tabi her kadın gibi bende yelkenler fora..bu bi gün sürdü tabi sonra yine ayrı yatıyoruz :))dikkat ettim de ne zaman ailesi gelse bizde boşanma lafları geziyor A Albeni7 keşke dediğin gibi aileyi yollayabilsem de nerdeeee valla lohusaligimi yasatmadilar resmen hergun misafir agirliyo gibi yemek yapıp sunuyorum ön gun daha da burdalar muhtemelen .bunlar bi gitse rahatlicam aslında iyi insanlar tek sorun hep zamansız gelirler ve hiç biseye yardım etmezler gün sayıyorum artık ne bi yere gidebiliyorum ne bi arkadaşım gelebiliyor oğlumun tadına bile varamiyirum kp çok oynuyosn bırak uyusun diyo ki daha yanında bi kere bile kucaklamisligim yok odadan cikarmiyorum bebeği kv de de gelip Şapur supur opuyo yüzü hep sivilce oldu bebegimin .yazmayacaktim zira kendimi tutamıyorum gordugunjz gibi uzattim yine.amannn bunlar da geçecek canlar ama şu bebegimin ilk günlerinde beni bu kadar rahatsız etmelerini unutmayacağım düşüncesizlik yani madem faydanjx yok zarar da vermeyin kardesim

Bebekleriniz gulmeye başladı mı kızlar benim ki bugün babasiyla oynadı resmen çok duygulandim ya ağladim resmen bana da gulumsedi .sonra bi daha başaramadik ama tesadüf gibi bi gulme değildi gayet bilinçli tepki gibiydi olabilir mi ki

Canım ya kv olayına üzüldüm valla senin yardıma ihtiyacın varken onlara yemek yapmak nasıl birşey nasıl bir vicdanları var ben şuana kadar yemek yapmadım 20 gün annem burdaydi o gittikten sonra kv yapıp getiriyor Allah razı olsun , bide yemek için vaktinin olmasına şaşırdım benim zor oluyor boş vaktim valla
Bu arada bizim kızda babasına güldü bı iki kere ama bana gülmedi tam olarak ama takip ediyor bana bakıyor iyice :)

olabilir canim benim kiz iki haftalikken basladi gülücük sacmalara biz melekleri görüyor heralde derdik :) ama artik bize gülüyor anliyorum göz temasi var iltifatlar edince gülüyor agzini acarak gülücük atti biz bittik tabi ona :) şakasina kizip bagirdik bide kaşını catti hemen.

8 saatlik savaşın sonunda kizimi uyutabildim cok kötü bir gündü yaa ölüyorum yorgunluktan ve bel agrisindan. ya kizlar bu normal mi kizim 38 gunluk ve 2 gundur uyutamiyorum gündüzleri sabah bir saat falan uyuyor uyaniyor birdaha nafile ugraş dur . tecrubeli anneler bir sey soylesin artik bu boyle mi gidicek hep

Sanırım bi iyi bı kötü gidecek durum bunu gösteriyor maalesef tabi tam düzen ne zaman kuruluyor bilmiyorum dun benimkide uyumayinca iyi bare gece uyur dedim ama gece daha beter oldu mahvetti bizi

Bende de var canım. Sanki nohut kadar dokundukça içerde oynuyor gibi. Normal sanırım...
Anladm canım benmki daha büyükçe ama olabiliyo demkki

benim göğsüm dolu olunca oyle bisey var emzirince tamamen bosaltinca geciyor canim
Evet canm benmde öyle demkki olabiliyo korktm bnde biraz

bugün 33 günlük olduk doğduğundan beri defalarca çıktık o da alıştı artık :)
Ya maşallah size ben hem bebek daha küçük diye çkmıyorm hemde kndimde yoruluyorm yani çıkasm gelmiyo

Ohh sanslisin canım benim de 20 gün annem vardı herşeyi yaptı yataktan bile kaldırmadı yemeği hep koydi önüme çocuğu yikadi altını aldı herşeyi yaptı ama o gitti kv ler geldi işte bi anda tepetaklak oldum inan kahvaltiyi 2-3 de yapıyorum bazen sabah yemek yapıyorum bebek uyurken kendimi ihmal etmek zorunda kaldım çünkü yapan yok benden bekleniyor yapmasam ne olacak laftan başka.uyanir uyanmaz fırsat kolluyorum ilk fırsatta yemek yapıyorum yoksa benim de oğlum kolik gece uyutmuyo bile zombi gibiyim.valla annem babam bana hic kıyamaz kv ler de kendi kızlarına kıyamaz hiç ama ben el kiziyim!!! ,Allah rızası için sabrediyorum ama inan tahammulum kalmadi

Diğer iki çocuğum nasıldı ne yasadim inan hatırlamıyorum tecrübe falan hak getire dün yediğim yemeği bile unutuyorum. Yazık bi kadinlarin haline valla canı rahat değildir canım ya hafif hasta olmuştur yada gazı vardır . Bizimkide bazı günler 6 saat falan uyumadigi oluyor

Benim kızım da tepki veriyor bir aylık olduk önce konuşuyorum dinliyor sonra guluyo çok nadir tabi ama muhteşem bisey

Dayan canım benim hemencik geçer inşallah zaman , gerisini onlar düşünsün

bende bir an once bu zamanlar gecsin ve unutayim istiyorum bebegimin aglamasina dayanamiyorum artik dünden beri okadar cok gaz cikardi ki anlatamam hasta olma ihtimalini düşünüyorum ama bir belirtide yok insallah hasta olmaz. Allah bize sabir güç versin. simdi daha iyi anliyorum Cennet annelerin ayagi altinda lafini

İnşallah , akılları başlarına gelirde giderler artık evlerine... Olsun kuzum , oğlun hep seninle bundan sonra . Onlar gidince içinden nasıl geliyosa öyle sevip doyarsınız birbirinize...
Kibarca söylesen olmaz mıki? Ben iyiyim , kendim hallediyorum işleri de bebeğide diye yavaştan duyursan anlamazlar mı?

Belki tuhaf olacak ama surat yap yada , eşine ispiyonlarlarsada , ikiyüzlülük gibi olacak belki ama idare et. Eşinleyken gül annecim annecim yap. O gidince canına oku :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…