- 3 Nisan 2018
- 163
- 112
- 37
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.741
Kızlar çok acil yardmnza ihtiycm var.
İki bebekli hayat hiç kolay değilmş. Oğlumn müthiş gaz sancılrı var kucaktan indiremyrm. Mucize bir formüle ihtiyacm var. İçirip zart zurt sesler duymak ve rahatladğnı görmek istyrm. Kızımda böyle mydi bilmyrm ama erkekler daha gazlı derler ya. Kızımda ekstra çok bişey yapmamştm sanki
. Anason denediniz mı sancilara iyi geliyormuş ben kendim iciyorum ama bu akşam bebegede vericem bir iki kaşıkBulursan banada soyle Nolur
Bulursan banada soyle Nolur
. Anason denediniz mı sancilara iyi geliyormuş ben kendim iciyorum ama bu akşam bebegede vericem bir iki kaşık
Bi bardak suya iki çay kaşığı koyup demliyorum uç çay kaşığı verdim kizima bu akşam inşallah şifa olur acaba kolik mı dra sorunuz muİnşallah cnm ya. Mahvolduk ilk yalnız günümüzde. Çörekotu kaynattım biraz suyundan verdm bir iki çay kaşığı. Anında rahatlatmadı. Kendi içtğim kimyonlu rezene çayındn yaptım 60 cc kadar içirdim. Pek ses getirici bişey olmadı ama altını açtık baya yapmştı. Rahatladı galiba biraz şuan uyudu çok şükür. Anında rahatlatan bi formül yok mu ya da bunları düzenli sabah öğle akşam vermek mi gerekio. Vermedğm için mi sıkıntı oluo acaba bilemyrm
Cnm nasıl yaptın anasonu tarif edeblr msn. Kızımda kv. Getirmişti evde var o zaman ihtiyaç hissetmemştm ama şuan herşeyi vereblr durumdym maalesefoğlumn ağlamalrna dayanamyrm o derece. İnşallah şifa olur hepimze
Bi de biterse okumstm acile götürmşler bebek çok ağlayınca gaz sancısı diyip yarı fitil atmşlr ve çıkan gazlara inanamazsnz yazmşlr. Bende öyle mucize bişey hayal ediyrm ama yok galiba
Bi bardak suya iki çay kaşığı koyup demliyorum uç çay kaşığı verdim kizima bu akşam inşallah şifa olur acaba kolik mı dra sorunuz mu
Yok biz kolik değiliz çok şükür kolik belli saatlerde oluyormuş anasonuda büyükler söylüyordu zaten eczanede de tavsiye ettiler bizim Dr damla verdi ama ben oglumda da kullanmadım bu seferde kullanmayı düşünmüyorum rezene anasomla atlatabilirsek inşallah işe yarar ben gün içerisinde sürekli ayaklarına masaj yapıyorum bak o çok rshatlstiyor gece de iki uç sefer yapıyorum ayakları karnına it bırak hareketi var ya ondan yapmasından dene mutlaka çok yardımcı oluyor gaz cikarmasina
Daha 22gunluk hic bisey vermeye cesaret edemioruz ama agladjkca icim gidio. Anason denediniz mı sancilara iyi geliyormuş ben kendim iciyorum ama bu akşam bebegede vericem bir iki kaşık
Hem ilacı sevmiyorum hem de verdiklerini oglumda daha da arttırmıştı .. canım ben dün başladım içmeye günde bir defa içtim bugün de akşam kizima uyumadan önce verdim yani kendime göre ayarladim duruma göre günde iki defa verilebilir belki sabah akşamAynen cnm yaptryrm hareket bende. Kızıma adaçayı yağyla masaj yapmştm hep o geldi aklıma bu akşam ilk defa ayak altlrna ve karnına onunla masaj yaptm. Bende kızıma hiç ilaç vermemştm ama böyle giderse vereblrm dedm. Anason ve rezeneyi düzenli mi veriosn belli saatlerde. Bende öyle yapayım diyrm en son ihtimal dayanamazsam ilaç düşüneyim artık. Bende ilaç kullanmayı pek sevmyrm
Hem ilacı sevmiyorum hem de verdiklerini oglumda daha da arttırmıştı .. canım ben dün başladım içmeye günde bir defa içtim bugün de akşam kizima uyumadan önce verdim yani kendime göre ayarladim duruma göre günde iki defa verilebilir belki sabah akşam
Daha 22gunluk hic bisey vermeye cesaret edemioruz ama agladjkca icim gidio
Mrb.Beninde oglumun cok gazi oluyo uyutmuyo onuYok biz kolik değiliz çok şükür kolik belli saatlerde oluyormuş anasonuda büyükler söylüyordu zaten eczanede de tavsiye ettiler bizim Dr damla verdi ama ben oglumda da kullanmadım bu seferde kullanmayı düşünmüyorum rezene anasomla atlatabilirsek inşallah işe yarar ben gün içerisinde sürekli ayaklarına masaj yapıyorum bak o çok rshatlstiyor gece de iki uç sefer yapıyorum ayakları karnına it bırak hareketi var ya ondan yapmasından dene mutlaka çok yardımcı oluyor gaz cikarmasina
Agliyomu peki.Benimkude pek uyumuyoKızlar ya benim kız sütünü falan güzel içiyor yazıda çıkıyor kalasınıda yapıyor. Ama akşam saat 21h00 dam bu saatlere kadar uyumuyor. Ve dahada geç uyuyor bazen. Sizce hala gecey’le gündüz’ü bilmiyor ondan mı? Yoksa sancısı mı var? Nolur bana cevap verin . İçinizde bizim gibi olan var mı ?
Allah anali babali büyütsün canim sag salim kavustun iste yavruna okadar sitres yapmıştın bak bitti iste kavustun miniğe :)Canlar sukur kavustum yavruma Rabbimin emanetine detayli anatirim ins
Canım ben rezeneyi anasonu kendim iciyodumm bugün ilk defa iki uç çay kaşığı anason bebeğe verdim ama sanırım iyi geldiMrb.Beninde oglumun cok gazi oluyo uyutmuyo onu.Hangi caylar iyi geliyo ve ne kadar vermemiz gerekiyo
Oh çok şükür çok geçmiş olsunCanlar sukur kavustum yavruma Rabbimin emanetine detayli anatirim ins
Canlar sukur kavustum yavruma Rabbimin emanetine detayli anatirim ins