-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.821
Altını değiştirdiğimizde , idrarını kontrol edin. Kaka değilmiş , tokluğunu gösteren belirti. İdrarmış bebeklerde. En az iki üç yumurta büyüklüğü ağırlıkta idrsr varsa doyuyor demektir dedi doktor. Yani ağırlığı olmalı bezde değiştirirken bilirsiniz.kizlar hic giremiyorum foruma naptinuz bebisler nasil dogurdunuz mu ben size soru sorucam bizim kizda sarilik var doymuyo mu acaba diyevendise ediyorum artik ilk defa mama verdim doktor 30cc yap dedi hazirlsyinca gözüme cok geldi ve kizim icmedi biberonla kasikla yarisi dokulevsacila benden emdigi sut kadar bisey icti,sagma makinesi aldim sutum.geliyo onda da 10cc falan cikti hani ve onu bitirdi kizim yani doyup doymadgni anlamiyorum kafayı yicem kimi doymasa aglar diyi.kimi anlamaz aglamaz diyo sarilik artacak diye odum kopuyo
Ben de mahvoldum kuzum üç gündür , kanama yok ama afedersin popomun üzerine oturamıyorum hemoroidmiyim , anal fissür mü bilemiyorum ama beni benden aldı. Valla doğum sancısı gibi tuvalet ihtiyacım gelecek diye korkuyorum.Kızlar ya benim büyük tuvalette kan geliyor hala bı ara kesilmişti şimdi yine başladı var mı bir çözüm bulan ne yapmak gerekiyor
Allah şifa versin canım ya aynen ya hemoroid yada makat çatlağı normal doğum ama bir sürü sıkıntı maalesef, ne kremi aldı eşin aklımda bulunsun en azından benimde bazen öyle bir acıyor ki gece yatana kadar geçmiyorBen de mahvoldum kuzum üç gündür , kanama yok ama afedersin popomun üzerine oturamıyorum hemoroidmiyim , anal fissür mü bilemiyorum ama beni benden aldı. Valla doğum sancısı gibi tuvalet ihtiyacım gelecek diye korkuyorum.
Eşim krem aldı eczanedenn , tam anlamıyla geçmedi ama ilk güne nazaran daha iyiyim. Oturamamak da çok fenaymış
ah canım bizimki keyfi olunca emiyo uyanmiyo uyansada iste yeterli emmiyo napacagini sasirdimArkadşm kaç günlüksünüz.ben hiç mamam vermedm 5. Yükselmişti ama 7. Gün gün normal e dönmüştü. Ben hep uyasa bile 2 saatte uymdrdm.3. Gün sütüm gelmişti.yani ilk günler biraz uyuyabiliyo bebkler yorgnlktan ama acıkbca ağlar yani.doktorm 10 dk emip yataa bile uyandr bi snraknde yine aynı göğsü ver dedi
mamayida sevmedi bizimki biberonu da kabul etmedi kasikla da dokuluyo yarisi of cok zorCanım sariliktan hiç korkma biz bi gittik doktora 16 çıktı şok olduk günlerce ağladım nasıl fark etmedim diye ama geçti şükür şimdi.doktor bana da mama ver dedi ilk gün sutum gelmesine rağmen mama verdik ememedi sonra on gun daha verdik ama sütümu de verdim bi yandan biberon a alisti beni heo reddetti ama pes etmedim şimdi de Biberonu almiyo:))sen de mama ver ama sakın biberon kullanma sonra seni reddeder benim gibi.sutun de zamanla artacaktır sen her fırsatta koy memeyi ağzına aglamasina bakma .benimki çok ağlıyordu istemiyordu annem hep mama ver yazık aglamsin dedi eşim de..ama hiç dinlemedim o ağladı ben zorladim .bebek emdikce süt artiyo.bi yazıda okudum bir annenin sütü en az iki bebeği aynı anda doyurmaya yetermis ama biz heo yetmiyo mu derdindeyiz ben de oyleyim,halbuki Allah onların riziklarini göndermiş biraz rahat olabilsek keske bu konuda önce ben tabi:))
canim bende de azcik var kan damla damla gibi hemoroid dedi kasinkadın doğum doktorum hemoroid nasil bisey bilmiyorum arastrmkta istemiyorumKızlar ya benim büyük tuvalette kan geliyor hala bı ara kesilmişti şimdi yine başladı var mı bir çözüm bulan ne yapmak gerekiyor
evet canım cisi yok bizimkinin iste cok az yapiyo dun mama verdim su verdim yok cis yapmiyo napayim bilmiyorum cok üzülüyorumAltını değiştirdiğimizde , idrarını kontrol edin. Kaka değilmiş , tokluğunu gösteren belirti. İdrarmış bebeklerde. En az iki üç yumurta büyüklüğü ağırlıkta idrsr varsa doyuyor demektir dedi doktor. Yani ağırlığı olmalı bezde değiştirirken bilirsiniz.
Doyuyordur inşallah kuzucuk, sarılığı geçmiyorsa siz yinede mamayı vermeye çalışın en azından atlatana kadar kaşıkla da olsa.
Bizimki 200 gram vermiş 4 günde gerci biz hastaneden çıkarken 100 gr vermisti hemsire kilosuna gore az demisti ve 200 gr daha vermis. Ben kakasini cok yapmadığı icin ac kaldığını tahmin etmistim mama verecektim kayinvalidem yok daha neler hemen mamami verceksin dediKızlar dün kontrolümüz vardı bebeğim çok az kilo almış sütüm yetmiyor mamaya başladık çok üzüldüm kendimi suçlu hissettimbebeğim çok ağlıyordu gaz sancısı sanıyordum açmış meğer mamayı içer içmez 3 saat deliksiz uyudu yavrum. Siz de durumlar nasıl mama kullanan anneler kimler ?
Bende kullanıyorum canım. Göğüs yaralarımdan dolayı veremediğim zaman biberon verdik. Şuanda da beni reddediyor iki çekip bırakıyor .sanırım tamamen bırakacak korkum o...Kızlar dün kontrolümüz vardı bebeğim çok az kilo almış sütüm yetmiyor mamaya başladık çok üzüldüm kendimi suçlu hissettimbebeğim çok ağlıyordu gaz sancısı sanıyordum açmış meğer mamayı içer içmez 3 saat deliksiz uyudu yavrum. Siz de durumlar nasıl mama kullanan anneler kimler ?
Sağol kuzum geçer inşallah. Proctolog canım adı. Hemoroid kremi diye yaIyor üzerinde. Çok faydası olduğunu sanmıyorum yaa üç gün olacak daha da geçmedi. Evde farmasinin at kestaneli kremi vardı. O daha çok rahatlattı. İçinse kantaron nane at kestanesi var. Basur tedavisnde kullanılıyomuş. Evde varaa bi araştır istersenmAllah şifa versin canım ya aynen ya hemoroid yada makat çatlağı normal doğum ama bir sürü sıkıntı maalesef, ne kremi aldı eşin aklımda bulunsun en azından benimde bazen öyle bir acıyor ki gece yatana kadar geçmiyordoktora da gitmek istemiyorum bebisle falan zor geliyor
canımgec oldu kusura bakma gunde bir kez kullan dedi magnezi kalsiyum oksit beyaz kutulu mavili yazisi var toz zaren bu cook etkili en fazla bi buçuk gun sonra ishalsin depend kullanmanimoneririm xunki aniden geliyo tutamiyosunCanım doktorun verdiği ilacın adı ne bir de ne kadar süre kullanmanı söyledi
Ben iki kez veriyorum canım mama.kizlar bizimkiz cok uykucu uyandiramiyoruz soyunca uyaniyo agliyo oyle emziriyorum ama istedigim gbi on bes dk biri on bes biri hayallll yapabilen var mi tek goguste on bes dk emince halay çekiyorum,mamayi sevmedi biberonla vermiyoruz kasikla onunda yarisi dokuluyo mama verenler ne kadar hazirliyorsunuz ve iciyor mu hepsini nolur cvp yazin
Canım ben sütüm az geldiğinde ber emmeden sonra 30cc hazırladım verdim. Ama doymasa uyanık kalmaz mı. Bizimki uyumuyordu. Mama içince uyuyordu. Biberon da avent in anne ucuna yakın olanı var. İstersen ondan dene. Kaşık filan çocuğa eziyet bence uğraşma hiçkizlar bizimkiz cok uykucu uyandiramiyoruz soyunca uyaniyo agliyo oyle emziriyorum ama istedigim gbi on bes dk biri on bes biri hayallll yapabilen var mi tek goguste on bes dk emince halay çekiyorum,mamayi sevmedi biberonla vermiyoruz kasikla onunda yarisi dokuluyo mama verenler ne kadar hazirliyorsunuz ve iciyor mu hepsini nolur cvp yazin
Kac gunluk bebisin.ilk hafta bizde cok yasadik ayni skntiyikizlar bizimkiz cok uykucu uyandiramiyoruz soyunca uyaniyo agliyo oyle emziriyorum ama istedigim gbi on bes dk biri on bes biri hayallll yapabilen var mi tek goguste on bes dk emince halay çekiyorum,mamayi sevmedi biberonla vermiyoruz kasikla onunda yarisi dokuluyo mama verenler ne kadar hazirliyorsunuz ve iciyor mu hepsini nolur cvp yazin
Canım akşam yatmadan zeytinyağını pamuğa dök ve oraya koy içeriye itebildiğin kadar it öylece kalsın biraz zor oluyo ama sabret sabah çıkar geçene kadar tekrarla benim iki seferde geçti.bir de kabız olmamaya dikkat et.Kızlar ya benim büyük tuvalette kan geliyor hala bı ara kesilmişti şimdi yine başladı var mı bir çözüm bulan ne yapmak gerekiyor
Kızlar ya benim büyük tuvalette kan geliyor hala bı ara kesilmişti şimdi yine başladı var mı bir çözüm bulan ne yapmak gerekiyor
Tutma canım büyük abdestini. Bişey olmaz dikişlerine. Zaten hertürlü ağrıyor dikişler. Tuvalet ihtiyacını yapmadkça daha da zorlanırsın kabızlık falan olursa...Dogurmayan kaldimi
Buyumu edemiom dikislerim agriooo bebek halsiz emmio kucuk halsiz ve mama verioz gazi var nasil aglioo boyulcak saniom