2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selam kızlar, girip okuyamadım sayfaların hepsini. Dün hastanedeydik, bebişin gazı, oğlumun reflüsü, benimde kontrol durumundan dolayı:) kv.de geldi hem muayenesi için hemde yardıma. En son böbrek ağrımla kızımın gaz sancısı birleşince bir saatlik uykuyla ve öncesindeki yorgunlukla zombiye dönmüş olarak dr.a gittik. Kızıma damla verdi ama pek bilinen bişey değil, açıkcası içimede sinmedi. Kv olunca dün gece biraz dinlendim şükür. Şuan yine nöbetteyim. Allah yardımcımız olsun inşallah.

S Salty işte o eş kişisinden dem vuranlardan biri de benim:) bugün teyzesigildeydik yemekte, gayet neşeli görünüyodu ama eve geldik surat düştü, yorgunmuş.. :) konuşmalar tersleyici, sohbet zaten yok, adam akıllı karşısındakini bile dinlemiyor. Bildiğin duvara konuşuyorum:) annesi gelince özellikle bi değişim söz konusu ama farkında değil, kabullenmiyor.
Amaann.. Keyfi bilir, nasılsa annesi gidecek. O zaman görüşürüz.

Slm kizlar bende 6 nisanda tansiyin probleminden dolayi acil sezeryanla 37 haftalik kizimi kucagima aldim ama kendimi hic iyi hissetmiyirum hastalik haatasi gibi bisey oldum farkindayum mide bulantisi eslik eden carpinti ve ter basmasi beni mahvediyo kucucuk bebisimke acile bile gittim dusunun acaba neden boyle oluyor

Canlar sukur kavustum yavruma Rabbimin emanetine detayli anatirim ins
Hayırlı olsun canım gözünaydın, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah:) detayları çook merak ediyorum..
Dogurdum dogurdum vallahii dogurdum..
Çok şükür zor oldu ama oldu kızıma kavustum
Ciddi ciddi kapanış yaptın kuzum ya :)
Gözünaydın olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)
Ayy inşallah canım, bizimkilerde emip uyuyan gazsız huzurlu bebikler olurlar inşallah:)
Yoktun epeydir, hoşgeldin. Bizde şuan senin geçtiğin yollardan geçiyoruz, gazı uykusu vs vs :)
Bende gaz damlası alıcam ama kararsızım. Simdilik bitkisel şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Umarım gerek kalmadan geçer hayırlısıyla:) senin minnak baya rahatlamıştır o zaman dimi? Hem damlanın faydası hem masaj.. Bizimkinin gazını dr.da çıkaramadı iyi mi.. :) çok zorlanıyor, inşallah uzun sürmez.

Biogaianin fiyati ne kadar .Uykusu düzeldimi kullaninca

Bnmkide kakasını felan iyi yapiyo ama sürekli sikıyo kendini.Bazen mosmor oluyo ikınmaktan

Aynen ben bir saat bile uyumadım.Ölcem yorgunluktan .Ac kalıyorum tuvalete gidemiyoruk vs. Gecicekmi bu boylemi kalcak

Benimde durum aynı.Tekim saniyodum .Az uyusam keske uyusam ama.Yemek vs . Nasil hallediyosunuzki .Sütunüz oluyomu böyle

Bizim de gaz sorunumuz hala devam ediyor ve yarım saat bile bırakacak kimse yok eşim de çalışıyor tükendim ben de herşeyi denedim ama yok yok yok !!!
.ALLAH yardımcımız olsun .Abartısız su bile icemiyorum bazen

Canım sanki yardım mı ediyorlar da işimi yapıyorum gidin diyeyimzaten bana değil doktora geliyorlar eşim özel bi hastaneye goturuyo surekli kontrol olunca burdalar.ama Allah affetsn bu sefer baya soğuk davrandim galiba daha doğrusu yorgunlugum hep yüzüme yansıdı diyelim,normalde on gün daha duracaklardi en az bi hafta daha işte ,başka doktor a da kontrolü vardı bi de 20 gün sonra tekrar gelceklerdi.pazartesi kontrole gidip eve gidelim 20 gün sonra da memlekette gorunuruz demişler valla nasıl sevindim bilemezsin ,biraz merhamet lohusaligimi da yasatmadilar bebegimin ilk günlerini de iş yapmakla geçirdim acaip moralim bozuluyor dusundukce ama geciyo sukur son bi gun

Hepsi mi aynı acabaa?aman boşver kuzum valla ben uzuldukce sutum etkilendi resmen hissettim .senin valla kv yi tebrik ediyorum kankin masallah:))

Biogaianin fiyati ne kadar .Uykusu düzeldimi kullaninca
Canım benim oğlum had safhada gaz problemi yasiyodu %70 düzeltti diyebilirim.fiyatina sabah bakıp yazayım olur mu oda sıcak diye mutfakta tutuyorum çünkü,simdi benimki uyudu bende uyumaya çalışıyorum:)

Kızlar size ufak bi tavsiye,bebeginiz çok ciddi ıkınma yaşıyorsa mutlaka doktora goturun,biz gittiğimizde doktor çok ikinyo taş dusuruyo kum dokuyo olabilir usg çektirmeliyiz bunun gaz sancisi olup olmadığını bilemeyiz dedi,usg cektik benim oğlan yattığı gibi her yere iseyip beni hemşireleri cildirtsa da:)))bisey çıkmadı şükür,cok skntiliyiz diyenler ihmal etmesin bence

kizlar hic giremiyorum foruma naptinuz bebisler nasil dogurdunuz mu ben size soru sorucam bizim kizda sarilik var doymuyo mu acaba diyevendise ediyorum artik ilk defa mama verdim doktor 30cc yap dedi hazirlsyinca gözüme cok geldi ve kizim icmedi biberonla kasikla yarisi dokulevsacila benden emdigi sut kadar bisey icti,sagma makinesi aldim sutum.geliyo onda da 10cc falan cikti hani ve onu bitirdi kizim yani doyup doymadgni anlamiyorum kafayı yicem kimi doymasa aglar diyi.kimi anlamaz aglamaz diyo sarilik artacak diye odum kopuyo

Anlatayim canlar persembe randavu vardi konustuk kal dediler cunku plasentam.yaslanmis beslemior bebekte ufak oldugundan riske atmayalim dediler tamam eve gittik esyalarimizi aldik geri yatis tabikide önce acikluyu baktilar ama öle saniyelik degildi canim yandi ben dedim.baski var belki aciklik demistim sifir aciklik malesef balon koycaz dediler iyi o smear testi ile yaplin seyle actilarr ve yerlestirdiler sonar tabikide sancilandim sabah 4 5 ben asalarda ynaliz dolasiom agliom nesyse sabah oldu bakmaya gelcekler diorlar acikliyi bakacaz yoksa yine sokacaz dua ettim veee 2 3 cm aciklik gerek yok dediler tamam damar yolu actilar sonra epedural taktilar tabilide bende sor oldu bulamadi yerine bacagimi agrilar belime agrilar baskasi geldi yine takti yerlesti ama sag bacagimj ceran carpar gibi caroti bi bagirdim ama nrmal dediler neyse takildi suni verilio yavas yavas tabikide cunku bebek kucuk oldugunden koplikation olmasin sezaryana alinma dediler tamam dedik epedural ise bazilarinda yaramio risklerine dedilr ates bas agrisi neysee acikliyi bekliom ama ayagimi hizediom ellendigini hizediom hep 2 saatte bi acikliyi bakiliom idralimi aliorlar ayaga kalkmiom heryrimde kablo bana birere birer serumdan suni verilio cunku bebek kalbi riske girmemesi icin aciklik 5cm olmus neyse devamm iki saat sonra yine bakilio bana dediler sence kac ben 7 belki hayir 10 olmus dogum baslatilioo dediler ben tabi atesim 38 popodanda bakilioo tabii neysekii sukur antibiotik verilmedi bebek enfeksion kapmis olabilir dendi kalp atisi cunku hizlandi takipte bu ara suniler verilio ama yavas yavas bana denio tuvalete cikacak gibi olursan ikin veee öle oldugunda ben bir kere ikiniom sonra derin nefes bidaha bu uc kere oluor sonra ara verilio cunku bebek kltulesmesin diye tabinide beni sorladi annem yazik sor digum oldu dedi neysee saat 16 da baslandi 19bucukta dogum ve o ikinma siklastiii ama tabiki ara verildi kafasi az cikinca durrr dendi 5 dakika öle durdu orda hafif agri hizettim tabi sonra bidaha buxuk ikinma geldi dediler ikin ama birakmaaa ben nefes alamiom kirmiziyim amaaa neysekii kucagimda ben titriom bebekk
Uzun oldu özur dilerim
Allah var cok buuyk dualarla oldu inandim sigindimmm sukurr Rabbime bidaha istionmu evet istiommm
Annem yazik disarda aglioo sor oldu dioo neysekii oldu sukur
2610gr sukurrrrr melegim suan ama aglayinca gazdannn boxulur gibi oluorrr kiyamiom

Arkadşm kaç günlüksünüz.ben hiç mamam vermedm 5. Yükselmişti ama 7. Gün gün normal e dönmüştü. Ben hep uyasa bile 2 saatte uymdrdm.3. Gün sütüm gelmişti.yani ilk günler biraz uyuyabiliyo bebkler yorgnlktan ama acıkbca ağlar yani.doktorm 10 dk emip yataa bile uyandr bi snraknde yine aynı göğsü ver dedi

Canım sariliktan hiç korkma biz bi gittik doktora 16 çıktı şok olduk günlerce ağladım nasıl fark etmedim diye ama geçti şükür şimdi.doktor bana da mama ver dedi ilk gün sutum gelmesine rağmen mama verdik ememedi sonra on gun daha verdik ama sütümu de verdim bi yandan biberon a alisti beni heo reddetti ama pes etmedim şimdi de Biberonu almiyo:))sen de mama ver ama sakın biberon kullanma sonra seni reddeder benim gibi.sutun de zamanla artacaktır sen her fırsatta koy memeyi ağzına aglamasina bakma .benimki çok ağlıyordu istemiyordu annem hep mama ver yazık aglamsin dedi eşim de..ama hiç dinlemedim o ağladı ben zorladim .bebek emdikce süt artiyo.bi yazıda okudum bir annenin sütü en az iki bebeği aynı anda doyurmaya yetermis ama biz heo yetmiyo mu derdindeyiz ben de oyleyim,halbuki Allah onların riziklarini göndermiş biraz rahat olabilsek keske bu konuda önce ben tabi:))

Geçmiş olsun canım böbreğine ne dediler benimde dünden belli sağ bobrek agriyor hamileykenxe agrirdi arada

Kızlar ya benim büyük tuvalette kan geliyor hala bı ara kesilmişti şimdi yine başladı var mı bir çözüm bulan ne yapmak gerekiyor

Hadi gözün aydın canım . Herşey daha iyi olur inşallah bundan sonrasında hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…