2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ya benim kız sütünü falan güzel içiyor yazıda çıkıyor kalasınıda yapıyor. Ama akşam saat 21h00 dam bu saatlere kadar uyumuyor. Ve dahada geç uyuyor bazen. Sizce hala gecey’le gündüz’ü bilmiyor ondan mı? Yoksa sancısı mı var? Nolur bana cevap verin . İçinizde bizim gibi olan var mı ?
Bebeğiniz kac günlük ve gunde kac kere kakasini yapiyo, biz 6 günlük olduk çişini yapiyo ama kakasi gunde iki defa dr daha fazla olmali dedi o kadar da emiyo ama merak ettim

Selam kızlar hepinize maşallah mart anneleri dedik nisanda bile doğum olmuş iyi tutmuşunuz bebeleri benimki şubatçı oldu:halay:bayadır giremiyom bebem çok yaramaz kucakçı hiç bi iş yaptırmıyo cimcime neyse bi iki sayfa olkudum herkes gazdan şikayetçi bizde bi ay çektik inanılmaz gazı vardı anlatamam metsil falan iyi gelmedi neler neler denedik sonra sab simplex aldk o baya iyi geldi artı zorlandığında karnına masaj yapıyorum bacakları karnına ittiriyom baya çıkarıyo bide ben humanın kimyonlu rezenesini aldım hergün iki kez içiyorum artı sütümü sağıp içine 20cc kadar karıştırıyorum bi damlada z.yağı koyup öyle içiriyorum bebeme günde bir kez yağıyorum bunu belki faydası olur gazsız günler hepinize :KK200::dondurma:

Happyanne Happyanne F Fatmae20 kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sonunda kavuştunuz herkes doğurdu herhalde, valla bizde tam gezgin olduk sabahtan beri dışarıdayız oğlumun okulunun pikniği vardı şimdi de sporları var bebekle gezip duruyoruz o da uyuyor temiz havada

Slm canlar nasılsınız herkez doğum yaptı maşallah. Yeni doğum yapan anneler gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah. Gaz sorunu çeken annelere nacizhane bi tavsiyem var aktardan elma yağı alıp bi deneyin topuğuna ve karnına sürmeniz yeterli karın ağrısınada etkili. Doktorumuzda bitkisel bi ilaç yazdı dönüşümlü kullanıyorum ikisindende iyi sonuç alıyorum. Bide bnm minik artık az uyur oldu Çok çabuk kalkıyor sizde durumlar nasıl

Doğum yapan anneler hayırlı uğurlu olsun ee kapanış oldu galiba doğum yapmayan kaldı mı :)
Bende bu ara durumlar kötü dün gündüz ve bu gece doğru düzgün uyumadı gaz sancısı vardı sanırım , biraz önce ise kesintisiz yarım saat bağıra bağıra ağladı o ağladıkça benim aglayasim geldi ya bide iç çeke çeke agladi biyerimi ağrıyor acaba çok üzgünüm :KK43: kucağımda sakinleşti sonra uyku moduna geçti ama hala iç çekiyor uykusunda oturup aglayasim var anne olmayi daha bı başka anladım şuan

Kızlar meraba sizde de böyle bişey varmı acaba.Benm sağ göğsümde emzirirken falanda oluyo süt geldiğindede oluyo böyle kitle gibi şeyler var büyükçe bunlar sütten mi kaynaklı ki normal mi ben anlıyamıyorm.

Happyanne Happyanne F Fatmae20 kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sonunda kavuştunuz herkes doğurdu herhalde, valla bizde tam gezgin olduk sabahtan beri dışarıdayız oğlumun okulunun pikniği vardı şimdi de sporları var bebekle gezip duruyoruz o da uyuyor temiz havada

Aman dikkat et ya dışarılarda kaç günlksünüz ki siz.

Kızlar meraba sizde de böyle bişey varmı acaba.Benm sağ göğsümde emzirirken falanda oluyo süt geldiğindede oluyo böyle kitle gibi şeyler var büyükçe bunlar sütten mi kaynaklı ki normal mi ben anlıyamıyorm.

Bende de var canım. Sanki nohut kadar dokundukça içerde oynuyor gibi. Normal sanırım...

Doğum yapan anneler hayırlı uğurlu olsun ee kapanış oldu galiba doğum yapmayan kaldı mı :)
Bende bu ara durumlar kötü dün gündüz ve bu gece doğru düzgün uyumadı gaz sancısı vardı sanırım , biraz önce ise kesintisiz yarım saat bağıra bağıra ağladı o ağladıkça benim aglayasim geldi ya bide iç çeke çeke agladi biyerimi ağrıyor acaba çok üzgünüm :KK43: kucağımda sakinleşti sonra uyku moduna geçti ama hala iç çekiyor uykusunda oturup aglayasim var anne olmayi daha bı başka anladım şuan
suan beni anlattin canim bizde dünden beri bir sıkıntılıyız neyi var anlamiyorum o kadar cok gaz cikardi ki rahatlamasi lazim diyorum ama yok hala ayni aglayip duruyor uykusu var 5dakika daliyor yine uyaniyor . hala mı gaz diyorum yaa bir bebekten nasil bu kadar cok gaz cikar diyorum. uykusuzluktan agliyordur diyorum ama dalip yine uyaniyor tükendim resmen . bu ilk 3 ay biran once gecsin artik hepimiz rahata kavusalim

benim göğsüm dolu olunca oyle bisey var emzirince tamamen bosaltinca geciyor canim

Bizim de gaz sorunumuz hala devam ediyor ve yarım saat bile bırakacak kimse yok eşim de çalışıyor tükendim ben de herşeyi denedim ama yok yok yok !!!

bugün 33 günlük olduk doğduğundan beri defalarca çıktık o da alıştı artık :)

X