- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.761
Evet aglıyor ..baya bi nazlı..ne yapacak bilmiyorum.seninkide mi öyle?Agliyomu peki.Benimkude pek uyumuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aglıyor ..baya bi nazlı..ne yapacak bilmiyorum.seninkide mi öyle?Agliyomu peki.Benimkude pek uyumuyo
Benimkide öyle.Daha 5 dk . Uyumadım düsün.Evet aglıyor ..baya bi nazlı..ne yapacak bilmiyorum.seninkide mi öyle?
Bnde kimyon verdim ama hala daha sıkıyo kendini yavrumCanım ben rezeneyi anasonu kendim iciyodumm bugün ilk defa iki uç çay kaşığı anason bebeğe verdim ama sanırım iyi geldi
gözün aydın cnm ben de sana bakmak için girmiştim sağlıklı büyüt insCanlar sukur kavustum yavruma Rabbimin emanetine detayli anatirim ins
Hy maşallaah bacım bişeyin yoktu maşallaah gözünüz aydın olsun. Güle güle büyüt. Suni sancıylamı geldiDogurdum dogurdum vallahii dogurdum..
Çok şükür zor oldu ama oldu kızıma kavustum
hayirli olsunnn Allah anali babali büyütsün :)Dogurdum dogurdum vallahii dogurdum..
Çok şükür zor oldu ama oldu kızıma kavustum
Bebeğiniz kac günlük ve gunde kac kere kakasini yapiyo, biz 6 günlük olduk çişini yapiyo ama kakasi gunde iki defa dr daha fazla olmali dedi o kadar da emiyo ama merak ettimKızlar ya benim kız sütünü falan güzel içiyor yazıda çıkıyor kalasınıda yapıyor. Ama akşam saat 21h00 dam bu saatlere kadar uyumuyor. Ve dahada geç uyuyor bazen. Sizce hala gecey’le gündüz’ü bilmiyor ondan mı? Yoksa sancısı mı var? Nolur bana cevap verin . İçinizde bizim gibi olan var mı ?
Bende de var canım. Sanki nohut kadar dokundukça içerde oynuyor gibi. Normal sanırım...Kızlar meraba sizde de böyle bişey varmı acaba.Benm sağ göğsümde emzirirken falanda oluyo süt geldiğindede oluyo böyle kitle gibi şeyler var büyükçe bunlar sütten mi kaynaklı ki normal mi ben anlıyamıyorm.
Aman dikkat et ya dışarılarda kaç günlksünüz ki siz.
suan beni anlattin canim bizde dünden beri bir sıkıntılıyız neyi var anlamiyorum o kadar cok gaz cikardi ki rahatlamasi lazim diyorum ama yok hala ayni aglayip duruyor uykusu var 5dakika daliyor yine uyaniyor . hala mı gaz diyorum yaa bir bebekten nasil bu kadar cok gaz cikar diyorum. uykusuzluktan agliyordur diyorum ama dalip yine uyaniyor tükendim resmen . bu ilk 3 ay biran once gecsin artik hepimiz rahata kavusalimDoğum yapan anneler hayırlı uğurlu olsun ee kapanış oldu galiba doğum yapmayan kaldı mı :)
Bende bu ara durumlar kötü dün gündüz ve bu gece doğru düzgün uyumadı gaz sancısı vardı sanırım , biraz önce ise kesintisiz yarım saat bağıra bağıra ağladı o ağladıkça benim aglayasim geldi ya bide iç çeke çeke agladi biyerimi ağrıyor acaba çok üzgünüm kucağımda sakinleşti sonra uyku moduna geçti ama hala iç çekiyor uykusunda oturup aglayasim var anne olmayi daha bı başka anladım şuan
benim göğsüm dolu olunca oyle bisey var emzirince tamamen bosaltinca geciyor canimKızlar meraba sizde de böyle bişey varmı acaba.Benm sağ göğsümde emzirirken falanda oluyo süt geldiğindede oluyo böyle kitle gibi şeyler var büyükçe bunlar sütten mi kaynaklı ki normal mi ben anlıyamıyorm.
bugün 33 günlük olduk doğduğundan beri defalarca çıktık o da alıştı artık :)Kızlar meraba sizde de böyle bişey varmı acaba.Benm sağ göğsümde emzirirken falanda oluyo süt geldiğindede oluyo böyle kitle gibi şeyler var büyükçe bunlar sütten mi kaynaklı ki normal mi ben anlıyamıyorm.