• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bende bugün gittim iki kese var birinde bebek yok ikincisinde yolk kesesi kalp atışı var buyumus dedi doktor diğeri boş kese dedi gölge yansıma gibi birsey var dedi en sonunda bebek yok dedi seninde ikiz olduğu icin birsey merak ettim canim ilk kese gibi ikincisindede yolk kesesi olması gerekmezmiydi bebeğim büyüme şansı varmi
Merhaba canim betahgc olcumlerin kacti acaba bende de ikizden suphelendi ama kese gozukmedi henuz

Omega3 icin hangi hapi kullaniyorsunuz? Ben de balik yiyemiyorum ve mutlaka haftada 2 yenmesi lazim. Hap olarak baslayim bari. Randevum haftaya mutlaka sorucam doktoruma

İmom omega vermişti doktorum ama içeriğinde omega haricinde vitaminlerde var... resmini yükledim inceleyebilirsiniz...

Eklentiler

• IMG_9649.JPG
    IMG_9649.JPG
    33,9 KB · Görüntüleme: 43
Nasil balik burcu sakin olur derler

Evet canım ilk bebekler :dua: nasıl balık çocukları yorucu değildir umarım:dua::dua:
Cok şükür kızım sakin sürekli uyuyor:))) sadece ilk 3 ay sıkıntı yasadım gazdan dolayı ama uyku düzeni 40ı cıktıktan sonra oturdu. Sakin bir cocuk güleç :)) bir tek sıkıntım kucak istemesi sürekli onu da yavaş yavaş ayrılmaya alıstırıyorum ileride zorlanıcam :/

TSH degerinin 2-2.5 olmasi gerekiyor biliyorsun. Mutlaka her ay troidini kontrol ettir. Benim bir anda 6 lara firlamisti ilk hamileligimde. Annem diyor ki eskiden troide mi bakiliyordu diyor ama bence onemli. Her ay aksatmadan kontrol ettiriyorum. Bu arada ilac kullaniyorum
Hafta tekrar kontrol ettiricem canım ona göre yine ilaca başlarız bence. Allah korusun ilaç kullanmaya zehirli guatr olan bir tanıdıgımın 2 cocuguda özürlü :/

Mide yanması,bulantısı, kusması olan doktoru ilaç öneren kullanan var mı arkadaşlar bir yardım edin nolur dayanamıyorum ölüyorum ben
Ben de bulantıdan ölmek üzereyim 2 dakka once kusma oldu artik kasiklarim agriyo.mide yanma ilaci var gaviscon o bi nebze rahatlatiyor.ilk hamielelikte 16.haftaya kadar sürdu bunda surmez o kadar insaallah açlıktan başim da agriyor yarin serum yemeden kendime gelemicem
:(((((

Ben de bulantıdan ölmek üzereyim 2 dakka once kusma oldu artik kasiklarim agriyo.mide yanma ilaci var gaviscon o bi nebze rahatlatiyor.ilk hamielelikte 16.haftaya kadar sürdu bunda surmez o kadar insaallah açlıktan başim da agriyor yarin serum yemeden kendime gelemicem
:KK43:((((
İnşallah cabuk gecer canım ya. Mideni dinlendirebilecek en güzel şeylerden biri kırmızı elma. Gece yatarken bile yesen olur. Bişeyler yiyebiliyo musun bilmiyorum ama gastrit artınca elmaya başlıyorum bende.

herkese merhaba ben 2016 mart annesiyim 3 martta aldım kızımı kucagıma çok şükür darısı sizlere olsun inşallahh şmdii bu telaşeleri okuyunca cok dygulandm yazmak istedimm gecen sene bu aylarda bende mide bulntısı çekiodm kahvaltı yapanıodm yumurtayı görünce bile lavaboya koşuodum geçmez sanıodum geçti gitti çok şükür hatta bazen karnımdaki hareketlerini özlüyorum bilee geçio kızlar zaman alıo ama geçioo limon dilimleyin tuzlayıp yiyin bi nebze dindiriyor allah yardımcınız olsun bebklerinizi size bağışlasınn .şimdiden ilk bebeklilere bi tavsiyee kesinlikle o agır hantal travel sistem bebk arabaları için acele etmeyin zira dışarıyaa çıkmak bi işkence benm için allahtan eltimden ödünç aldımda verdiğim paraya yanmıyorum :D iyi geceeler güzel anneler :)

herkese merhaba ben 2016 mart annesiyim 3 martta aldım kızımı kucagıma çok şükür darısı sizlere olsun inşallahh şmdii bu telaşeleri okuyunca cok dygulandm yazmak istedimm gecen sene bu aylarda bende mide bulntısı çekiodm kahvaltı yapanıodm yumurtayı görünce bile lavaboya koşuodum geçmez sanıodum geçti gitti çok şükür hatta bazen karnımdaki hareketlerini özlüyorum bilee geçio kızlar zaman alıo ama geçioo limon dilimleyin tuzlayıp yiyin bi nebze dindiriyor allah yardımcınız olsun bebklerinizi size bağışlasınn .şimdiden ilk bebeklilere bi tavsiyee kesinlikle o agır hantal travel sistem bebk arabaları için acele etmeyin zira dışarıyaa çıkmak bi işkence benm için allahtan eltimden ödünç aldımda verdiğim paraya yanmıyorum :KK70: iyi geceeler güzel anneler :)
Aynı duyguyla bende geçen başka bir topiğe yazdım, sonra gittim ilk gebeliğimdeki topiğe girip mesajlarımı okudum, zaman nasılda geçiyor aslında. Duaların için Allah razı olsun, Allah yavrunu size bağışlasın hayırlı ömürlü olsun inşallah :)

Kızlaaaar az önce çıktık doktordan duyduk kalbimiz atıyo pıt pıt çok şükür:KK200::KK200::KK200:
Maşallah subhanallah darısı başımıza inşallah

Kizlar benim gibi yumurtadan tiksinen var mi ya da baska seylerden? Sabahlari kokusunu alinca midem havada resmen. Ben cok severdim yumurtayi, simdi resmen midemi havaya kaldiran bir sey haline geldi :/

Ben aşıktım resmen yumurtaya ama şimdi yiyemiyorum .

Kızlar sarhoş gibiyim baş dönmem yüzünden midemde bulanıyor. Bıraksalar tüm gün uyurum
Sizde durumlar nasıl

Kızlar burda mide bulantıları ile ilgili yazıları okuyunca "ne kadar şanslıyım benim midem bulanmiyor"diyordum ki 2 gundur hep midem kaziniyor..bir şey yiyemiyorum cubuk kraker iyi geldi bir de limon ama 1 saat geçmiyor ki aynısı. .zormuş gerçekten..

Yarin Dr kontrolumuz war bizimde inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duyarız kahverengi akintim kesildi çok şükür bakalım yarin ne digcek anneme kalıyorum zaten kaç gündür inşallah ewime gecebilirim

Aynı duyguyla bende geçen başka bir topiğe yazdım, sonra gittim ilk gebeliğimdeki topiğe girip mesajlarımı okudum, zaman nasılda geçiyor aslında. Duaların için Allah razı olsun, Allah yavrunu size bağışlasın hayırlı ömürlü olsun inşallah :)
evt zmn çok hzlı geçioo bi önceki msjda 2016 yazmışm 2017 olcaktıı kızım 4.5 aylık suann amiinn inşş çok sağolun şmdiden hayrlı doğmlar allah bahtlarnı güzel eylesn☺

Çoğul gebelik olabilir, döllenme erken olmuş olabilir. En azından sağlıklı bi değer. Benim 18 haziran, salı gunu hcg 420 çıktı. Bugun tekrar baktrcam
Baktırdın mı ben yine gittim bugün 717 çıktı ama 450 değeri akşam 11 de kan verdim buna sabah 10 da gittim yani 1.5 gün geçmişti bu bile etkiliyomuş. Yani akşam gitsem iki katına çıkardı belkide. Çoğul gebelik mi nasıl anladın

Kızlar 19 temmuzda 457 değerim çıkmıştı akşam 10 da. Sonra 21 inde sabah gittim 717 çıktı sizce normal mi doktor umursamadı çok rahatsız oldum doktordan iyi yönlendirmedi beni sat 19 haziran benim. :(

Back