• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ay ben bilmiyordum yedim üç gün önce bugün kontrolü m var inşallah bı sıkıntı olmaz:dua:
Birkere yemede bişey olmaz merak etmeyin.benin kuzenim hamileyken midye aşermişti doktoru birkerelik izin vermişti.ama arkadaşın dediği gibi midye ve dip balıkları gebelikte yenmez gemilerden kalan atıkları bünyelerinde bolca barındırdıkları için.

Günaydın hanımlar dün kontrole gittim kanama görünmedi çok şükür ama progestana devam et 10 gün sonra gel dedi... salı günü acil gittiğimde vajinal ultrason yapılmıştı 5+5 günlüktü dün karından bakıldı 5 haftalık dedi sanırım ölçümlerde yanılma oluyor buna göre...

Mide yanması,bulantısı, kusması olan doktoru ilaç öneren kullanan var mı arkadaşlar bir yardım edin nolur dayanamıyorum ölüyorum ben
Ben 6. Haftamdan itibaren durmadan kusuyorum ne yemek ne su şuan 8+1 olduk metpamit dramamin gibi ilaçlar hamilelikte içilebiliyormuş eğer bulantın çoksa benim metpamitlede geçmedi çok fazla kusmam vardı dokorum zofer 4mg verdi o daha etkili ama tabi sen yinede bir doktoruna danış canım

Baktırdın mı ben yine gittim bugün 717 çıktı ama 450 değeri akşam 11 de kan verdim buna sabah 10 da gittim yani 1.5 gün geçmişti bu bile etkiliyomuş. Yani akşam gitsem iki katına çıkardı belkide. Çoğul gebelik mi nasıl anladın

Baktıramadım malesef. Sağlık ocağında baktırıyordum doktor mırın kırın etti asabımı bozdu. Neymiş tüp bebek değilmiş bişey değilmiş ne gerek varmış bakmaya. Cuma gunu doktora gitcem öncesine randevu bulamadım o zamana kaldı artık

Baktıramadım malesef. Sağlık ocağında baktırıyordum doktor mırın kırın etti asabımı bozdu. Neymiş tüp bebek değilmiş bişey değilmiş ne gerek varmış bakmaya. Cuma gunu doktora gitcem öncesine randevu bulamadım o zamana kaldı artık
Aynı zamanda hamile kalmışız 19 haziran sat benimki. Sence değerlerim nasıl

Günaydın hanımlar dün kontrole gittim kanama görünmedi çok şükür ama progestana devam et 10 gün sonra gel dedi... salı günü acil gittiğimde vajinal ultrason yapılmıştı 5+5 günlüktü dün karından bakıldı 5 haftalık dedi sanırım ölçümlerde yanılma oluyor buna göre...

Ben de progestanı kasılmam çok olduğu için kullanmıştım oğlumda. Stres sıkıntı yapmayın o zaman rahim çok etkileniyor.

Ama bakmak zorundalar sende yalan söyleseydin düşük olma ihtimali var o yüzden baktırmak zorundayım doktorum öyle dedi deseydin keşke çünkü bakmak zorundalar

Beklenen 2 günde 2 katına ulaşması. Seninki artmış yani guzel. Benim sat 18 haziran bu arada. Sen ne zaman baktırdın en son hcg
Evet iki katına yakın çıkması lazımmış bir tanıdık doktor söyledi herkesin farklı bünyesi var değişebilir bu değerler dedi. En son dün baktırsım işte pazar bidaha gidicem. İnş dua edelim birbirimize. Sen 1 hafta bekleyecek misin

Günaydın kizlar midye canim istedi 5 tane yedim napiyim. Bugun daha bir iyiyim bu seferde kabizlik boy gösterdi. Allahim bir sıkıntı gecti diyorum hop baska bisey basliyor 2. doneme bir girseydik hayirlisiyla

Günaydın kizlar midye canim istedi 5 tane yedim napiyim. Bugun daha bir iyiyim bu seferde kabizlik boy gösterdi. Allahim bir sıkıntı gecti diyorum hop baska bisey basliyor 2. doneme bir girseydik hayirlisiyla
Gunaydinnnn. Canin istemis ve yemissin afiyet olsun:). Limonlu limonlu yedin dimi kiz. Ahhhh:)))))
Yapma bana bunu yapma:)
Artik yeme canim bence. Cnku kacinmak gerekiyor onlardan malesef. Boyle dedim diyede uzulup telas yapma he. Ben sdce bundan snrasi icin yeme die ddm:)

Gece uyuyamadm. Bulantidan. Allahim ne zaman gececek. Tarhana corbasi iyi geliyor bi tek.isin ilginci yemek yerken midem bulanmiyor. Aksamleyin arkadaslarla bulusucaz. Bana yine portakal suyu falan filan. Sut icemiyorum diye vicdan azabi cekiyorum.ama midem cok fena. Cay midemi bastirsin diye 2 yudum alip birakiyorum. Temizlikte yapamiyorum ruyama giriyor.
Buarada ruyamda yine gordum.bu sefer 2 3 yasindaydi ahahahahaa:)))

Back