- 14 Mayıs 2012
- 367
- 255
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.921
Bu saat oldu uyuyamadım reflü mahvetti beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende işten geliyorum yemek yiyip uyuyakalıyorum gece yarısı uyanıp oturuyorum yarın işe gidicem saat 4.15 nasıl olucak böyle bilmiyorumBu saat oldu uyuyamadım reflü mahvetti beni
Ay ben bilmiyordum yedim üç gün önce bugün kontrolü m var inşallah bı sıkıntı olmazMidye yasaklılar listesinde hatta kesinlikle yenmemesi gerekenlerden yuksek civa metal iceriyor aklinizda bulunsun
Birkere yemede bişey olmaz merak etmeyin.benin kuzenim hamileyken midye aşermişti doktoru birkerelik izin vermişti.ama arkadaşın dediği gibi midye ve dip balıkları gebelikte yenmez gemilerden kalan atıkları bünyelerinde bolca barındırdıkları için.Ay ben bilmiyordum yedim üç gün önce bugün kontrolü m var inşallah bı sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun çok zor bir durum doktorunun bir tavsiyesi Yok mu ?Bu saat oldu uyuyamadım reflü mahvetti beni
Ben 6. Haftamdan itibaren durmadan kusuyorum ne yemek ne su şuan 8+1 olduk metpamit dramamin gibi ilaçlar hamilelikte içilebiliyormuş eğer bulantın çoksa benim metpamitlede geçmedi çok fazla kusmam vardı dokorum zofer 4mg verdi o daha etkili ama tabi sen yinede bir doktoruna danış canımMide yanması,bulantısı, kusması olan doktoru ilaç öneren kullanan var mı arkadaşlar bir yardım edin nolur dayanamıyorum ölüyorum ben
Baktırdın mı ben yine gittim bugün 717 çıktı ama 450 değeri akşam 11 de kan verdim buna sabah 10 da gittim yani 1.5 gün geçmişti bu bile etkiliyomuş. Yani akşam gitsem iki katına çıkardı belkide. Çoğul gebelik mi nasıl anladın
Aynı zamanda hamile kalmışız 19 haziran sat benimki. Sence değerlerim nasılBaktıramadım malesef. Sağlık ocağında baktırıyordum doktor mırın kırın etti asabımı bozdu. Neymiş tüp bebek değilmiş bişey değilmiş ne gerek varmış bakmaya. Cuma gunu doktora gitcem öncesine randevu bulamadım o zamana kaldı artık
Günaydın hanımlar dün kontrole gittim kanama görünmedi çok şükür ama progestana devam et 10 gün sonra gel dedi... salı günü acil gittiğimde vajinal ultrason yapılmıştı 5+5 günlüktü dün karından bakıldı 5 haftalık dedi sanırım ölçümlerde yanılma oluyor buna göre...
Beklenen 2 günde 2 katına ulaşması. Seninki artmış yani guzel. Benim sat 18 haziran bu arada. Sen ne zaman baktırdın en son hcgAynı zamanda hamile kalmışız 19 haziran sat benimki. Sence değerlerim nasıl
Ama bakmak zorundalar sende yalan söyleseydin düşük olma ihtimali var o yüzden baktırmak zorundayım doktorum öyle dedi deseydin keşke çünkü bakmak zorundalarBaktıramadım malesef. Sağlık ocağında baktırıyordum doktor mırın kırın etti asabımı bozdu. Neymiş tüp bebek değilmiş bişey değilmiş ne gerek varmış bakmaya. Cuma gunu doktora gitcem öncesine randevu bulamadım o zamana kaldı artık
Evet iki katına yakın çıkması lazımmış bir tanıdık doktor söyledi herkesin farklı bünyesi var değişebilir bu değerler dedi. En son dün baktırsım işte pazar bidaha gidicem. İnş dua edelim birbirimize. Sen 1 hafta bekleyecek misinBeklenen 2 günde 2 katına ulaşması. Seninki artmış yani guzel. Benim sat 18 haziran bu arada. Sen ne zaman baktırdın en son hcg
Evet iki katına yakın çıkması lazımmış bir tanıdık doktor söyledi herkesin farklı bünyesi var değişebilir bu değerler dedi. En son dün baktırsım işte pazar bidaha gidicem. İnş dua edelim birbirimize. Sen 1 hafta bekleyecek misin
İşin garibi 10 temmuzda akıntım var diye gittim alttan muayenede yoğun kanama gördüler hanilelik testinde 0.100 çıktı. Ama sonra 10 gün sonra değerim 457 ye çıkmıştıEvet bekliycem mecbur.
İşin garibi 10 temmuzda akıntım var diye gittim alttan muayenede yoğun kanama gördüler hanilelik testinde 0.100 çıktı. Ama sonra 10 gün sonra değerim 457 ye çıkmıştı
Gunaydinnnn. Canin istemis ve yemissin afiyet olsun:). Limonlu limonlu yedin dimi kiz. Ahhhh:)))))Günaydın kizlar midye canim istedi 5 tane yedim napiyim. Bugun daha bir iyiyim bu seferde kabizlik boy gösterdi. Allahim bir sıkıntı gecti diyorum hop baska bisey basliyor 2. doneme bir girseydik hayirlisiyla