• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar kozmetik olayını naptiniz
ben çok özel bir durum olmadığı sürece makyaj yapmıyorum bide nemlendiricimi değiştirdim loreal kullanıyordum normalde şimdi yves rocher dan bitkisel nemlendirici, roll-on ve Duş jeli aldım diş macunumuda değiştiricem ama arayış içindeyim eczaneye sorucam bakalım mümkün olduğu kadar kimyasaldan uzak durmak istiyorum
Bana makyaj ve nemlendirici ve diger kremler icin ilac icerikli olmadigi surece kullanabilirsin dedi. Mesela sivilce kurutucu, lekeler icin renk acici o tarz seyleri kullanma dedi. Roll on da ben de aluminyumsuz olan aldim.dis macunu da Splat diye bir marka aldim. Agiz calkalama sularini da kullanmiyorum.

Benimkiler balık olacaklar duygusal bıdıklarım :KK200: tabi ikiz olunca erken doğma ihtimalide yüksek yani anneleri gibi kova da olabilirler :KK55::KK55::KK19:
Canım bende bugün gittim iki kese var birinde bebek yok ikincisinde yolk kesesi kalp atışı var buyumus dedi doktor diğeri boş kese dedi gölge yansıma gibi birsey var dedi en sonunda bebek yok dedi seninde ikiz olduğu icin birsey merak ettim canim ilk kese gibi ikincisindede yolk kesesi olması gerekmezmiydi bebeğim büyüme şansı varmi

Ben haftada 3 gün balık tüketirdim şimdi adından bile bahsedince midem kalkıyor hiç yiyemiyorum... ama omega3 kullandığım için doktor zorlama bu sana yeter dedi... 12. Haftadan sonra dikkat edicez yediklerine dedi...

Ben planlı hamile kaldığım için hamile kalmadan önce çok araştırdım şuan tamamen organik olan splat marka diş macununu kullanıyorum. Gratislerde ve belli eczanelerde var fiyatı 24₺, çalıştığım için makyaj çok yapan bir insandım ama şimdi sadece rimel kullanıyorum ben... roll-on da sebamed aliminyum ve alkol içermeyen kullanıyorun ama bu hamileliğe özel değil aliminyum meme kanserini tetiklediği için eskiden beri bu markayı kullanıyorum... oje sürmüyorum şuan için özel günlerde sürersem asetonsuz oje kullanıyorum bu da hamilelikten önceki alışkanlığım... :KK200: sanırım sağlık konusunda evhamlıyım biraz:emir_bebek::KK17:
Omega3 icin hangi hapi kullaniyorsunuz? Ben de balik yiyemiyorum ve mutlaka haftada 2 yenmesi lazim. Hap olarak baslayim bari. Randevum haftaya mutlaka sorucam doktoruma

Sampuan olarak onerin var mi parabensiz
Ben gliss kullanıyordum memnundum ama sımdı daha doğal içerikli bi ürün bkıyorum canım aslında baktım da gliss de paraben yok yinede bitince değiştiricem elimdeki bitmek üzere büyük ihtimal yves rocherin doğal içerikli şampuanını alacağım haftasonu

Canım benim ikisinde de yolk sac kesesi vardı ayrı keseler ayrı ayrı yolksac keseleri olması gerekiyor hiç üzme kendini bende tahlillerde ikiz olduğundan şüpheleniyordum kese için beklerken hep ikiz diyordum ama sonrasında da hep sağlıklı olsunda bir olsun bizim olsun diyordum :) sağlıklı olsunlar üzme kendini Y Yeni ben lazim

Hiç öyle şimdiden moralinizi bozmayın bence, bizde de arada 17 ay var ve ben hep yaparım diye düşündüm sonuçta çok da zorlanmadım. Büyüdükçe daha da kolaylaşıyor zaten ikisinin ilgi alanları ihtiyaçları aynı oluyor. Yalnız tavsiyem ilk çocukların uyku ve yeme düzenini iyice oturtun yeni bebek doğmadan ve sadece size bağımlı kalmasın yani ara sıra akrabalarda kalsın bir kaç saat veya yatsın böylece bebek gelince fazla kıskanmasın.

Canım benim ikisinde de yolk sac kesesi vardı ayrı keseler ayrı ayrı yolksac keseleri olması gerekiyor hiç üzme kendini bende tahlillerde ikiz olduğundan şüpheleniyordum kese için beklerken hep ikiz diyordum ama sonrasında da hep sağlıklı olsunda bir olsun bizim olsun diyordum :) sağlıklı olsunlar üzme kendini Y Yeni ben lazim
Çok sağol ben devlet hastanesine gidiyorum korkarak soru soruyoruz kese boş dedi yolk kesesi var ama gelişimi biraz geri demedi .kafamda 100 tilki ama 10 gün sonra daha net belli olur dedi son bir soru canim 10 gün önce gittiğimde 10 mm ydı şimdide 13 mm ydı büyümeside kucuk degilmi ...olsun rabbim den geliyor herşey hamdolsun..

Kızlar merhaba bende kalp atışlarını duydum bebeğimin. 7 haftalık tam kesede düzgün gayet birde guatrım vardı ilk gebelikte 4e cıkmıstı ilaç kullandım bu gebelikte gecen 2.7 olmus ama doktorum kullan demedi haftaya gidicem acaba kullan dermi?
TSH degerinin 2-2.5 olmasi gerekiyor biliyorsun. Mutlaka her ay troidini kontrol ettir. Benim bir anda 6 lara firlamisti ilk hamileligimde. Annem diyor ki eskiden troide mi bakiliyordu diyor ama bence onemli. Her ay aksatmadan kontrol ettiriyorum. Bu arada ilac kullaniyorum

Yves rocher kullanıyorum ben parabensiz oluyor bir çok ürünü incelebilirsiniz.rollonuda aliminyum içermiyor.
Evet o cok iyi bende onu kullanıyorum

kızlar selam.. bende aranıza yeni katılanlardanım. çok zor geçen bir süreç sonrası 6+1 de bebeğimin kalp atışlarını duyduk. gebeliğin başından beri hcg 2ye katlamadı ve hep bir şüphe vardı aklımızda sağlıksız gebelik olduğuna dair. doktorlar hep umutsuz konuştu. her an düşecek korkusuyla geçen 2 hafta sonrasında kalp atışı duyduk. bundan sonra da inşallah mucize bebişimiz bizi bırakmaz.
bende hiç bir belirti yok diyebilirim. sadece çok fazla idrara çıkıyorum, bakalım bu süreçte daha neler bekliyor bizi :KK66: allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:
Gözünüz aydın hoşgeldin aramıza hayırlı olsun:KK54:

Mide yanması,bulantısı, kusması olan doktoru ilaç öneren kullanan var mı arkadaşlar bir yardım edin nolur dayanamıyorum ölüyorum ben

Back