Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay aynısı benimkinin yaa. Çok sinir bozucular. Kontrole gittiğinde msjını okurum inşallah. Çok merak ettim inşallah kilo almıştır bebeğin. Kilo almamış olsa ondan dert, doktor sana demiştim dıcek, benimki azarlar bile kesin öf ya
Doğum kilosu önemli diye biliyorum. Çünkü 6. Aydaki ve 1 yaşındaki hesaplamalar doğum kilosu üzerinden. 6. Ayda doğum kilosunun 2 kati 1 yaşında da doğum kilosunun 3 kati olmalı en az şeklinde bir yorum var.
Evet, daha ne kadar alacak ya 5 kilo mu? Zorla midesini büyütecek bebenin. Merco 3340tan 4150 oldu 1 ayda, sen de iyi demiştin gayet. En düşük kilodan hesaplanıyor, doğduğu kilo gerçek kilosu olmuyormuş.
Ben hala sütle uğraşıyorum canum. Bugün doktor kontrolü var. Kesin mamaya devam edin der. Doktorlar mamacı. Ben de sütümü arttırmak için cebelleşiyorum. Bugün doktordan sonra sadece emzirmeye başlayacağım, Sağlk ocağı hemşiresiyle bebişin bir hafta kilo takibini yapacağız. Geceleri ve sabahları yani günde iki kez mama vermeyi planlıyorum sadece bakalım.
Süt işi biraz kaygılı bir süreç canım, ben de her gün bu geceyi çıkarabilir miyiz diye kaygılanıyorum inan. Evde ne mama var ne dolapta yedek anne sütü. Süt gelmezse ne yaparım diye düşünmüyor değilim. Biraz sabır ve bol çaba Allah bir şekilde veriyor rızklarını Ne dedi doktor bugünkü kontrolde?
Evet, daha ne kadar alacak ya 5 kilo mu? Zorla midesini büyütecek bebenin. Merco 3340tan 4150 oldu 1 ayda, sen de iyi demiştin gayet. En düşük kilodan hesaplanıyor, doğduğu kilo gerçek kilosu olmuyormuş.