• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba arkadaslar ben de geldim ikinci bebegime hamileyim mart da gozukuyo dogum hayirli olur insallah
Hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişiniz, beklenen Doğum tarihi 21 mart görünüyor benim oğlumda o tarihte doğdu sizinki de erkek olur ve aynı doğarsa sabır siliyorum şimdiden :)) Koç burcu çok zor oluyor

Hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişiniz, beklenen Doğum tarihi 21 mart görünüyor benim oğlumda o tarihte doğdu sizinki de erkek olur ve aynı doğarsa sabır siliyorum şimdiden :)) Koç burcu çok zor oluyor
benim de tahmini doğum tarihim 21 mart. ama 40 hafta hesaplanınca öyle oluyor. sezaryen daha erken yapılıyor diye biliyorum o zaman balık oluyor. ben de koç burçlarını çok severim var ya :)) koç olsun diye beklemek bile isteyebilirim :P

benim de tahmini doğum tarihim 21 mart. ama 40 hafta hesaplanınca öyle oluyor. sezaryen daha erken yapılıyor diye biliyorum o zaman balık oluyor. ben de koç burçlarını çok severim var ya :)) koç olsun diye beklemek bile isteyebilirim :p
Eskiden burçlarla pek ilgilenmezdim ama bazı şeyler doğru çıkıyor :) oğlum 2 yaşına kadar çok sakindi yer içer uyurdu ama 2 yaşından sonra agresifleşmeye başladı zaptetmek zor. Evde yine iyi ama dışarda tamamen farklı oluyor devamlı hareket halinde koşuyor bağırıyor, ters birşey söyleyene vuruyor vs. Anaokuluna gidiyor öğretmenleri de şikayetçi. Bana karşı çok sevecen şefkatlı ama çift karakterli sanki :)) ilerde nasıl olur bilmem :)

Bu sefer herşey yolunda giderse benim ki de balık görünüyor onlarda çok duygusal oluyormuş. Ailede hiç balık burcu yok bakalım nasıl olacak :)

Eskiden burçlarla pek ilgilenmezdim ama bazı şeyler doğru çıkıyor :) oğlum 2 yaşına kadar çok sakindi yer içer uyurdu ama 2 yaşından sonra agresifleşmeye başladı zaptetmek zor. Evde yine iyi ama dışarda tamamen farklı oluyor devamlı hareket halinde koşuyor bağırıyor, ters birşey söyleyene vuruyor vs. Anaokuluna gidiyor öğretmenleri de şikayetçi. Bana karşı çok sevecen şefkatlı ama çift karakterli sanki :)) ilerde nasıl olur bilmem :)
yerim onu ben asi ve ve burnundan kıl aldırmaz koç erkeği :) koç olsun yaa benimki de ama bize balık yolları gözüktü :)) şaka bir yana sağlıklı olsun tabi ama ne bilim balıklarla da pek anlaşamazdım :))

yerim onu ben asi ve ve burnundan kıl aldırmaz koç erkeği :) koç olsun yaa benimki de ama bize balık yolları gözüktü :)) şaka bir yana sağlıklı olsun tabi ama ne bilim balıklarla da pek anlaşamazdım :))
Benimki dışarda tam bir aslan evde de kedi :)) oğlum 22 mart bekleniyordu 1 gün erken geldi kıl payı Koç oldu, sende koçları seviyorsan Koç olur inşallah :)

kızlar selam.. bende aranıza yeni katılanlardanım. çok zor geçen bir süreç sonrası 6+1 de bebeğimin kalp atışlarını duyduk. gebeliğin başından beri hcg 2ye katlamadı ve hep bir şüphe vardı aklımızda sağlıksız gebelik olduğuna dair. doktorlar hep umutsuz konuştu. her an düşecek korkusuyla geçen 2 hafta sonrasında kalp atışı duyduk. bundan sonra da inşallah mucize bebişimiz bizi bırakmaz.
bende hiç bir belirti yok diyebilirim. sadece çok fazla idrara çıkıyorum, bakalım bu süreçte daha neler bekliyor bizi :KK66: allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Kizlar benim gibi yumurtadan tiksinen var mi ya da baska seylerden? Sabahlari kokusunu alinca midem havada resmen. Ben cok severdim yumurtayi, simdi resmen midemi havaya kaldiran bir sey haline geldi :/
Sen yumurtadan ben süt ve ürünleri içim almıyor bi türlü

Duydunuz mı bebeğin kalp atışlarının inşallah bir sıkıntı çıkmamıştır
Duyduk canım şükür. Dr 2 hafta sonra daha net duyulur diye tekrar çağırdı. İnşallah hayırlısıyla sorunsuz ilerleriz.
Merhaba arkadaslar ben de geldim ikinci bebegime hamileyim mart da gozukuyo dogum hayirli olur insallah
Gözünaydın hayırlı olsun canım, ilki ne kadarlık :)

L LaleZar86 küçükken nasıl olurlar bilemiyorum ama ilerde tam bir lider ruhu taşıyolar. Kararları tek ve net olur. Kimseye bulaşmazlar, onları aşan bir sorunsa ya da gereksiz bir durumsa. :)

Doktordan geldik biz de ve kalp atislarini duyduk bebek 7+3 günlük gorunuyor olcumlere gore sata gore 8 haftalığım aslinda ama ben 5-6gun gec yumurtladim biliyorum yani fark ondan bence şimdilik her sey yolunda görünüyor

Benim sezaryan muhtemelen bir hafta once olucak yani balik koc burcunun zor oldugunu duymusum :KK48: allah yardimcimiz olsun

Kızlar merhaba bende kalp atışlarını duydum bebeğimin. 7 haftalık tam kesede düzgün gayet birde guatrım vardı ilk gebelikte 4e cıkmıstı ilaç kullandım bu gebelikte gecen 2.7 olmus ama doktorum kullan demedi haftaya gidicem acaba kullan dermi?

Benimkiler balık olacaklar duygusal bıdıklarım :KK200: tabi ikiz olunca erken doğma ihtimalide yüksek yani anneleri gibi kova da olabilirler :KK55::KK55::KK19:

Back